2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?
benvarım cnm bendede aynı şuan bile yanıyor ve bulanıyo dün akşam zor eve geldim işten. Kusmaktan yoruldum inan... Ama bugünlerimizede şükür varlığını bilmek beni teselli ediyor 4.5 ay kaldı diyorum....

Rennie bende iciyorum cnm. Midede kaliormus, kana karisip bebeklere ulasmior rennie dedi dr.um.

Sodayi ben icemiyorum cnm.
Reflum var ya, afedersiniz gegiremiorum da, daha fena oluyor midem. Asitli icecekler hic kullanamiorum anlayacagin.

Kizlar ne yersem yiyim, iciyim sonucu kusmak olmasa da bulanti ve yanma ile geciyor... cok yaniyo midem surekli kusacak gibiyim... yesem de yemesem de boyle... sizin aranizda varmi benim gibi olan?
Benimde kusmadan sonra bulantı ve yanma oldu ama çok uzun sürmedi yavaş yavaş geçtiğini gösteriyor bu durum inşallah seni ne öyledir

Benimde kusmadan sonra bulantı ve yanma oldu ama çok uzun sürmedi yavaş yavaş geçtiğini gösteriyor bu durum inşallah seni ne öyledir

Ahh agzin bal yesin emi... insaAllah benim de gecer artik. 17. Haftama girdim cnm asagidaki takvimde 16 gosterse de... :))
Allahima sukur, isyan etmiyorum asla ama 17 haftamin 1 gunu de soyle huzurlu mutlu gecmedi... hamileligimin sevincini agzimin tadiyla yasayamadim. Yine de her zaman sukrediyorum... InsaAllah yavrularimi saglikla hayirlisiyla zamaninda alayim kucagima da unutayim sıkıntılı gunlerimi. Dr.um bile aciyor halime artik dusunUn...siz de benim icin dua edin...

Gunaydin arkadaslar.
her sabah cnm sutlu kahve istiyor. (Kahvesini az koyuyorum) Ama nasil guzel oluyor... her sabah kahvaltidan sonra iciyorum aliskanlik yapti. Biliorum kahve zararli ama canim cok cekiyor ya. Sizin de boyle takilip kaldiklariniz varmi?

Ben de ayniyim. Rennie surup verdi doktor. Cok zorda kalinca iciyorum. Icmezsem sayanamayacak durumda oluyorum bazen.

benim doktorum herşey abartmadıkça serbest canın kola bile istese 1 bardak serbest kahve günde 1 fincan kadar serbest demişti canın çekip içmemen daha riskli hasta değiliz canlar hamileyiz eziyet etmemeliyiz kendimize

benim doktorum herşey abartmadıkça serbest canın kola bile istese 1 bardak serbest kahve günde 1 fincan kadar serbest demişti canın çekip içmemen daha riskli hasta değiliz canlar hamileyiz eziyet etmemeliyiz kendimize

Aynen valla ben de cok cnm cekince yiyorum... sonucu cikarmak olsa da :)))

Fazla icmedigin muddetce hicbisey olmaz canim merak etme
bende ilk uc ay kahve icmedigim hamile kalmadan once hergun turk kahvesi icerdim...sşimdi canim cektikce iciyorum sonucta fincan fincan icmiyoruz değilmi
arada cips cok canim cekiyor oturup bi paketi yiyorum nadirde olsa birde jelibon :)

ayrınyılı ultrason çekildi bugün kızimda hersey yolunda erkek bağırsaklarda parlaklık çıktı normalde Dawn sendromu un belirtilerine biri ama önceden kanama olduğu için onu yutmuştur dedi ama ense kalınlığı dudak ve damak yapısı normal korkulacak bişey yok dedi yinede sıkıldım onun dışında haftalarda uyumludur kilosu boyu kocaman olmuşlar hayırlısı sağlıkla kucağıma alsana bir oh desem

gözün aydın canım maşallah kuzucuklarına.Sıkma canını kanamadan dolayıdır demiş iyi düşün...Darısı başımıza...

benim bebeğimde de beyinde 2 tane kist gördü o da başka belirti olmadıkça geçermiş insan takılıp kalıyo biliyorum ama doktoruna güven sağlıklı olduğuna odaklanmaya çalış canım tek belirti bişey ifade etmezmiş

Seninkilerde mi 1 oglan 1 kiz canim. :))
Benimkiler de oyle ...
cok sevindim saglikli olmalarina. Insaallah benimkiler de sagliklidirlar cnm. Ayrintili ultrason ne kadar zaman suruyor cnm?

bahar alerjim cok azdi burnum ,genizlerim ,gozlerm kasiniyor bugun eczacima gittim solgarin alerjiye karsi bi gida takviyesini aldim bitkisel kapsul hamileler kullanibilirmis biraz pahali ama dayanamadim birde okyanus sprey aldim burnumun biri tikali gece uyumak cok guc sanirsam hamilelikten dolayida bu tikaniklik sizde oluyomu tikaniklik?

Seninkilerde mi 1 oglan 1 kiz canim. :))
Benimkiler de oyle ...
cok sevindim saglikli olmalarina. Insaallah benimkiler de sagliklidirlar cnm. Ayrintili ultrason ne kadar zaman suruyor cnm?
Evet benimkilerde bir kız bir oğlan tam gönlüne göre oldu şükür bir tane kızım daha var kızkardeşi olsun birde oğlum olsun farklı cinsiyetler tadım istiyodum inşallah sagliklidirlar ayrıntılı 21.haftadan 23.haftaya kadar çekiliyor dedi

İnsallah dr da öyle dedi ama elimde olmadan sıkılıyorum

Eşim horultundan uyiyamiyorum diyor sanırım burnum tıkanıyor birazda o konser dinlesin ben çok dinledim onu bende de var alerji sabahları gözümden yaş gelene kadar hapsuruyorum

Gözün aydin canim
stres yapma doktorda bir sorun olsa soylerdi zaten..
bizimde 11 haziranda 22.haftanin ortasinda istedi doktor bende korkuyorum rabbim hepsini korusun sağlıklı haberlerini aldirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…