- 28 Kasım 2014
- 504
- 310
- 78
- 27
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.021
Adno maşallah tatlim gayet normal senin merak etme ikiz yani
Bende kislik montlara bakiyodum nette oglusuma fikir sahibi olayim simdiden diye
nasil sevesim geldi icinde hayal edip edip gobusumu sevdim :)
Rabbim isteyen herkese yasatsin cok baska duygular bunlar bazen ruya gibi geliyo hâlâ inanamıyorum hamile olduguma cocugum olacagina o kadar bekledikten sonra :)
çok tatl bunlar ya :)Oglusumun patigiyle gunaydinlar canlar :) bakıp bakıp seviyorum
Ne cabuk geciyor gunler masallah canm icimden erkek geciyor senin :)kızlar merhaba herkese bayağıdır yazamadım ama ara ara bakıp okuyorum çıkıyorum.
ben bugün itibariyle 16+2 oldum çok şükür. ama benim karnım hiç şişmedi acaba diyorum kilolu olanlarda herhalde böyledir diyorum :))) bu cumartesi kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum 3 hafta sonra acaba nasıl diye sürekli düşünüyorum Rabbim hayırlsını versin hepimize. Bakalım cinsiyet kesinleşecekmi 12. haftada erkeğe benzetmişti
sorma canım ne çabuk geçiyor zaman, hayırlsı valla benimde içime erkek doğuyorNe cabuk geciyor gunler masallah canm icimden erkek geciyor senin :)
ay maşallah ne güzel, bende ilk defa dalin şampuan ve sabunu aldım ilk olarak çok heycanlıyı bir duygu dimiOglusumun patigiyle gunaydinlar canlar :) bakıp bakıp seviyorum
Heyecanli olmazmi hiç :) begendigim herseyi alasim var ama frenliyorum kendimi :)ay maşallah ne güzel, bende ilk defa dalin şampuan ve sabunu aldım ilk olarak çok heycanlıyı bir duygu dimi
12.haftalarda yanmam olmuştu doktorum rennie surup vermisti hic icmemistimKizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?
Ben aşımı oldum bugun inşallah fazla ağrısı felan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?