2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar iyi akşamlar aranızda tetanoz aşısı olan var mı. .cuma günü sağlık ocağından aradılar. .tetanoz aşısı olmak için önce dr.unuza sorun bir sıkıntı yoksa yapalım diye..Dr ister yaptir ister yaptırma dedi. .ama ben yine de yaptırmayı düşünüyorum. .Yarın okula giderken yapacak hemşire. .
Ama uzun zamandır ignelerle haşır neşir olmamıştım korkuyorum

o igneden bende korkuyom arkadasima cok agir gelmis hasta olmustu insallah bize oyle olmaz Allah korusun ..
halide25 canim haziran ciksin baslicam kismetse almaya yoksa bidaha cikamam simdiden koca bi karnim oldu yoruluyom inanki Allah kolaylik versin hepimize

Korkudan degil de biliyorsunuz benim kocacik ş.disinda. 13 haziran da gelecek insaAllah...

K.validem 4 tane falan ustu yazili tisortlerden almis. Annem de tulumlu takim almis birtane.

Ben esim gelmeden bir sey almak istemiorum pek. Kocacik bi gelsin ben de alcam valla..ozeniyorum sunu aldim bunu aldim diyenlere...

Ben o aman ne okur ne olmaz bisey almayin diyenlere uyuz oluyorun acikcasi 7 senedir bu anları bekliyorum heves ediyoruz niye hosuma giden seyleri almayayim rabbim nasip etmeyecekse onu bize alllah korusun dogdugu günde bisey olabilir...sonucta oda dizmiyoruz aldigimiz bez parçaları. ..
biz cinsiyeti ogrenmeden once bi kac takim sari almıştık iki battaniye markete indirime girmişti küveti kovasi ve banyo icin sampuan bebe yagi losyon pisik kremi ...aarabasinida aldigimizi yazmistim..bBugün bile aldik bir takim esorfman esimle :) rabbim nasip ederse bayramdan sonrada butun eksiklerini aliriz dedik..

Benim gecen haftaydi oyle randevu vermislerdi ben 20.haftanin icinde olsun diye bu haftaya aldirdim..yyarın gidecektim misafirlerim gelicek sali günü gidicem Inşallah...bben doktoruma sormustum vurulmami iki doz oldugunu söylemişti...bbebegin dogduktan sonra hastaliklara bagisiklik kazanmasi icin onemliymis bu aşı

ben de aynı şeyi düşündüm de bazı şeyleri tahmin olmadan alırsam elimde patlar diye tahmin ediyorum mesela hastane çıkışı zıbın falan alıyolar da bebek iri olursa giyemeden kalıyo ama haftaya olan kontrolümden sonra kendime almakla başlıycam pijama takımı, göğüs pedi, bebeğe de biberon tarzı malzemeler. sonraki ay odasına bişeyler alıp en son 7.aydan sonra kıyafete geçmeyi planlıyorum bişeyler şekillenir o zamana kadar

canım bana 20.haftada dendi o hafta da kontrol var dr a sorucam 2 sene önce vurulmuştum belki 2 dozdan 1 e düşürür. kolu gün boyu ağrıtan bi iğne kimisinde ateş halsizlik de yapıyo da ben hamile değilken yapmamıştı tabi şimdi ne olur bilemem

Günaydın kızlar iyisinizdir inşallah benim karnım acayip büyüdü 5. Ayi mi doldurduk 9 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız istahim açık kendimi tutamıyorum çarşamba ayrıntılı ulyrasona gircem çok heyecanlıyım bir ayı geçti görmedim yavrularımi merak içindeyim buyudulermi inşallah herşey yolundadır tetenoz için 21haftalık oldum acaba zamanı gecmismidir

bende odasına baktım bi tane çok beğendim ama daha erkenmi bilemedim.Eşimde biraz pahalı dedi bilemedim alsammı.Haziranda kontrolüm var ondan sonra başlıyım olmazsa diyorum.

benim dr. 20. haftadan önce vurulma ben geldiğinde bilgi vericem sana dedi.Bende kontrolü bekliyorum şuan....

ben kusmalardan 9 kg verdim ilk 3 ay. 2 kg geri aldim son 1 ayda.

Peki karnınız büyüdümu benimki kiloda mi bebektenmi anlayamadım sipsivri koca gobuslu bi hatun oldum çok şükür bu halime bazen karnıma bakıyorum Allahıma binlerce hamd ediyorum ikinci hamileliğin ama sanki ilkkez gibi heyecanlıyım isteyen herkes yaşasın bu güzel duyguyu bu arada bugün tekrar teyze oluyorum ablama dua edin sağlıkla gelsin kuzucuk insallah

Yorgunluktan ayaklarim ağrıyor hic ayakta durmaya gelemiyorum bileklerim zonkluyo hemen sizinde oyle oluyomu kizlar ?
Bugun gün var bende apartmanca yapıyoruz kuran okuyoruz dun aksamdan cogunu yaptım az kaldi isim ama

Ben toplam 2,5 kilo aldim tabi hiç kusmayinca normal :) gobegimde son on gundur cikti zaten kilolu olduğum icin hic kimse anlamiyo :)

Benim de karnim cikti cnm.
kilo veriorum popo kismimdan ozellikle ama gobusum buyuyo. :)
hamis kiyafetleri giymeye basladim ve bakanlar anliolar. Belki benim ikiz oldugu icin cabuk sivrimistir...

Ablana Allah yardimci olsun canim. Saglikla alsin kucagina yavrusunu insaAllah. Rabbim bize de gostersin o gunleri...

ben transfer sonrası hastane süreci geçirdiğimde 2 kilo vermiştim o 2 kiloyu artı 2 kilo daha aldım.göbeğim sanki bu son haftadan itibaren kaptırdı gidiyo :) garibime gitmiyo değil sanki içime çekmem gerekmiş gibi bi his ama çekmeyle de gizlenmiyo yolda arabalar bazen ben geçerken duruyolar önce anlam veremiyorum hatırlayınca egom da tatmin olmuyo değil

ben kusmaktan 2,5 kilo vermiştim sonra normale geldim bide sabah tartıldım 2 kilo almışım. Benimde göbeğim belli oluyo insanlar anlıyo artık.İlk göbeğime bakıyolar.Eşime kalsa az çıktı göbeğim daha büyümeliymiş son ay beni görünce şaşırcak haberi yok.Merak ediyorum kaç kiloyla tamamlıcam.Çok almaktan korkuyorum....

bende çok yorgunum, hep yorgunum sabah işe gelmek için otura otura giyiniyorum , akşam eve gidip direkt uzanıyorum, sonra yemek faslına geçiyorum..., yemek bitincede en geç 9 gibi sızıp kalıyorum kanepede...

Aynen bende ayakta çok durunca belim ağrıyor benimde yarın günüm var ama gelenler ben hamileliğin diye torpil geçiyorlar herkes gelirken bir çeşit getirecek bana bir börek bir salata yapmak kaldı yoksa yapamazdim bende kilolu Hamile kaldım veririm 1 kız artı İkizlerle 3 çocuk olacak kilo vermede zorluk cekmiyecegim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…