- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Cok sewindim canim...rabbim saglikla,hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin..bizlerede kese gormeyi ve sonra da kalp atislarini duymayi nasip etsin..Kızlar keseyi gördüm geldim maşallah doktor çok güzel yerleşmiş dedi,14 ekim 2015 gibi doğacakmiş inş
hmmm anladım.banada pembe kırmızı akıntı gelince vurul demişti doktor riske atmayalım diye.sadece 2 kere yapıldı.Düşük önleyici olduğu icin haftada bir vurucakmışim
Bebeginle ilk buluşma anı,inşallah herşey umduğundan daha güzeldirKızlar 14.30 randevum inşallah keseyi görürüm. Çok heyecanlıyım.
Canim Allah hayirli etsin insallah.ciktiktan sonra bize de yaz insallah :) hadi hayir haber :)Kızlar 14.30 randevum inşallah keseyi görürüm. Çok heyecanlıyım.
canım gözün aydın çok sevindim , sende birazcıkta olsa rahatlamışsındır.MaşallahKızlar kese göründü karından 4 hafta 4 günluk dedi doktor. Üc hafta sonra da kalp atışı için cagırdi kesin olsun diye. Ama ben kendi druma meaaj attım o ne zaman gel derse Ankara'ya gideceğim.
Kızlar kese göründü karından 4 hafta 4 günluk dedi doktor. Üc hafta sonra da kalp atışı için cagırdi kesin olsun diye. Ama ben kendi druma meaaj attım o ne zaman gel derse Ankara'ya gideceğim.
Hadi hayirli olsun canim en zorunu atlattik şükür,sıra kalp atışındaKızlar kese göründü karından 4 hafta 4 günluk dedi doktor. Üc hafta sonra da kalp atışı için cagırdi kesin olsun diye. Ama ben kendi druma meaaj attım o ne zaman gel derse Ankara'ya gideceğim.
Canim Allah hayirli etsin insallah.ciktiktan sonra bize de yaz insallah :) hadi hayir haber :)
Canim Allah nasip kısmet ederse carsamba gunu gidicez . Ne guzel hepiniz bebislerini gordu bin massallah. Ben hala belirsizliklerdeyim. Dua edin insallah ben de saglicakla goreyimhalide25 canimcım sen ne zaman gidiceksin kese görmeye,müjdeli haber sırası sende
Canim kusura bakma okuldan yeni geldim ve hic bildirim gelmedi bana :-( 9. Gun 176 11!gun 431 di. 2 ayri dktora sordum. Yuksek ihtimal tek dedilercanım senin değerler kaçtı bende merak ediyorumda ???
önemli değil canım.Benimde tek o zaman canım hatta benim daha düşük 11. gün 127 15.gün 806 .Hatta düşük diye biraz endişeliyim aslında....Canim kusura bakma okuldan yeni geldim ve hic bildirim gelmedi bana :-( 9. Gun 176 11!gun 431 di. 2 ayri dktora sordum. Yuksek ihtimal tek dediler
benimde 10.gün 87 12.gün 244 çıkmıştı.doktorum büyük olasılık ikiz demişti.ve evet ikizz:)))Canim kusura bakma okuldan yeni geldim ve hic bildirim gelmedi bana :-( 9. Gun 176 11!gun 431 di. 2 ayri dktora sordum. Yuksek ihtimal tek dediler
Canim bence dusukk degil, aslinda ben pek bilmiyorum ama gayet normal geldi. Benim 5.gun embriyosuydu sanirim ondan yuksek cikti degerlerönemli değil canım.Benimde tek o zaman canım hatta benim daha düşük 11. gün 127 15.gün 806 .Hatta düşük diye biraz endişeliyim aslında....
Ayy benim degerlerim senden daha yuksek ama benim ikiz degil dediler. Ayy ikiz mi yoksabenimde 10.gün 87 12.gün 244 çıkmıştı.doktorum büyük olasılık ikiz demişti.ve evet ikizz:)))
Canim bence dusukk degil, aslinda ben pek bilmiyorum ama gayet normal geldi. Benim 5.gun embriyosuydu sanirim ondan yuksek cikti degerler
sen ne zaman gidiceksin canım ???Ayy benim degerlerim senden daha yuksek ama benim ikiz degil dediler. Ayy ikiz mi yoksa
Benim persembe kontrolum var cnm. Tp bebek tedavimdeki doktorumla haftaya cumartesi. Simdi gecmiyo gunler. 27 ocakta transferim yapilmisti. Senin ne zaman kntrolunsen ne zaman gidiceksin canım ???
Canimmm hayirli olsunnnn gormussun ne guzel mucizzeyiii. Biz cok merak ettik kacinci gun trannsferiydi, degerlerin kactiiiiBebeginle ilk buluşma anı,inşallah herşey umduğundan daha güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?