2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Cnm bnde oleydim.cnm hep patates kizartmadi cekiyodu cnmsabh aksm ydm diyebilrm bi o ii geldi.patatsin icindeki bi madde mide bulanmasini bastiriyo.

Ben yanlis hatirlamiyorsam gebeligimin 8. Haftasinda patates yedim. Yedigim gibi.bir cikardimm. Aman Allahim akillara zarar. O anda tiksindim ve su anda agzima sokamiyorum patatesi. Birakin yemeyi gormeye tahammulum yok. Ayni tiksinti peynir icin de var. Agzima sokamiyorum...

18.haftadayim kizlar ben. 7.haftamda basladilar bulantilar 1 hafttadir flln yoktu ama 2 gundur yerimden kalkip su icecek dermanim yok. Yrn okula nasil gidecegim hic biliyorum

Allahim dayanma gucu versin sizlere kimbilir ne zordur insallah biter tez vakitte Ana olmak ne zor iste daha simdiden onlar icin nelere gogus geriliyo bende azcik basim agrisa icmiyom dayanmaya calisiyom onlar iyi olsunda insallahh sabredelim..

Bulantilar beni de perişan etti, bi türlü bitmedi, bugün 2 defa çıkardım, midem de reflu bi yandan, rennie şurubu kafama dikip içiyorum, çok bitkinim

18.haftadayim kizlar ben. 7.haftamda basladilar bulantilar 1 hafttadir flln yoktu ama 2 gundur yerimden kalkip su icecek dermanim yok. Yrn okula nasil gidecegim hic biliyorum

Cok iiyi anliyorum seni cnm.
Rabbim guc kuvvet versin...
1 kez kusuyir da insanlar 1 hafta kalkamiyorlar yataktan. Bizlerse istisnasiz her gun kusuyoruz... Ama dayancaz mecbur... evlatlarimiz icin deger...

Adno çok geçmiş olsun canım.Doktora bi danış istersen belki verebilceği bir ilaç vardır...

Kusan arkadaşlar bende sizdenim ancak 16. haftada hafifledi oda 2 gün iyi geçiyorsa 3. gün atak yapıp tekrar kusmaya başlıyorum.Sanırım kalan 5 ay böyle geçicek.Allah hepimize güç kuvvet versin.Ben bulantı için metpamit kullanıyorum.

Benim 1 haftadir tik yokt ya normal guleryuzlu halime geri donumustum. Ilac da kllanmiyorum normal decavit, imom, osteca bunlari icerken bille akla karayi seciyorum. Okula geldim tost yedim biraz once onu da yolcu ettim. Benim anne tarafim 9 ay boyunca ne yazikki hep istifar etmisler ablam onlara benzememisti ama ne yazikki ben direkt onlardanim. 18 hafta oldu yaa pufffff

inşallah 9 ay sürmez canım .Benim ilaçlarda kafam kadar yutçam derken öğürüyorum dr. içmelisin diyor.En fazla 5 ay canım ben böyle teselli ediyorum kendimi ....

Adno gecmis olsun canim bendede alerji var bende normalde bahara girmeden baslardim bitene kadar ilac kullanirdim doktora soylemistim en basinda eger cok kotu olursan duruma gire bakariz demisti havan varsa kullanabilirsin onsa sorun olmuyormus...benee korkumdan yesillik olan yerlere gitmiyorum hemen tetikliyo

Bulantilari olanlar rabbim yardımcınız olsun cok zordur kusmak

Sicaklarda bastirdi bugun felaket sıcak var evin icinde bile bunalmaya basladim ileriki aylarda nasil durxaz bilmiyorum
Haftaya sali aşım var vurulan varmi grupta ?

Benimde bazi aksamlar cok fena oluyor sigamiyorum hic bir yere midem karnim taş gibi oluyor cuma gunu kontrolüm var doktoruma anlaticam bakalim ne diyecek bana cok fena bisey zor nefes aliyosun resmen..gec saatte yemekde yemiyorum yemek icmekle alakasi olmadığıni anladım

Ablamda var hava alirim ondan olmazsa geceleri agzimdan nefes aliyorum burunlarim tikali cok zor bisey bu bahar alerjisi cok hapsurmaktan bazen burnum bile kanardi iyi oldu hava dedin yaparim onu ben sagol canm
Asi icin 20.haftada vurulcak dogru insallah kotu olmayiz asidan sonra bazilarina agir gelebiliyormus İns.guzel olur hersey

Mrb kizlar gunaydin.karniniz belli mi.bnmki daha belli degilayrntili ultrasyona ne zaman giricjsunz?bn 19.hafta doldugunda gidim diyorum

Benim karnım kocaman oldu görenler yarın doğuma gidecekmisim gibi davranıyor zaten kiloluydum üstüne hamilelik tam.oldu ayrıntılı için 20 .24 haftalar arasında olmam gerekiyor benim ayın 27sinde randevum 21.Haftayı doldurmuş olucam heyecanla bekliyorum

Merhaba kızlar, ben esma. Bende aranıza katılmak istiyorum, muhtemel doğum yapacağım tarih 07/10/2105 kayseride yaptırdım tüp bebek tedavisini ve 2. denemem, ilk denememi istanbulda yaptırmıştım ve hiç tutmamıştı bile. Şimdi binlerce şükür olsun iki tane kızım geliyorlar yoldalar . Tecrübe ve deneyimlerimizi burada bol bol paylaşmak dileğiyle. İnşallah evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız, hasretle o günü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…