2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Allah yardımcın olsun canm doktorununda dedigi gibi yorulmys olabilirsin bebegin iyiymis çok sükur doktoruna danis calisma olayini o ne derse ona gore hareket et derim istirahat etmen sart İnsallah cabucak gecer kanaman ama sana şunu soylim 9 ay boyunca boyle az a kanamasi olan arkadaslar biliyorum rahat ol.

Canım geçmiş olsun. Ben de öğretmenim ve ocak ayından beri yani transferimden beri heyet raporu kullanıyorum. Dr kendi veriyor kıymetli gebelik diye. Niye çalışıp yoruyorsun kendini.. Dinlen.. Normal raporların da kalmış olur lazım olduğunda kullanırsın.

Canim beni 10!haftada 2 3 damla seklinde kanamam olmstu sonra kahverengi lekenlenmeye dondu ama 1 gun sonrasi yine 2 damla gelmisti. 1 hafta yatak istirahti verdi doktor inan hic kalkmadim sadece lavabo icin kalkiyodum. Kanama alanim yoktu ve cok sukur bebek iyiy dedi. Sonraki kontrolde doktor tekrar 1 hafta rapor vercem dedi aldim ama okula deva? Ettim. Okula taksiyle gidip eve gelip yine yatiyodum. Cok sukur 2 haftada gecti lekelenmelerim falan.sakin skinti yapma kendine bizler neler yasadik hepsi gececek. Bol dua...

benim doktorum tüp bebek doktorum çok yoğun bana çalış çalışma demedi sağolsun, raporu da biz istedik yazdı. okula gittiğim gibi h. Sonu da bebek mobilya baktık gezdik arabayla yolculuk yaptık eve döndük fln sonra bu olay oldu. Yani yoruldum evet. Sonra pişman oldum çok ama iş işten geçti şimdi yatıyorum. Cvp için çok tşkler.(heyet raporu sormuştuk transferden sonra doktora önemli durum yok o zmn gerek de yok demişti biz de rapor aldık mazeret izni fln bu güne geldik şükür)

Kac haftaliksin cnm sen?

çok geçmiş olsun sana da .ne gzl sen atlatmişsin inş benim de geçer. Çok sağol. Evet dua ediyorum hepimize...

canım bence dinlen al raporunu mutlaka bende 40 gün yatmıştım evde.Birde bana p. depot diye bir iğne vermişti 3 kere onu vurulmuştum.Ama senin bebeğin bayağı büyümüş tabi ondan vermemiş olabilir.Çok geçmiş olsun inşallah biran önce kesilir kanaman ama arkadaşların dediği gibi bu durumu yaşayan çok insan var stres yapma canım....

Beyazbulut cok geçmiş olsun canim yorulmak hiç iyi gelmiyor bizlere
yat dinlen hemen gecer bir dahada yasamazsin inşallah..

Bizim kuzucukda iki gundur baya hareketli hele bugün sesli kuran okumaya baslar baslamaz icimde cok degisik hizli hizli hareketler yapti..disari ciktik arabaya bindim yine basladi esimde ilk defa elini koyup hissetti :)
Anneanneside torununa hirka ordurmus pek begendik rabbim saglikla giydigi gunleride gösterir inşallah

Eklentiler

• 20150528_174324.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 75
çok güzelmis canim iyi ve guzel günlerde giydirmek nasip olsun insallah..

Maşallah çok güzel, güzel günlerde giysin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…