2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar benım bi kac gündür sancım vardı bende bugun doktorumu aradım sancı olması normal mi die oda hastaneye gel bi görelim dedi.bende gittim bana alttan baktı, bişey yok dedı herşey norml agrıy olabılır zaten şimdi kese felan görünmüyor hamileliğin 4-5 haftasında felan gorulur dedi. ...şimdi de korkuyom neden bilmiyom amà keşke baktırmasaydım...sanki Allah korusun hasta olcam zannediyorum

Maşallah canım hersey güzel başladı hepimiz için inşallah da böyle devam eder
Inşallah canım benim. Kese görününce sevindim. Dr sevinmek için daha çok erken neler gördük biz diyor. Daha kalp atışi duymadan erken sevinme diyor ki tüp bebek olduğunu da söylemiştim. Bütün ihtimalleri ben de biliyorum ama ne gerek var ki söylemesine. Paylaşmak istedim.

Canım stres yapma bekle canını sıkma. Çok dua et ne olur. Ben hep hepimize dua ediyorum. Inşallah hepimiz güzel haberler alırız.

Allah razı olsun ınşallALLAH değerim yarın yükselir de korkularımı yenerim......hiç 3 haftalıkken alttan baktıran oldumu acaba? Ve risklimi gercekten? Benim doktor yok oyle bişey felan dedı amà yınede cekiniyorum.....

ilk değeri 22 olupta ikiz olan var arkadaşım.değer çok bağlayıcı değil yani.rahat ol.sen ne zaman keseleri görmeye gidecen?bak allah yazdırdı herhalde 'KESELER':)))))
hayirlisi canimm hep oyle diyoruz ama bbiz ailelere soylemeden giristik bu ise. Kese olsas daha iyi de keselere de cifte mucize deriz

hayırlısı olsun arkadaşım.Ailelere ne zaman söyliceksiniz
Hamileyim diye biliyoorlar ama tedavi sonucu oldugunu soylemedik. Ikimizin ailesi de hosgorulu, ama bi o kadar da stresli insanlar. Bu surecte kendim asiri stresliyken annnelerin acabaaaaa soorularini cekemezdim. Soylememeyi tercih ettik

hayırlısı olsun arkadaşım.Ailelere ne zaman söyliceksiniz
Hamileyim diye biliyoorlar ama tedavi sonucu oldugunu soylemedik. Ikimizin ailesi de hosgorulu, ama bi o kadar da stresli insanlar. Bu surecte kendim asiri stresliyken annnelerin acabaaaaa soorularini cekemezdim. Soylememeyi tercih ettik

Ben 1.5 yıllık evliyim,sorunlarimizi ailelere hic söylemedik,tüp tedavisi boyunca ne oldu,durum nedir vs vs sorularla muhatap olmak istemedik,insan o stresi,baskıyı üzerinde hissedince tedaviye konsantre olamiyor bence

Ben 1.5 yıllık evliyim,sorunlarimizi ailelere hic söylemedik,tüp tedavisi boyunca ne oldu,durum nedir vs vs sorularla muhatap olmak istemedik,insan o stresi,baskıyı üzerinde hissedince tedaviye konsantre olamiyor bence
bizim mecbur aileler bildi.çünkü ilçede oturuyoruz tedavi sürecinde eşimin akrabalarında kaldık mecbur.

En iyisini yapmışsın canım. Ben o stresi tüm benliğimde yaşadım.Aile bi yandn işyerindekiler izİn aldığım için bilenler oldu sürekli noldu şimdi ne aşamadasın ne zaman belli olcak soruları. Aileden her arayan sakın bişiy yapma ağır kaldırma uyarıları. Teste gitmeden bi gün önce ağla ağla tutamadım kendimi ben ve eşimden hariç herkesin beklentisi vardı. Tabiki hepsi iyiliğimize ama çok stresli hissettim kendimi.hatta daha iş arkadaşlarıma söylemedim bile hamile olduğumu:)

Benim eşim sağolsun sağır sultan duydu hamile olduğumu :) Artık ne kadar bunaldıysa hala mı yok, neden istemiyorsunuz, yaşınız geçiyor sorularından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…