2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar ben hala yatış. En son kanamamın üzerinden 10 gün geçti. Lekelenmelerim de hala devam ediyor. Reflü bunaltıyor birde, üc yastıkla uyuyorum. Ama geçecek bu günler de. Inşallah kızımı kucağıma aldiğımda unutacağım hepsini. Bunların yanında en büyük mutluluğum ne yersem kızım başlıyor harekete. Ordan oraya. Minik minik titretiyor annesinin karnını. Ne zaman ümitsizliğe düşsem kendini hissettirip. Anne ben burdayım diyor. Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Hosgeldin canm banada iki erkek geliyo Allah nasip ederse insallah simdilik cok sukur hersey yolunda...

Canım maşallah..Rabbim korusun meleğini.. inşallah bugünlerde geçecek..iyi olmanıza çok sevindim..meleğin hep hissettirsin sana kendini

İyi akşamlar kızlar.. umarım melekleriniz de sizler de iyisinizdir Allah nasip kısmet ederse yarın Dr kontrolüm var..meleklerimi göreceğim için çok heyecanlıyım..inşallah güzel haberlerle dönerim..Yarın Dr detaylı ultrason için gün verecek sanırım..

Kizlar merhaba. Bi sey takildi aklima ben omega, decavit ve calsiyum ilaci kullaniyorum . Belli bi haftadan sonra demir ilaci sanirim baslamak lazimmis sizle basladiniz mi burda denk geldim ciger gelistirici ignelerden sooz ediyolardi sizin bilginiz var mi?

canım ben eksiklik görüldüğünde veriliyo diye biliyorum bir de decavitte zaten demir mevcut iğneyi hiç duymadım benim dr kalsiyum ya da magnezyumu bile hap olarak tavsiye etmedi demir eksikliğin var mı bazı dr lar ilaç firmalarına ortak olduğu için gereksiz ilaç yazıyo

Ben sanirim cok evhamliyim cnm ondan surekli kafamda sorular dedigin gibi bi eksiklik olsaydi ya da gereklilik soylenirdi. Yrn kontrolumuz var bakalim pasam napiyo. Vlla immkan olsa eve ultrason olup hamile kuzumu izlicemmm , kesin hepimiz ayniyizdir bu konuda

Bende aynıyım canım daha 1 hafta oldu dr.dan geleli ama bende hep endişe merak napıyo iyimi diye.Sen yarın gör kuzunu annesi güzel haberlerini ver boyu posu nolmuş ağırlığı kaç gr a ulaşmış :)
ben demir hapına başlayalı 1 ay oldu canım hatta en son onu bırakçakmışım.Ama senin değerler iyi olduğu için vermemiş olabilir.Benimki gyno ferro sanol diye bi ilaç demir b12 ve folik asit içeriyormuş.

Anladimm cnm tesekkur ederimmmm msjin icin. Sorma sorma ne heyecan nasil oldu , boy pos nasil. Hayirliisiyla kucagimiza almak nasip olsun insallah. Ne zorl yollardan gectik ya kismetse 5.aya dogru gidiyoruz ama hep bi telas bizdeki. Sonumzz guzel olsun, surada afacanliklarini anlatip gulelim birllikte

Amin canım Allah o güzel günleri gösterir inşallah bizlere....

Ben de cook begendim cnmm. Cok seker ama aklima su takildi tekerlekli ya cikiyo mu acaba?? Telefondan bakiyorum diyecok inceleyemedim tekerlek cikiyosa bence alinabilir. Hatta beyazi var midir diye dusunuyorum benn suan

Ben de cook begendim cnmm. Cok seker ama aklima su takildi tekerlekli ya cikiyo mu acaba?? Telefondan bakiyorum diyecok inceleyemedim tekerlek cikiyosa bence alinabilir. Hatta beyazi var midir diye dusunuyorum benn suan
beyazını bir sitede gördüm bulursam paylaşırım canım tekerleklerin sabitleme kolu var ister sallanır konumda uyutuyosun istersen sabit duruyo kımıldamıyo bi de katlanıyo gittiğin yerde mesela seyahate çıktın oraya da kurabiliyosun

başta beşik düşündüm ama bunu 2 yaşından itibaren evin istedimiz yerine koyup oyun alanı olarak da kullanabiliriz 4 yaşına kadar yatabiliyomuş.

park yatakların böyle tentesizi de var gittiği yere götürmek isteyenler için üstü kapalı olmayan da alınabilir onu taşıması daha kolay

Ben de kismetse park yatak almayi duusunuyorum. Yazin yazliga gidince yerini yadirgamasin diye. Amma bu model gercekten cok hosma gitti. Magazasinda vardir belki yarin gidip bakarim ben bi aksilik olmazsa. Canli gormek daha farklidir size de soylerim nasil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…