2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

bakmaya gidersen kenardaki çubukların çıkıp çıkmadığını da sor bakalım isteyince tavanını çıkaabiliyor muyuz yada nasıl katlanıp taşınıyor bize de fikir olur

Selam canlar herkes iyidir inşallah benim aşım bu haftaydi haftaya aldirdim gununu tam 20.hafta icinde olsun diye
cuma gunu kontrolumuz var inşallah suyum normale dönmüştür bebisimde iyidir cinsiyetide gösterir inşallah
iki gundur hareketlerini daha sik hissetmeye basladim o icerde kimildadikca benim gulesim geliyor nefesimi tutuyorum sanki nefes alsam hareket etmeyecek gibi delice bir dusunceye giriyorum :)))

benim başlardaki sırıtık ifadem şimdi vuran eli mi ayağımı tespitle ve o ellerini yicem senin tarzı sevgi patlamalarına dönüştü :) bir de ben ne yersem yiyim o o gün hareketli olacaksa oluyo olmayacaksa hiç hissettirmiyo bunu öğrendim

kızlar herkese günaydın ben birkaç gündür çok halsizim kolumu kaldırmaya halim yok sizlerdede böyle olan varmı ??

kızlar herkese günaydın ben birkaç gündür çok halsizim kolumu kaldırmaya halim yok sizlerdede böyle olan varmı ??
Günaydın canım aynen bende bu hafta acayip halsizim dışarı cikti mi ogün kendime gwlemiyorum sanırım haftlar ilerledikçe bebekler büyüyor buda bizi daha çok yoruyor Allah yardımcımız olsun

Ben hamileligimden beri 3 kilo verdim geriye sadece yarim kilo aldim 18 haftaligim doktorum istahim artsın diye balık yagi verdi benim gibi kilo alamayan var mi artık alman lazim diyorlar beni gören hamile olduğumu anlamıyor karkim hic çıkmadı bile

Kizlar benim icin bir tane ayetel kursi okurmusunuz yarin kontrolde hersey normal çıksın suyum normale dönmüş olsun diye

yarin öğlen olmaz artik bana
Sadece bebegimi gormek icin stressiz bir sekilde doktora gitmeyi çok isterdim başından beri stres stres çok şükür bu halimede ama insanin kafasi yoruluyor dusunmekten

okudum canım hayırlısıyla git gel gör kuzucuğunu sonra bizede haber ver .Aminnnn...

kızlar merhaba dün doktor kontrolümüz vardı,kan tahlilinde tsh değerim düşmüş,tiroid bezim hızlı çalışmaya başlamış,dahiliyeye göründüm yarın belli olacak sanırım tiroid ilacına başlicam,hiç öyle bir sorunum yoktu bu hormonlar tüm dengemi bozdu,bu arada çocuk kardiyolojisinde bebişimin kalp yapısı en ince ayrıntıına kadar incelendi çok şükür bir sorun yok,bebişimiz iyi haftasıyla uyumlu,teyzelerini kocaman öptü:)

okudum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…