2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bende korkuyorum alerjim tetiklenecek diye...sana tavsiyem camları fazla açık tutma hele cevrende ağaç varsa..aagac yesillik olan yerlerde gezme oturma.
evde is yaparken maske tak....ceken bilir cok zor geçmiş olsun

Iyı aksamlar kızlar?karnım gergin sert genelde..
Boyle gergin sert hisseden varmı... Pazartesi ası olacam en son kucuktum vurulduğumda gerci ne ıgneler vurduk zamanında ama ıste acıtıyor mu acaba :-? 20 haftadayım kızlar henuz hissedemiyorum hisseden varmı bebeğini
...? Nasıl bı sey merak edıyorum...

Bende korkuyorum alerjim tetiklenecek diye...sana tavsiyem camları fazla açık tutma hele cevrende ağaç varsa..aagac yesillik olan yerlerde gezme oturma.
sagol canim tavsiyelerin için buara cok yesillik alanlarda bulundum ondan azdi aslinda burnum tikanmazdi daha onceleri sanirim simdi hamilelikten dolayi tikanma var Allahtan bugun hava yagisliydi da iyi oldu burnumun akmasina raziyimda yeterki tikanmasin İnsallah gecer Allahin izniyle aldigim bitkisel hap insallah iyi gelir

gerilmesi cok normal canm buyuyor artk benimde oyle hissetmeye gelince bende cok net hissetmiyorum daha kucuk oldugu icin hissedilmiyo sadece arada sanki pit pit damar atmasi ggibi

Benimde bazi aksamlar acayip sisiyor ve geriliyor cok rahatsiz ediyor
dun aşımı oldum ilac yakiyor biraz dun aadece kolum biraz ates gibi oldu agri yoktu gece agrimaya basladi bugun beze olmus igne yeri ama üç gun suruyormus zaten acisi abartilacak kadar degil

Hareketlerini gun icinde iki üç kez hissediyorum ama hafif derecede

gunaydin
Ozelllikle bulanti ve kusma sikayeti olan arkadaslarima sormak istiyorum. Arkadaslar sabahlari kahvaltilik yiyebiliryirnmusunuz? yaada neler yiyorsunjz?

Kızlar günaydın.. Bu topiği yeni gördüm. Katılmak istedim. Aylardır ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar konusu için yazıyoruz.. Burası da hoşuma gitti.. Allah hepimize yardım etsin bu güzel süreçte..

gunaydin
Ozelllikle bulanti ve kusma sikayeti olan arkadaslarima sormak istiyorum. Arkadaslar sabahlari kahvaltilik yiyebiliryirnmusunuz? yaada neler yiyorsunjz?
Ben her şeyi yiyiyorum canım. . İlk 3 ay çorba peynir ekmek beslenirken şükür geçti o zamanlar.. Sadece yoğurt ekşime yapıyor. Yerine ayran içiyorum.

Ben her şeyi yiyiyorum canım. . İlk 3 ay çorba peynir ekmek beslenirken şükür geçti o zamanlar.. Sadece yoğurt ekşime yapıyor. Yerine ayran içiyorum.

Ben sadece peynir ekmek ve yumurta yiyebiliyorum. Bu sabah farklilik olsun diye meyveli yogurt yedim. Biliyosunuz artik beni ne yesem ne icsem sonuc ayni. Istifra...
simdi gurulduyor Midem. Hazmetmeye calisiyor sanirim. Yada cikis yolu ariyor kendine yine :/

Günaydın kızlar mide bulantisina haşlanmış patates iyi geliyor bir deneyin derim benim midem bulanirken peynirleri zeytini bol yiyodum bastırıyordu BiDe o kadar çok çubuk kraker yedi ki zaten sevmezdim hepten nefret ettim yataktan kalkmadan çubuk kraker yeyip biraz daha yatın sonra kalkın oda iyi geliyor Allah yardımcı iz olsun inşallah geçer artık insan hamile değilde hasta gibi hissediyor kendini ikiz olunca daha yoğun yasaniyomus

Günaydın cefakar bulantılı anneler benim midemi toparlayan tuzsuz sarı leblebi oldu deneyin derim.bir de belki öyle de bulanıyodur ama dik oturun uzanmamaya çalışın. inşallah tez zamanda toparlarsınız

kızlar ben size bişey sorucam dün oldu işten eve arabayla dönüyorum arabadan indikten sonra karnıma bir sancı girdi sonra eve çıktım oturmak için koltuğa yönelirken sanki içimde bişey döndü hani önce göbek kaçar da sancır sonra yerine yerleştikçe geçer ya bu hissin aynısı yalnız daha ani olanı.sizce ne olmuş olabilir ani hareket de yapmadım bebeğin döndüğünü bu kadar hissetmiş olamam acaba rahim bazen yukarı sıkışıp yerleşiyo olabilir mi

Canım bebişinin hareketlerini hissediyorsundur. Ben de bir haftadır sürekli dönmesini tekmesini hissediyorum. Karnımın oynayışını izliyorum. Çok acayip bişi.. Allahım herkese yaşatsın..

Günaydın cefakar bulantılı anneler benim midemi toparlayan tuzsuz sarı leblebi oldu deneyin derim.bir de belki öyle de bulanıyodur ama dik oturun uzanmamaya çalışın. inşallah tez zamanda toparlarsınız

Ahh kizlar ahh leblebi de denedim, patates de, zencefil cayi da, naneli seker de ve daha neler neler... ben ne yersem yeyim sonuc ayni... degismiyo.

Canım bebişinin hareketlerini hissediyorsundur. Ben de bir haftadır sürekli dönmesini tekmesini hissediyorum. Karnımın oynayışını izliyorum. Çok acayip bişi.. Allahım herkese yaşatsın..
yani hareketleri 1 aydır hissediyorum erken başladım ama bu yerleşme mi dönme mi herneyse ilk kez oldu baya iki büklüm kaldım

Ben daha net hissedemiyorum :) senin kiz belli canm hiper aktif :) Amin insallah canm

iyi günler kızlar... Benim de brz kanamam oldu peçeteye 4-5 damla kan geldi. Doktorum görmek istedi. Ultrason la baktı bebek iyi dedi. Yorulmuş olabilirsin dinlen dedi 3 gün raporluyum evde uzanıyorum.dün1- 2 damla daha geldi çok moralim bozuk. Psikolıjim bozuldu. Acaba kanama var mı oldu mu diye wc de bakmaktan Allah beterinden korusun tabi ama. Iğne vb bişe yapmadı. Burada bir arkadaşın kanaması oluyordu. Merak ettim onun yoğun mu ve dursun diye iğne ilaç vb kullanıyor mu?dinleniyor muydu.Allah ona da şifa Versin inş. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Öğretmenim yıllık rapor hakkımda dolmak üzere okula gitmesem? Napıcam şaşırdım? Korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…