2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

canı
Kızlar kese göründü karından 4 hafta 4 günluk dedi doktor. Üc hafta sonra da kalp atışı için cagırdi kesin olsun diye. Ama ben kendi druma meaaj attım o ne zaman gel derse Ankara'ya gideceğim.
canım gözün aydın çok sevindim , sende birazcıkta olsa rahatlamışsındır.Maşallah

Masallah hayirli ugurlu olsun insallah :) 4+4te karindan gorunmus super :) Allahim kalp atislarini duyup saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etson insallah seker
Kızlar kese göründü karından 4 hafta 4 günluk dedi doktor. Üc hafta sonra da kalp atışı için cagırdi kesin olsun diye. Ama ben kendi druma meaaj attım o ne zaman gel derse Ankara'ya gideceğim.

Hadi hayirli olsun canim en zorunu atlattik şükür,sıra kalp atışında

halide25 canimcım sen ne zaman gidiceksin kese görmeye,müjdeli haber sırası sende
Canim Allah nasip kısmet ederse carsamba gunu gidicez . Ne guzel hepiniz bebislerini gordu bin massallah. Ben hala belirsizliklerdeyim. Dua edin insallah ben de saglicakla goreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…