- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.881
günaydın arkadaşlar, bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini hisseddiyor musunuz? yani ikiz değil de tek bebiş bekleyenler, ben hala hissedemiyorumgeçen hafta üçlü test yapıldı kontrolüm vardı herşey normal çıktı bir kızımız olacak Allahım nasip ederse sizde durum nasıl? benim gibi olan var mı?
Arkadaşım havuc suyu iç oda artırıyor suyuBen 12 hafta kullandim sonra biraktirdi doktorum suyum az olunca belki ise yarar diye 16.haftada yeniden basladik bakalim kontrolde duruma gore biraktiracak veya devam ettirecek
Bende hissetmiyorum 20.haftaya kadar hissetmemek ilk gebelikte gayet normalmis hatta 22.haftayida bulabilirmis ben stres yapmiyorum bu yuzdengünaydın arkadaşlar, bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini hisseddiyor musunuz? yani ikiz değil de tek bebiş bekleyenler, ben hala hissedemiyorumgeçen hafta üçlü test yapıldı kontrolüm vardı herşey normal çıktı bir kızımız olacak Allahım nasip ederse sizde durum nasıl? benim gibi olan var mı?
Doktorum soyledi zaten canim hergun iciyorum bakalim insallah faydasi oluyordurArkadaşım havuc suyu iç oda artırıyor suyu
Canım ben de pek hissetmiyorum, umarım yakındır hissetmenizgünaydın arkadaşlar, bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini hisseddiyor musunuz? yani ikiz değil de tek bebiş bekleyenler, ben hala hissedemiyorumgeçen hafta üçlü test yapıldı kontrolüm vardı herşey normal çıktı bir kızımız olacak Allahım nasip ederse sizde durum nasıl? benim gibi olan var mı?
Mrb kizlarr bu sayfayi yni kesfettm.herkes ortalama ayni haftalarda.cok sewndim:) isllah yawrularmizi saglickla kucagmza alirz
kizlar ya ben 2 gundur cok kootuyum. Tam bulantilar, istifarlar gecti derkern 2 gundur agzimda lokma ttutamiyorrum. Dun yine biraz iyiydim . Bugun 3 sefer fln istifar ettim. Havuc ya havuc yediim o bile cikti durmuyo icimde. Simdi bi sey yemeye icmeye kokuyorum napacagimi sasirdim
Cnm bnde oleydim.cnm hep patates kizartmadi cekiyodu cnmsabh aksm ydm diyebilrm bi o ii geldi.patatsin icindeki bi madde mide bulanmasini bastiriyo.kizlar ya ben 2 gundur cok kootuyum. Tam bulantilar, istifarlar gecti derkern 2 gundur agzimda lokma ttutamiyorrum. Dun yine biraz iyiydim . Bugun 3 sefer fln istifar ettim. Havuc ya havuc yediim o bile cikti durmuyo icimde. Simdi bi sey yemeye icmeye kokuyorum napacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?