- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.041
Hepinize günaydınn. benim 3 tane kız yeğenim var bana da kız geliyo dün annemle yeğenlerime ait kullanabileceğim eşyaların tespitini yaptık taşıma koltuğuyla kanguru vardı aldım eve getirdim odasına koydum kızımın gördükçe sanki doğmuş da gezmeden gelmişiz gibi hissettim daha da kabardı içim heyecanlandım onun için hazırladığım defterime yazdım duygularımı Rabbim onu o eşyalarla taşımayı da nasip etsin hepimize kavuştursun sağlıkla yavrularımızı...
benvarım cnm bendede aynı şuan bile yanıyor ve bulanıyo dün akşam zor eve geldim işten. Kusmaktan yoruldum inan... Ama bugünlerimizede şükür varlığını bilmek beni teselli ediyor 4.5 ay kaldı diyorum....Kizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?
12.haftalarda yanmam olmuştu doktorum rennie surup vermisti hic icmemistim
arada yaniyor eksiyordu ama cok olmayinca ilac hic icmemistim...bBugün felaket eksime var az once ictim hiç kesmedi
sanirim saçlar uzamaya başladı bizim..
Sade maden suyu iç canim belki ise yarar
Benimde kusmadan sonra bulantı ve yanma oldu ama çok uzun sürmedi yavaş yavaş geçtiğini gösteriyor bu durum inşallah seni ne öyledirKizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?
Benimde kusmadan sonra bulantı ve yanma oldu ama çok uzun sürmedi yavaş yavaş geçtiğini gösteriyor bu durum inşallah seni ne öyledir
Ben de ayniyim. Rennie surup verdi doktor. Cok zorda kalinca iciyorum. Icmezsem sayanamayacak durumda oluyorum bazen.Kizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?
benim doktorum herşey abartmadıkça serbest canın kola bile istese 1 bardak serbest kahve günde 1 fincan kadar serbest demişti canın çekip içmemen daha riskli hasta değiliz canlar hamileyiz eziyet etmemeliyiz kendimizeGunaydin arkadaslar.
her sabah cnm sutlu kahve istiyor. (Kahvesini az koyuyorum) Ama nasil guzel oluyor... her sabah kahvaltidan sonra iciyorum aliskanlik yapti. Biliorum kahve zararli ama canim cok cekiyor ya. Sizin de boyle takilip kaldiklariniz varmi?
benim doktorum herşey abartmadıkça serbest canın kola bile istese 1 bardak serbest kahve günde 1 fincan kadar serbest demişti canın çekip içmemen daha riskli hasta değiliz canlar hamileyiz eziyet etmemeliyiz kendimize
Fazla icmedigin muddetce hicbisey olmaz canim merak etmeGunaydin arkadaslar.
her sabah cnm sutlu kahve istiyor. (Kahvesini az koyuyorum) Ama nasil guzel oluyor... her sabah kahvaltidan sonra iciyorum aliskanlik yapti. Biliorum kahve zararli ama canim cok cekiyor ya. Sizin de boyle takilip kaldiklariniz varmi?
gözün aydın canım maşallah kuzucuklarına.Sıkma canını kanamadan dolayıdır demiş iyi düşün...Darısı başımıza...ayrınyılı ultrason çekildi bugün kızimda hersey yolunda erkek bağırsaklarda parlaklık çıktı normalde Dawn sendromu un belirtilerine biri ama önceden kanama olduğu için onu yutmuştur dedi ama ense kalınlığı dudak ve damak yapısı normal korkulacak bişey yok dedi yinede sıkıldım onun dışında haftalarda uyumludur kilosu boyu kocaman olmuşlar hayırlısı sağlıkla kucağıma alsana bir oh desem
benim bebeğimde de beyinde 2 tane kist gördü o da başka belirti olmadıkça geçermiş insan takılıp kalıyo biliyorum ama doktoruna güven sağlıklı olduğuna odaklanmaya çalış canım tek belirti bişey ifade etmezmişayrınyılı ultrason çekildi bugün kızimda hersey yolunda erkek bağırsaklarda parlaklık çıktı normalde Dawn sendromu un belirtilerine biri ama önceden kanama olduğu için onu yutmuştur dedi ama ense kalınlığı dudak ve damak yapısı normal korkulacak bişey yok dedi yinede sıkıldım onun dışında haftalarda uyumludur kilosu boyu kocaman olmuşlar hayırlısı sağlıkla kucağıma alsana bir oh desem
ayrınyılı ultrason çekildi bugün kızimda hersey yolunda erkek bağırsaklarda parlaklık çıktı normalde Dawn sendromu un belirtilerine biri ama önceden kanama olduğu için onu yutmuştur dedi ama ense kalınlığı dudak ve damak yapısı normal korkulacak bişey yok dedi yinede sıkıldım onun dışında haftalarda uyumludur kilosu boyu kocaman olmuşlar hayırlısı sağlıkla kucağıma alsana bir oh desem
Evet benimkilerde bir kız bir oğlan tam gönlüne göre oldu şükür bir tane kızım daha var kızkardeşi olsun birde oğlum olsun farklı cinsiyetler tadım istiyodum inşallah sagliklidirlar ayrıntılı 21.haftadan 23.haftaya kadar çekiliyor dediSeninkilerde mi 1 oglan 1 kiz canim. :))
Benimkiler de oyle ...
cok sevindim saglikli olmalarina. Insaallah benimkiler de sagliklidirlar cnm. Ayrintili ultrason ne kadar zaman suruyor cnm?
İnsallah dr da öyle dedi ama elimde olmadan sıkılıyorumbenim bebeğimde de beyinde 2 tane kist gördü o da başka belirti olmadıkça geçermiş insan takılıp kalıyo biliyorum ama doktoruna güven sağlıklı olduğuna odaklanmaya çalış canım tek belirti bişey ifade etmezmiş
Eşim horultundan uyiyamiyorum diyor sanırım burnum tıkanıyor birazda o konser dinlesin ben çok dinledim onubahar alerjim cok azdi burnum ,genizlerim ,gozlerm kasiniyor bugun eczacima gittim solgarin alerjiye karsi bi gida takviyesini aldim bitkisel kapsul hamileler kullanibilirmis biraz pahali ama dayanamadim birde okyanus sprey aldim burnumun biri tikali gece uyumak cok guc sanirsam hamilelikten dolayida bu tikanikliksizde oluyomu tikaniklik?
lEşim horultundan uyiyamiyorum diyor sanırım burnum tıkanıyor birazda o konser dinlesin ben çok dinledim onubende de var alerji sabahları gözümden yaş gelene kadar hapsuruyorum
Gözün aydin canimayrınyılı ultrason çekildi bugün kızimda hersey yolunda erkek bağırsaklarda parlaklık çıktı normalde Dawn sendromu un belirtilerine biri ama önceden kanama olduğu için onu yutmuştur dedi ama ense kalınlığı dudak ve damak yapısı normal korkulacak bişey yok dedi yinede sıkıldım onun dışında haftalarda uyumludur kilosu boyu kocaman olmuşlar hayırlısı sağlıkla kucağıma alsana bir oh desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?