- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.861
bebekhouse sitesinden aldık canım...eşim önce yetkili ile telefonda görüştü..sonra internet üzerinden aldık..cuma günü elinizde olur dediler...hangi adresten aldınız:)ben bulamadım tam olarak
çok pahalı yaa daha bir sürü alınacak şey varr:)bebekhouse sitesinden aldık canım...eşim önce yetkili ile telefonda görüştü..sonra internet üzerinden aldık..cuma günü elinizde olur dediler...
decavit yapıyor ben sadece decavit içiyorum aynı tarif ettiğiniz gibi renk değişikliği varBende doktoruma gidince sorucam bakalim magnezyum felanmi yapiyor veya decavit mi
Birde cok su iciyorum belkide ondan boyle bilemiyorumki
Gerçekten işimiz zor alınacak çok şey var üstelik ×2 olarak alınacak Allah yardımcımız olsunçok pahalı yaa daha bir sürü alınacak şey varr:)
evet herşeyin en iisini en güzelini almak istiodum ama şimdi biraz tasarruf gerekio olsun onlar sağlıkla gelsin de inşallah...Gerçekten işimiz zor alınacak çok şey var üstelik ×2 olarak alınacak Allah yardımcımız olsun
Allah hayirli ugurlu etsin asgu :) kizinizi saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah :)meleğimgelsin isime dün karar verdik canım beste olacak kızımın adı :)
çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım soğuk kış aylarını bebişlerimizle sıcacık evlerimizde geçirelim inşallah :)Allah hayirli ugurlu etsin asgu :) kizinizi saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah :)
iştahım açık çok şükür akşamları bol meyve ya da dışarıdaysam dondurma yiyorum daha da içimiz yanacak yazın :)Kizlar merhabalar..istahiniz nasil?
Benim icim yanio devamli meyve, dondurma falan yemek istiyorum...
ben de senin haftandayken, sürekli dondurma yemek istiyordum canım. ama bu istek bana hastalık verdi :) sen yerken dikkatli ve az ye ki hasta olmayasın :)Kizlar merhabalar..istahiniz nasil?
Benim icim yanio devamli meyve, dondurma falan yemek istiyorum...
12.haftada bıraktırdı sonrasında bol su içtiğin sürece hiçbişey olmaz Allahın izniyle ben de korkmuştumKızlar clexane kullanan var mı ne zamana kadar kullanacaksınız benim dr 1 ay sonra filan bırakırım dedi. Bırakınca bişey olur mu? Korkuyorum
Ben 12 hafta kullandim sonra biraktirdi doktorum suyum az olunca belki ise yarar diye 16.haftada yeniden basladik bakalim kontrolde duruma gore biraktiracak veya devam ettirecekKızlar clexane kullanan var mı ne zamana kadar kullanacaksınız benim dr 1 ay sonra filan bırakırım dedi. Bırakınca bişey olur mu? Korkuyorum
Ben besigi 7.aylik olunca almayi dusunuyorum allah nasip ederse inşallah gerci annem alicak ona kalsa hemen alicaksa ben istemiyorum :)bende yavaştan bakmaya başladım ilk beşiğini alayım diyorum,aranızda alan varmı kızlar ???
O kadar su iciyorum icmeye calisiyorum ki hic icimin yanmasina firsatim kalmiyoriştahım açık çok şükür akşamları bol meyve ya da dışarıdaysam dondurma yiyorum daha da içimiz yanacak yazın :)
Kızlar clexane kullanan var mı ne zamana kadar kullanacaksınız benim dr 1 ay sonra filan bırakırım dedi. Bırakınca bişey olur mu?
Ben de kutluyorum Dr. Biraktirma taraftarida değil keşke biraksam kollarim çok acıyor:/ artik dayanicam yeterki iyi oldunlarda Kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?