- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.061
Bende korkuyorum alerjim tetiklenecek diye...sana tavsiyem camları fazla açık tutma hele cevrende ağaç varsa..aagac yesillik olan yerlerde gezme oturma.bahar alerjim cok azdi burnum ,genizlerim ,gozlerm kasiniyor bugun eczacima gittim solgarin alerjiye karsi bi gida takviyesini aldim bitkisel kapsul hamileler kullanibilirmis biraz pahali ama dayanamadim birde okyanus sprey aldim burnumun biri tikali gece uyumak cok guc sanirsam hamilelikten dolayida bu tikanikliksizde oluyomu tikaniklik?
Bende korkuyorum alerjim tetiklenecek diye...sana tavsiyem camları fazla açık tutma hele cevrende ağaç varsa..aagac yesillik olan yerlerde gezme oturma.
evde is yaparken maske tak....ceken bilir cok zorgeçmiş olsun
sagol canim tavsiyelerin için buara cok yesillik alanlarda bulundum ondan azdi aslinda burnum tikanmazdi daha onceleri sanirim simdi hamilelikten dolayi tikanma var Allahtan bugun hava yagisliydi da iyi oldu burnumun akmasina raziyimda yeterki tikanmasin İnsallah gecer Allahin izniyle aldigim bitkisel hap insallah iyi gelirBende korkuyorum alerjim tetiklenecek diye...sana tavsiyem camları fazla açık tutma hele cevrende ağaç varsa..aagac yesillik olan yerlerde gezme oturma.
evde is yaparken maske tak....ceken bilir cok zorgeçmiş olsun
gerilmesi cok normal canm buyuyor artk benimde oyle hissetmeye gelince bende cok net hissetmiyorum daha kucuk oldugu icin hissedilmiyo sadece arada sanki pit pit damar atmasi ggibiIyı aksamlar kızlar?karnım gergin sert genelde..
Boyle gergin sert hisseden varmı... Pazartesi ası olacam en son kucuktum vurulduğumda gerci ne ıgneler vurduk zamanında ama ıste acıtıyor mu acaba :-? 20 haftadayım kızlar henuz hissedemiyorum hisseden varmı bebeğini
...? Nasıl bı sey merak edıyorum...
aynen akşamları özellikle gerginlikten yatamıyorum...gerilmesi cok normal canm buyuyor artk benimde oyle hissetmeye gelince bende cok net hissetmiyorum daha kucuk oldugu icin hissedilmiyo sadece arada sanki pit pit damar atmasi ggibi
Benimde bazi aksamlar acayip sisiyor ve geriliyor cok rahatsiz ediyorIyı aksamlar kızlar?karnım gergin sert genelde..
Boyle gergin sert hisseden varmı... Pazartesi ası olacam en son kucuktum vurulduğumda gerci ne ıgneler vurduk zamanında ama ıste acıtıyor mu acaba :-? 20 haftadayım kızlar henuz hissedemiyorum hisseden varmı bebeğini
...? Nasıl bı sey merak edıyorum...
Ben her şeyi yiyiyorum canım. . İlk 3 ay çorba peynir ekmek beslenirken şükür geçti o zamanlar.. Sadece yoğurt ekşime yapıyor. Yerine ayran içiyorum.gunaydin
Ozelllikle bulanti ve kusma sikayeti olan arkadaslarima sormak istiyorum. Arkadaslar sabahlari kahvaltilik yiyebiliryirnmusunuz? yaada neler yiyorsunjz?
Ben her şeyi yiyiyorum canım. . İlk 3 ay çorba peynir ekmek beslenirken şükür geçti o zamanlar.. Sadece yoğurt ekşime yapıyor. Yerine ayran içiyorum.
Canım bebişinin hareketlerini hissediyorsundur. Ben de bir haftadır sürekli dönmesini tekmesini hissediyorum. Karnımın oynayışını izliyorum. Çok acayip bişi.. Allahım herkese yaşatsın..kızlar ben size bişey sorucam dün oldu işten eve arabayla dönüyorum arabadan indikten sonra karnıma bir sancı girdi sonra eve çıktım oturmak için koltuğa yönelirken sanki içimde bişey döndü hani önce göbek kaçar da sancır sonra yerine yerleştikçe geçer ya bu hissin aynısı yalnız daha ani olanı.sizce ne olmuş olabilir ani hareket de yapmadım bebeğin döndüğünü bu kadar hissetmiş olamam acaba rahim bazen yukarı sıkışıp yerleşiyo olabilir mi
Günaydın kızlar mide bulantisina haşlanmış patates iyi geliyor bir deneyin derim benim midem bulanirken peynirleri zeytini bol yiyodum bastırıyordu BiDe o kadar çok çubuk kraker yedi ki zaten sevmezdim hepten nefret ettim yataktan kalkmadan çubuk kraker yeyip biraz daha yatın sonra kalkın oda iyi geliyor Allah yardımcı iz olsun inşallah geçer artık insan hamile değilde hasta gibi hissediyor kendini ikiz olunca daha yoğun yasaniyomus
Günaydın cefakar bulantılı anneler benim midemi toparlayan tuzsuz sarı leblebi oldu deneyin derim.bir de belki öyle de bulanıyodur ama dik oturun uzanmamaya çalışın. inşallah tez zamanda toparlarsınız
yani hareketleri 1 aydır hissediyorum erken başladım ama bu yerleşme mi dönme mi herneyse ilk kez oldu baya iki büklüm kaldımCanım bebişinin hareketlerini hissediyorsundur. Ben de bir haftadır sürekli dönmesini tekmesini hissediyorum. Karnımın oynayışını izliyorum. Çok acayip bişi.. Allahım herkese yaşatsın..
Ben daha net hissedemiyorum :) senin kiz belli canm hiper aktif :) Amin insallah canmCanım bebişinin hareketlerini hissediyorsundur. Ben de bir haftadır sürekli dönmesini tekmesini hissediyorum. Karnımın oynayışını izliyorum. Çok acayip bişi.. Allahım herkese yaşatsın..
Geçen hafta dr ama gittik. Ultrasonda fıkır fıkır ..dr bu oğlan çok hareketli olacak dedi.. Direkt eşimle birbirimize baktık. O öyleymiş hahhhaaaBen daha net hissedemiyorum :) senin kiz belli canm hiper aktif :) Amin insallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?