2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Hayırlı cumalar hayırlı kandiller hepimizi Rabbim sağlıklı afiyetli doğumlar ve bebekler nasip etsin. Her hafta için ayrı ayrı Esma okuyalım benim haftamın Esma sı
17. hafta: el-Hafîz, el-Vâris

Gelecekte “Ne olacak, nasıl olacak?” korkusunu bir kenara bırakıp, tam bir teslimiyet içinde bu haftaya ait esmâ zikrimizi gerçekleştirelim: Ya Hafîz, ya Vâris!”
Alıntı yaptığım site http://www.moraldunyasi.com/1642-8-0-9_ay__99_esma.html okumak isteyenler burayı kaydedebilir. Dualarımız kabul olsun inşallah

günaydın arkadaşlar, bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini hisseddiyor musunuz? yani ikiz değil de tek bebiş bekleyenler, ben hala hissedemiyorum geçen hafta üçlü test yapıldı kontrolüm vardı herşey normal çıktı bir kızımız olacak Allahım nasip ederse sizde durum nasıl? benim gibi olan var mı?

BEn varım dr 2 haftaya net hissedersiniz normal bi durum dedi. Korkma iyiyiz duyacağı yakinda kızlarımızin kipirtilarinı ins

Bende hissetmiyorum 20.haftaya kadar hissetmemek ilk gebelikte gayet normalmis hatta 22.haftayida bulabilirmis ben stres yapmiyorum bu yuzden

Canım ben de pek hissetmiyorum, umarım yakındır hissetmeniz

Kızlar istanbulda doğum yapacak olanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz doğum ücreti ne kadar? Ben hastaneden memnunum ama doğum 3700 tl çok fazla benim için mecburen değiştirecem sanirim önerilerinizi bekliyorum

Merhabaa kızlar.....nasılsınız?ben 18 haftadayım benım aksamları karnımda sertlesıyor gergin hissediyorum sızde de oluyormu Dr sordum bı ilac ısı soyledi adalat crono dun 1 tane ıctımde salı randevum var olanı gösterip oyle devam edecem bide yatak ıstırahıtı yap dedi zaten hanı dinlenen bırıyım sızded boyle gergin sert hisseden varm ı bide bu ılac tan kullanan oldumu ( adalat crono) merakım cook ...

teşekkür ederim normal galiba, ama ben biraz fazla heyecanlıyım galiba:) buarada akşamları karında sertlik şişkinlik bende de cok oluyor....

Mrb kizlarr bu sayfayi yni kesfettm.herkes ortalama ayni haftalarda.cok sewndim:) isllah yawrularmizi saglickla kucagmza alirz

Amin canım insallah hosgeldin aramiza kizlar ya benim bahar alerjim cok azdi geceleri rahat uyuyamiyorum cok hapsuruyorum gunde belki 20 kez hamile kalmadan once ilacim vardi iyi geliyordu napicam bilmiyorum gece burnum tikali gunduzde akiyo en ufak bi tozda hapsu hapsu

kizlar ya ben 2 gundur cok kootuyum. Tam bulantilar, istifarlar gecti derkern 2 gundur agzimda lokma ttutamiyorrum. Dun yine biraz iyiydim . Bugun 3 sefer fln istifar ettim. Havuc ya havuc yediim o bile cikti durmuyo icimde. Simdi bi sey yemeye icmeye kokuyorum napacagimi sasirdim

Ahh o kusmalar. Hamilelik takvimin olmadigindan.kacinci haftandasin bilmiorum cnm ama ben 15.i bitirmek uzereyim hala ayniyim hala ayni...
eskisi gibi gunde 20 kez kusmasam da yine bulantilar ogurmeler hatta kusmalar devam ediyor... emedur iciyorum...

Cnm bnde oleydim.cnm hep patates kizartmadi cekiyodu cnmsabh aksm ydm diyebilrm bi o ii geldi.patatsin icindeki bi madde mide bulanmasini bastiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…