- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.081
Allah yardımcın olsun canm doktorununda dedigi gibi yorulmys olabilirsin bebegin iyiymis çok sükur doktoruna danis calisma olayini o ne derse ona gore hareket et derim istirahat etmen sart İnsallah cabucak gecer kanaman ama sana şunu soylim 9 ay boyunca boyle az a kanamasi olan arkadaslar biliyorum rahat ol.iyi günler kızlar... Benim de brz kanamam oldu peçeteye 4-5 damla kan geldi. Doktorum görmek istedi. Ultrason la baktı bebek iyi dedi. Yorulmuş olabilirsin dinlen dedi 3 gün raporluyum evde uzanıyorum.dün1- 2 damla daha geldi çok moralim bozuk. Psikolıjim bozuldu. Acaba kanama var mı oldu mu diye wc de bakmaktan Allah beterinden korusun tabi ama. Iğne vb bişe yapmadı. Burada bir arkadaşın kanaması oluyordu. Merak ettim onun yoğun mu ve dursun diye iğne ilaç vb kullanıyor mu?dinleniyor muydu.Allah ona da şifa Versin inş. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Öğretmenim yıllık rapor hakkımda dolmak üzere okula gitmesem? Napıcam şaşırdım? Korkuyorum...
Canım geçmiş olsun. Ben de öğretmenim ve ocak ayından beri yani transferimden beri heyet raporu kullanıyorum. Dr kendi veriyor kıymetli gebelik diye. Niye çalışıp yoruyorsun kendini.. Dinlen.. Normal raporların da kalmış olur lazım olduğunda kullanırsın.iyi günler kızlar... Benim de brz kanamam oldu peçeteye 4-5 damla kan geldi. Doktorum görmek istedi. Ultrason la baktı bebek iyi dedi. Yorulmuş olabilirsin dinlen dedi 3 gün raporluyum evde uzanıyorum.dün1- 2 damla daha geldi çok moralim bozuk. Psikolıjim bozuldu. Acaba kanama var mı oldu mu diye wc de bakmaktan Allah beterinden korusun tabi ama. Iğne vb bişe yapmadı. Burada bir arkadaşın kanaması oluyordu. Merak ettim onun yoğun mu ve dursun diye iğne ilaç vb kullanıyor mu?dinleniyor muydu.Allah ona da şifa Versin inş. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Öğretmenim yıllık rapor hakkımda dolmak üzere okula gitmesem? Napıcam şaşırdım? Korkuyorum...
iyi günler kızlar... Benim de brz kanamam oldu peçeteye 4-5 damla kan geldi. Doktorum görmek istedi. Ultrason la baktı bebek iyi dedi. Yorulmuş olabilirsin dinlen dedi 3 gün raporluyum evde uzanıyorum.dün1- 2 damla daha geldi çok moralim bozuk. Psikolıjim bozuldu. Acaba kanama var mı oldu mu diye wc de bakmaktan Allah beterinden korusun tabi ama. Iğne vb bişe yapmadı. Burada bir arkadaşın kanaması oluyordu. Merak ettim onun yoğun mu ve dursun diye iğne ilaç vb kullanıyor mu?dinleniyor muydu.Allah ona da şifa Versin inş. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Öğretmenim yıllık rapor hakkımda dolmak üzere okula gitmesem? Napıcam şaşırdım? Korkuyorum...
benim doktorum tüp bebek doktorum çok yoğun bana çalış çalışma demedi sağolsun, raporu da biz istedik yazdı. okula gittiğim gibi h. Sonu da bebek mobilya baktık gezdik arabayla yolculuk yaptık eve döndük fln sonra bu olay oldu. Yani yoruldum evet. Sonra pişman oldum çok ama iş işten geçti şimdi yatıyorum. Cvp için çok tşkler.(heyet raporu sormuştuk transferden sonra doktora önemli durum yok o zmn gerek de yok demişti biz de rapor aldık mazeret izni fln bu güne geldik şükür)Canım geçmiş olsun. Ben de öğretmenim ve ocak ayından beri yani transferimden beri heyet raporu kullanıyorum. Dr kendi veriyor kıymetli gebelik diye. Niye çalışıp yoruyorsun kendini.. Dinlen.. Normal raporların da kalmış olur lazım olduğunda kullanırsın.
Kac haftaliksin cnm sen?benim doktorum tüp bebek doktorum çok yoğun bana çalış çalışma demedi sağolsun, raporu da biz istedik yazdı. okula gittiğim gibi h. Sonu da bebek mobilya baktık gezdik arabayla yolculuk yaptık eve döndük fln sonra bu olay oldu. Yani yoruldum evet. Sonra pişman oldum çok ama iş işten geçti şimdi yatıyorum. Cvp için çok tşkler.(heyet raporu sormuştuk transferden sonra doktora önemli durum yok o zmn gerek de yok demişti biz de rapor aldık mazeret izni fln bu güne geldik şükür)
çok geçmiş olsun sana da .ne gzl sen atlatmişsin inş benim de geçer. Çok sağol. Evet dua ediyorum hepimize...Canim beni 10!haftada 2 3 damla seklinde kanamam olmstu sonra kahverengi lekenlenmeye dondu ama 1 gun sonrasi yine 2 damla gelmisti. 1 hafta yatak istirahti verdi doktor inan hic kalkmadim sadece lavabo icin kalkiyodum. Kanama alanim yoktu ve cok sukur bebek iyiy dedi. Sonraki kontrolde doktor tekrar 1 hafta rapor vercem dedi aldim ama okula deva? Ettim. Okula taksiyle gidip eve gelip yine yatiyodum. Cok sukur 2 haftada gecti lekelenmelerim falan.sakin skinti yapma kendine bizler neler yasadik hepsi gececek. Bol dua...
18h+ 2g canımKac haftaliksin cnm sen?
Cok var oyle 9 ay boyunca kanamasi olan duydum ben. Hatta.sahit de oldum. Dogurdu bile bebisini.18h+ 2g canım
canım bence dinlen al raporunu mutlaka bende 40 gün yatmıştım evde.Birde bana p. depot diye bir iğne vermişti 3 kere onu vurulmuştum.Ama senin bebeğin bayağı büyümüş tabi ondan vermemiş olabilir.Çok geçmiş olsun inşallah biran önce kesilir kanaman ama arkadaşların dediği gibi bu durumu yaşayan çok insan var stres yapma canım....18h+ 2g canım
çok güzelmis canim iyi ve guzel günlerde giydirmek nasip olsun insallah..Bizim kuzucukda iki gundur baya hareketli hele bugün sesli kuran okumaya baslar baslamaz icimde cok degisik hizli hizli hareketler yapti..disari ciktik arabaya bindim yine basladi esimde ilk defa elini koyup hissetti :)
Anneanneside torununa hirka ordurmus pek begendik rabbim saglikla giydigi gunleride gösterir inşallah
Sağolasın canım daha guzelleri senin ogluslarinin olsun :)çok güzelmis canim iyi ve guzel günlerde giydirmek nasip olsun insallah..
Maşallah çok güzel, güzel günlerde giysin bebişBizim kuzucukda iki gundur baya hareketli hele bugün sesli kuran okumaya baslar baslamaz icimde cok degisik hizli hizli hareketler yapti..disari ciktik arabaya bindim yine basladi esimde ilk defa elini koyup hissetti :)
Anneanneside torununa hirka ordurmus pek begendik rabbim saglikla giydigi gunleride gösterir inşallah
Sağolasın canım daha guzelleri senin ogluslarinin olsun :)
Hayırlı olsun tamamına ersin insallah tek mi iki mi cinsiyetlerin neKizlar merhaba bn tup bebek ile hamile kaldim ck sukur Allahima. Eylul sonu ekim basi bizimde dogum insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?