2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Cmt kontrolum vardi. Bebekler gayet saglikli sukurler olsun. Kusmalar bitmedi ve belim sirtim agrio. Mecbur deilsem calismamdan yana degil dr. Baya yasaklar koydu. ayakta kalma. Devamli oturma. Ayaklarini uzat altina yastik koy dinlen dedi. isten ayrilcam mecbuen Persembe raporum bitince.

Bebekler iyi olsun Dr dediklerini yap napalım hersey sağlıkla dogmalan için kurmaları biter inşallah artik

al bendende okadar cok karnim var bizim ikizler cabuk sisirdi bizi Allah her isteyene yasatsin insallah bu mubarek aylarin yüzü suyu hürmetine
Amin.. Ablanda insallah saglikla alsin yavrusunu kucagina darisi bizlere insallah

Eklentiler

• 2015-05-20 13.42.39.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 80

al bendende okadar cok karnim var bizim ikizler cabuk sisirdi bizi Allah her isteyene yasatsin insallah bu mubarek aylarin yüzü suyu hürmetine
Amin.. Ablanda insallah saglikla alsin yavrusunu kucagina darisi bizlere insallah
Kiz halideeeee bin massallahhh :) senin gibusle yarisir benimki de. Bi de benim tek :) 6 kilo aldim ve 6sida bu ay icinde oldu :) hic kusmadim ama ilk 2 3 ay bisey yiyemedim. Simdi de oburix oldum :)

Benim de sol elim sisiyo.. artik sola dogru yattigimdan mi yoksa sislik mi oluyo anlamadim... ve yorulunca ayaklar ve bel zonkluyo. Ayak agrisi olan arkadaslar doktorlariniza kalsiyum magnezyum baslayip baslamayacakalrini sorsunlar.

biz ilk kez cesaret edip 2 zibin aldik kzumza. Alirken 40 kere dusundk ama erken mi gec mi almasak mi diye. Bizim psikoloji de korkunc entrikalar donuyo ama kismetse haziran sonunda alisverisi yapalim diyoruz enn azindan pset, park yatak, hastane cikisi falan. Ben sicaga dayanamiyorum, bu sene yazliga da gidemem haziran son bitirelim dedikk

Eklentiler

• IMG-20150525-WA0000.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 73
pek güzelmiş annesi sağlıkla kullansın inşallah.Bende haziranda dr. kontrolünü yapıyım öyle alıyım diyorum.
benim dr. denize girebilirsin ama şemsiyenin altında gölgede bile oturmak yasak dedi bende yazlığa gidip evde otururum artık.

Kiz halideeeee bin massallahhh :) senin gibusle yarisir benimki de. Bi de benim tek :) 6 kilo aldim ve 6sida bu ay icinde oldu :) hic kusmadim ama ilk 2 3 ay bisey yiyemedim. Simdi
de oburix oldum :)

Sağol canm :) amaann yiyelim dogumdan sonra ugrasirken veririz ins.tuzu fazla tüketme ama sismeyelim sonra .

Guzelmis :) koca kari hurafeleri onlar canim alin özzendiginizi ben aliyorum abartmadan tabi

Saol cnmmm insallah hepimiz sagliklla kavusuruz kuzcuklara. Bizim yazlik merkeze 1 saat fln uzakklikta cesaret edemiyorum.

Sağol canm :) amaann yiyelim dogumdan sonra ugrasirken veririz ins.tuzu fazla tüketme ama sismeyelim sonra .
Koz iste ona sasiyom. Ben hic tuzlu sevmem normalde de. Ki yemek tuzsuz olsa bile yemegin tuzsuz oldugunu bile anlamam ama sisisiyo elim :) hayirlisi yaa.. simdi bazi arkadaslarim hamileliklerinde aldiklari kilolardan yakiniyolar. Ya dedim sizin o kilolarinizi almak isteyip de evlat sahibi olamayan ne cok insan var bi bilseniz...

Ayy aynı benim karnım aynen senin ki gibi kocaman içim rahatladı yegenimde doğdu çok şükür saglikli 1 hafta erken geldi daha fazla sabredemedi inşallah bizimde sağlıkla dogsunlar

ay maşallah harika görünüyorsun,tombul tombul şişelim hep beraber:)

Ayy aynı benim karnım aynen senin ki gibi kocaman içim rahatladı yegenimde doğdu çok şükür saglikli 1 hafta erken geldi daha fazla sabredemedi inşallah bizimde sağlıkla dogsunlar

Sen bide benden 2 hafta ondesin :) benimki fazla :) gözunuzaydin hadi
Amin insallah canm

Son düzenleme:
nekadar dogru dedin alalim ya kilo dedigin nedirki verilir.

Adno maşallah tatlim gayet normal senin merak etme ikiz yani
Bende kislik montlara bakiyodum nette oglusuma fikir sahibi olayim simdiden diye
nasil sevesim geldi icinde hayal edip edip gobusumu sevdim :)
Rabbim isteyen herkese yasatsin cok baska duygular bunlar bazen ruya gibi geliyo hâlâ inanamıyorum hamile olduguma cocugum olacagina o kadar bekledikten sonra :)

Bu arada kizlar ben hâlâ kendime dogum yapabileceğim bir hastane ve doktor bulamadim
Tup bebek doktorum cok yoğun ve hastane uzak dogum pahalı
igne icin gidiyodum onada doguma bi hafta kalaya kadar devam dedi soru işaretim kalmadi
ayin 11 de ordaki profla renkli ultrasyonumuz var ondan sonra kesinlikle bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…