- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.961
Maşallah canim kuzunakızlar merhaba dün doktor kontrolümüz vardı,kan tahlilinde tsh değerim düşmüş,tiroid bezim hızlı çalışmaya başlamış,dahiliyeye göründüm yarın belli olacak sanırım tiroid ilacına başlicam,hiç öyle bir sorunum yoktu bu hormonlar tüm dengemi bozdu,bu arada çocuk kardiyolojisinde bebişimin kalp yapısı en ince ayrıntıına kadar incelendi çok şükür bir sorun yok,bebişimiz iyi haftasıyla uyumlu,teyzelerini kocaman öptü:)
Insallah canım, her kontrolde bişey çıkacak diye korkar oldum :)Maşallah canim kuzuna
Benimde hipotiroidim var her ay kontrole endokrine gidiyorum..ilacla normale doner kafana takma
Okudum canm Allahim insallah sorunsuz bi kontrol olur insallah ..Sagolun canlar allah razı olsun inşallah sevinerek cikariz doktorun kapisindan
ben de okudum canım Allah rast getirsinSagolun canlar allah razı olsun inşallah sevinerek cikariz doktorun kapisindan
Gözün aydın çok sevindim paşa geliyor desene sağlıkla gelsin insallahselamlar canlar doktordan geldik cok sukur hersey yolunda suyumda artmis tabi ilaclara igneye havuc suyuna devam vee %100 oglusumuz oluyormus :) sonunda gosterdi edepli cocugum300 gram olmusuz ayin 11 de renkli ultrasyonumuza gun aldik 22.haftada yaptir dedi doktorumuz
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bizlerede sağlıklı bir hamilelik gecirip kucaklamamizi nasip etsin insallah
selamlar canlar doktordan geldik cok sukur hersey yolunda suyumda artmis tabi ilaclara igneye havuc suyuna devam vee %100 oglusumuz oluyormus :) sonunda gosterdi edepli cocugum300 gram olmusuz ayin 11 de renkli ultrasyonumuza gun aldik 22.haftada yaptir dedi doktorumuz
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bizlerede sağlıklı bir hamilelik gecirip kucaklamamizi nasip etsin insallah
selamlar canlar doktordan geldik cok sukur hersey yolunda suyumda artmis tabi ilaclara igneye havuc suyuna devam vee %100 oglusumuz oluyormus :) sonunda gosterdi edepli cocugum300 gram olmusuz ayin 11 de renkli ultrasyonumuza gun aldik 22.haftada yaptir dedi doktorumuz
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bizlerede sağlıklı bir hamilelik gecirip kucaklama
mizi nasip etsin insallah[/
QUOTE]
Cok sevindim gozunaydin :) pasaları çogalttik
Oy maşallah kuzuya, sağlıkla büyüsün inşselamlar canlar doktordan geldik cok sukur hersey yolunda suyumda artmis tabi ilaclara igneye havuc suyuna devam vee %100 oglusumuz oluyormus :) sonunda gosterdi edepli cocugum300 gram olmusuz ayin 11 de renkli ultrasyonumuza gun aldik 22.haftada yaptir dedi doktorumuz
Hadi gozun aydin canimmmselamlar canlar doktordan geldik cok sukur hersey yolunda suyumda artmis tabi ilaclara igneye havuc suyuna devam vee %100 oglusumuz oluyormus :) sonunda gosterdi edepli cocugum300 gram olmusuz ayin 11 de renkli ultrasyonumuza gun aldik 22.haftada yaptir dedi doktorumuz
bende cok sisiyorum ayak parmaklarim sisti 3 gundur tuzu kestim yemege extradan tuz katmiyorum karnimda cok sisti Allah yardimcimiz olsun sicaklarda..Selam kızlar,nasılsınız?uzun zamandır bakamadım yazdıklarınıza.ben şişmeye devam ediyorum ayrıca güzel bir prensesim olacak inşallah.
AYNEN CANIM...aklımız da sorular bir türlü bitmiyor...bi grup bana çok ağırlaşmadan hallet sıcaklar da basmadan dioo diğer taraf bi günlük iş paran olsun yeter ki daha almaa diooo ben de almadımmNaber kizlar napiyonusben gebwlik topigindeki ekim anneleri basligina da bakiyom.onlar yaldir yaldir bisiyler aliyolar. Acep biz tup bebis annesi olfugumuzdan mi daha biseyler alamadik. hos ben de sadece 2 tana lcw dan aytlet aldim baska da bisiy yok biz cok mu korkagiz acep tedirgin miyiz... kafamda deli sorularr tey tey teyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?