- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.901
Cnm bnde oleydim.cnm hep patates kizartmadi cekiyodu cnmsabh aksm ydm diyebilrm bi o ii geldi.patatsin icindeki bi madde mide bulanmasini bastiriyo.
Allahim dayanma gucu versin sizlere kimbilir ne zordurBen yanlis hatirlamiyorsam gebeligimin 8. Haftasinda patates yedim. Yedigim gibi.bir cikardimm. Aman Allahim akillara zarar. O anda tiksindim ve su anda agzima sokamiyorum patatesi. Birakin yemeyi gormeye tahammulum yok. Ayni tiksinti peynir icin de var. Agzima sokamiyorum...
Bulantilar beni de perişan etti, bi türlü bitmedi, bugün 2 defa çıkardım, midem de reflu bi yandan, rennie şurubu kafama dikip içiyorum, çok bitkinimAhh o kusmalar. Hamilelik takvimin olmadigindan.kacinci haftandasin bilmiorum cnm ama ben 15.i bitirmek uzereyim hala ayniyim hala ayni...
eskisi gibi gunde 20 kez kusmasam da yine bulantilar ogurmeler hatta kusmalar devam ediyor... emedur iciyorum...
Amin canım insallah hosgeldin aramiza kizlar ya benim bahar alerjim cok azdi geceleri rahat uyuyamiyorum cok hapsuruyorum gunde belki 20 kez hamile kalmadan once ilacim vardi iyi geliyordu napicam bilmiyorum gece burnum tikali gunduzde akiyo en ufak bi tozda hapsu hapsu
18.haftadayim kizlar ben. 7.haftamda basladilar bulantilar 1 hafttadir flln yoktu ama 2 gundur yerimden kalkip su icecek dermanim yok. Yrn okula nasil gidecegim hic biliyorum
günaydın canım iyi haftalar olsun...Günaydın bacılarım hepinize mutlu haftalar
Adno çok geçmiş olsun canım.Doktora bi danış istersen belki verebilceği bir ilaç vardır...
Kusan arkadaşlar bende sizdenim ancak 16. haftada hafifledi oda 2 gün iyi geçiyorsa 3. gün atak yapıp tekrar kusmaya başlıyorum.Sanırım kalan 5 ay böyle geçicek.Allah hepimize güç kuvvet versin.Ben bulantı için metpamit kullanıyorum.
inşallah 9 ay sürmez canım .Benim ilaçlarda kafam kadar yutçam derken öğürüyorum dr. içmelisin diyor.En fazla 5 ay canım ben böyle teselli ediyorum kendimi ....Benim 1 haftadir tik yokt ya normal guleryuzlu halime geri donumustum. Ilac da kllanmiyorum normal decavit, imom, osteca bunlari icerken bille akla karayi seciyorum. Okula geldim tost yedim biraz once onu da yolcu ettim. Benim anne tarafim 9 ay boyunca ne yazikki hep istifar etmisler ablam onlara benzememisti ama ne yazikki ben direkt onlardanim. 18 hafta oldu yaa pufffff
Benimde bazi aksamlar cok fena oluyor sigamiyorum hic bir yere midem karnim taş gibi oluyor cuma gunu kontrolüm var doktoruma anlaticam bakalim ne diyecek bana cok fena bisey zor nefes aliyosun resmen..gec saatte yemekde yemiyorum yemek icmekle alakasi olmadığıni anladımMerhabaa kızlar.....nasılsınız?ben 18 haftadayım benım aksamları karnımda sertlesıyor gergin hissediyorum sızde de oluyormu Dr sordum bı ilac ısı soyledi adalat crono dun 1 tane ıctımde salı randevum var olanı gösterip oyle devam edecem bide yatak ıstırahıtı yap dedi zaten hanı dinlenen bırıyım sızded boyle gergin sert hisseden varm ı bide bu ılac tan kullanan oldumu ( adalat crono) merakım cook ...
Ablamda var hava alirim ondan olmazsa geceleri agzimdan nefes aliyorum burunlarim tikali cok zor bisey bu bahar alerjisi cok hapsurmaktan bazen burnum bile kanardi iyi oldu hava dedin yaparim onu ben sagol canmAdno gecmis olsun canim bendede alerji var bende normalde bahara girmeden baslardim bitene kadar ilac kullanirdim doktora soylemistim en basinda eger cok kotu olursan duruma gire bakariz demisti havan varsa kullanabilirsin onsa sorun olmuyormus...benee korkumdan yesillik olan yerlere gitmiyorum hemen tetikliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?