2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Maşallah canim kuzuna
Benimde hipotiroidim var her ay kontrole endokrine gidiyorum..ilacla normale doner kafana takma

Kizlar ayin 24 ne kadar ebebekde %50 indirim var
bizde araba bakıyorduk hatta dun ayni arabaya baktik butcemizi asar diye vazgecmistik 800 den 400 e dustu netten siparis veremedik yogunluktan esim isteydi bi saat once gidip almis son bi tane kalmis magazada kirmizi istiyordum millet kapis kapis yapiyormus :) almak isteyenlere fikir olsun

Kizlar urun bu

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-21-17-48-18.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2015-05-21-18-47-36.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 48
Hayirlu cumalar kizlar. Obcelikle Ben de yeni ogrendigim bu bilgiyi paylasiyorum. Bebislerin yataklari arabalarinjn kirmizi olmamasi gerekiyormus. Cunku kirmizinjn uyarici etkisi ildugu iciN cocugu uyutmuyormus. Ve de park yatak icin prego markayi tavsiye edebilirim. Park yatak alacak olan arkadaslar yanlardaki demirlerinin boru seklince ince olmamasina ve disarda olmasina dikkat edin cunku digerleri hemen kiriliyormus

selamlar canlar doktordan geldik cok sukur hersey yolunda suyumda artmis tabi ilaclara igneye havuc suyuna devam vee %100 oglusumuz oluyormus :) sonunda gosterdi edepli cocugum 300 gram olmusuz ayin 11 de renkli ultrasyonumuza gun aldik 22.haftada yaptir dedi doktorumuz
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bizlerede sağlıklı bir hamilelik gecirip kucaklamamizi nasip etsin insallah

Gözün aydın çok sevindim paşa geliyor desene sağlıkla gelsin insallah

Oy maşallah kuzuya, sağlıkla büyüsün inş

Hadi gozun aydin canimmm

Mrb kızlar... Ikı gundur bogazım ağrıyor burnum tıkalı bas agrısı oluyo yakalandık hapsurmam var has.. 19 haftalığınım Dr sordum rovamycine dıye bı ılac verdı dünden beri karnım sert Ins bebeğim etkilenmez...ben cok telaslanıyorum merak edıyorum nasıl dıye daha salı gittim Dr ama endişem gecmıy o

Selam kızlar,nasılsınız?uzun zamandır bakamadım yazdıklarınıza.ben şişmeye devam ediyorum ayrıca güzel bir prensesim olacak inşallah.
bende cok sisiyorum ayak parmaklarim sisti 3 gundur tuzu kestim yemege extradan tuz katmiyorum karnimda cok sisti Allah yardimcimiz olsun sicaklarda..

Naber kizlar napiyonus ben gebwlik topigindeki ekim anneleri basligina da bakiyom.onlar yaldir yaldir bisiyler aliyolar. Acep biz tup bebis annesi olfugumuzdan mi daha biseyler alamadik. hos ben de sadece 2 tana lcw dan aytlet aldim baska da bisiy yok biz cok mu korkagiz acep tedirgin miyiz... kafamda deli sorularr tey tey teyy

AYNEN CANIM...aklımız da sorular bir türlü bitmiyor...bi grup bana çok ağırlaşmadan hallet sıcaklar da basmadan dioo diğer taraf bi günlük iş paran olsun yeter ki daha almaa diooo ben de almadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…