2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Sağol canm :) aynen bende senin gibi bazen inanamiyorum koca karnimu gorunce Rabbime ne kadar şükretsem azdir diyorum.

Hepinize günaydınn. benim 3 tane kız yeğenim var bana da kız geliyo dün annemle yeğenlerime ait kullanabileceğim eşyaların tespitini yaptık taşıma koltuğuyla kanguru vardı aldım eve getirdim odasına koydum kızımın gördükçe sanki doğmuş da gezmeden gelmişiz gibi hissettim daha da kabardı içim heyecanlandım onun için hazırladığım defterime yazdım duygularımı Rabbim onu o eşyalarla taşımayı da nasip etsin hepimize kavuştursun sağlıkla yavrularımızı...

kızlar merhaba herkese bayağıdır yazamadım ama ara ara bakıp okuyorum çıkıyorum.
ben bugün itibariyle 16+2 oldum çok şükür. ama benim karnım hiç şişmedi acaba diyorum kilolu olanlarda herhalde böyledir diyorum :))) bu cumartesi kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum 3 hafta sonra acaba nasıl diye sürekli düşünüyorum Rabbim hayırlsını versin hepimize. Bakalım cinsiyet kesinleşecekmi 12. haftada erkeğe benzetmişti

Ne cabuk geciyor gunler masallah canm icimden erkek geciyor senin :)

kızlar ben alışveriş listesi çıkardım haziran itibariyle başlıycam almaya ama her geçen ay hadi bu ay da bekliyim diyorum temmuzda 6.ay olucak o zamanı mı beklesem diyorum liste de kabarık önümüz yaz gezmek sıkıntı olacak tahminen.pijama takımıyla başlamalı..ya alışveriş ya da kenara para atmaya devam :)

Herkese merhabalar, kızlar ben forumu sık takip edemesem de güzel haberlerinizi arada girip okuyorum. İkiz anneleri karnı çıkanlar grubu :) benim de artık 4.5 ay itibariyle göbeğim daha belirgin, Başlangıçtan bu yana toplam 3 kilo aldım. Ayaklarım akşamları şişiyor, tuzlu yemesem de .
Sizler ufak tefekte olsa alışverişe başlamışsınız. Biz daha alışveriş işine neredeyse hiç başlamadık bile :)))
Pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz var, dr bana aşı vs birşey söylemedi bu ara. sorsam mı bilemedim
Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.

Kizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?

Kizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?
12.haftalarda yanmam olmuştu doktorum rennie surup vermisti hic icmemistim
arada yaniyor eksiyordu ama cok olmayinca ilac hic icmemistim...bBugün felaket eksime var az once ictim hiç kesmedi
sanirim saçlar uzamaya başladı bizim..
Sade maden suyu iç canim belki ise yarar

maden suyu işe yarıyo ama fazla mineral olduğu için vücut tuzu kaşıkla yemişsiniz gibi şişirir arkadaşım aşırı ödemini çözemeyince dr un sorduğu ilk soru maden suyu olmuştu onu kesince bütün vücut indi

Kızlar merhaba maşallah bebişler büyümüş, ciciler alınmış..Bugünlerimize şükürler olsun
Tedavi süreci dahil sana kadar toplam 6 kg aldım...inşallah bu şekilde devam eder..beni gören erkek bebek sanıyor..önümde top gibi göbeğim var
Tetanoz aşısı oldum..olacak arkadaşlara da tavsiyem aşıdan biraz sonra kolunuza buz koymaniz..Şükür benim ne acıyor ne de şişti.. bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti..Hemşire ertesi gün ağrı sızı ateş olabilir dedi ama ben hiçbirini yaşamadım..

Kizlar nasilsiniz. Allah izin firsat verirse yarin detayli ultrasona girecegiz. Dualariniza beni de katarsaniz cok sevinirim. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…