- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.101
Bende dun aksamdan beri bas agrisi çekiyorum bugun midemde bulaniyor bir tuhafim..kuuzumda bugün hiç oynamadi stres yaptim iyiceHayirli cumalar arkadaslar...
Allahim beterinden korusun dunden beri korkunc basim agriyor.
Bunun yaninda sabahtan beri her yedigimi istisnasiz cikariyorum.
Bende dun aksamdan beri bas agrisi çekiyorum bugun midemde bulaniyor bir tuhafim..kuuzumda bugün hiç oynamadi stres yaptim iyice
Ben 4 kez.olan yogun kanama ile bugun hala hamileyim :) Artık rutin yani. Damla falan da değil bildigin göl oldu her seferinde. Ama şükür bebeğimde sorun yok. Pruluton igne hafta bir gunde 3 tane progestan 200e devam esiyorum hala. Bugun ilk defa kontrolde kanama alanı görünmedi 21 haftalık olduk. Şimdi de plesenta aşagıda. Doktorum kendini yormadan devam et dedi hayatına ve öğretmenim senin gibi. 3 aydır heyet raporluyum. Yazılılarını yapıp heyet al istersen için rahat etmeyecekse canım.benim doktorum tüp bebek doktorum çok yoğun bana çalış çalışma demedi sağolsun, raporu da biz istedik yazdı. okula gittiğim gibi h. Sonu da bebek mobilya baktık gezdik arabayla yolculuk yaptık eve döndük fln sonra bu olay oldu. Yani yoruldum evet. Sonra pişman oldum çok ama iş işten geçti şimdi yatıyorum. Cvp için çok tşkler.(heyet raporu sormuştuk transferden sonra doktora önemli durum yok o zmn gerek de yok demişti biz de rapor aldık mazeret izni fln bu güne geldik şükür)
Canım gözünaydın çok güzel haberler.Kanamanın geçmesine sevindim. Maşallah prensesinede annesi :)Kızlar bugünkü kontrolum cok iyidi. Kanama lanı kaybolmus. Plesenta yukarı.dogŕu çıkıyor. Kızım 480 gram olmuş. Ben çok kilo almışım. Sevgili doktorum diyetisyene git dedi. Bebeğim babası gibi koca kafalı olacakmış dr amcamızın dediğine göre. Normal doğ zor bu gidişle sezaryen dedi dr amcamız. Maşallah kıpır kıpırdı yine. Çatlak kremleri önerdi doktorum. Bu kadar kiloya çatlaksız olman mucize dedi. Bu hafta diyetisyene gidiyoruz. 61le başlmaıştım 67.5 olmuşum. Ayda birden fazla alırsan seker yüklemesi yapmak zorundayız dedi. Almazsan gerek yok o kadar şekeri almana dedi doktorumuz. Aylardır çıkmayan ben Ankarada oldugumdan fırsattan istifade kızıma ciciler aldım. Hastane çıkışı aldım. Bebek odası beğendik ama hala kararsızım sadece park yatak mı alsam şimdilik diye. Ilk defa bu kadar mutlu ayrılıyorum. Insallah hepimizin hakkında hayırlı neyse o olur bu mübarek günde. Dualrımdasınız...
çok geçmiş olsun canım,kanamalarla bugüne kadar geldin,bundan sonrası inşallah daha da rahat olacak,benim de plasenta rahim ağzına yakın,inşallah yukarı çıkar olması gereken yere yerleşir,bebişe de maşallah tombiş olacak galiba,Allah sizlere bağışlasınKızlar bugünkü kontrolum cok iyidi. Kanama lanı kaybolmus. Plesenta yukarı.dogŕu çıkıyor. Kızım 480 gram olmuş. Ben çok kilo almışım. Sevgili doktorum diyetisyene git dedi. Bebeğim babası gibi koca kafalı olacakmış dr amcamızın dediğine göre. Normal doğ zor bu gidişle sezaryen dedi dr amcamız. Maşallah kıpır kıpırdı yine. Çatlak kremleri önerdi doktorum. Bu kadar kiloya çatlaksız olman mucize dedi. Bu hafta diyetisyene gidiyoruz. 61le başlmaıştım 67.5 olmuşum. Ayda birden fazla alırsan seker yüklemesi yapmak zorundayız dedi. Almazsan gerek yok o kadar şekeri almana dedi doktorumuz. Aylardır çıkmayan ben Ankarada oldugumdan fırsattan istifade kızıma ciciler aldım. Hastane çıkışı aldım. Bebek odası beğendik ama hala kararsızım sadece park yatak mı alsam şimdilik diye. Ilk defa bu kadar mutlu ayrılıyorum. Insallah hepimizin hakkında hayırlı neyse o olur bu mübarek günde. Dualrımdasınız...
Eğer yediğin kalmıyorsa,bence de bi görün doktora ,serum iyi gelecektirCanim her gun kipirdamayabiiyormus...evham yapma.
Ya acaba gitsem mi hastaneye serum almaya arkadaslar? Yedigim gibi cikio bugun her yedigim..
baş ağrısı 2 gündür bende de yoğundu sıcaklar daha da tetikledi,3 günde 600 yazılı kağıdı okudum ona bağlıyorum,tatil olsa da iyice bi dinlensem diyorumBende dun aksamdan beri bas agrisi çekiyorum bugun midemde bulaniyor bir tuhafim..kuuzumda bugün hiç oynamadi stres yaptim iyice
aminn ,hayırlı cumalarHayırlı cumalar olsun.. Allah bebişlerimize sağlık huzur versin
Çok şükür kızlar. Bundan sonra hepimizin tek beklentisi sağlıklı olarak kucağımıza almak inşallah. Isme de hemen hemen karar verdim. Zeynep Ada olacak inşallah. Siz neler yaptınız?çok geçmiş olsun canım,kanamalarla bugüne kadar geldin,bundan sonrası inşallah daha da rahat olacak,benim de plasenta rahim ağzına yakın,inşallah yukarı çıkar olması gereken yere yerleşir,bebişe de maşallah tombiş olacak galiba,Allah sizlere bağışlasın
Serum almaktan kollarim delik desik oldu. Dr. aradim. Zofran verdi dr.Eğer yediğin kalmıyorsa,bence de bi görün doktora ,serum iyi gelecektir
Canım çok sevindim Rabbim prensesi adıyla yasatsin..inşallah tek sıkıntımız kilo olur..Kızlar bugünkü kontrolum cok iyidi. Kanama lanı kaybolmus. Plesenta yukarı.dogŕu çıkıyor. Kızım 480 gram olmuş. Ben çok kilo almışım. Sevgili doktorum diyetisyene git dedi. Bebeğim babası gibi koca kafalı olacakmış dr amcamızın dediğine göre. Normal doğ zor bu gidişle sezaryen dedi dr amcamız. Maşallah kıpır kıpırdı yine. Çatlak kremleri önerdi doktorum. Bu kadar kiloya çatlaksız olman mucize dedi. Bu hafta diyetisyene gidiyoruz. 61le başlmaıştım 67.5 olmuşum. Ayda birden fazla alırsan seker yüklemesi yapmak zorundayız dedi. Almazsan gerek yok o kadar şekeri almana dedi doktorumuz. Aylardır çıkmayan ben Ankarada oldugumdan fırsattan istifade kızıma ciciler aldım. Hastane çıkışı aldım. Bebek odası beğendik ama hala kararsızım sadece park yatak mı alsam şimdilik diye. Ilk defa bu kadar mutlu ayrılıyorum. Insallah hepimizin hakkında hayırlı neyse o olur bu mübarek günde. Dualrımdasınız...
benim kuzularimin da isimleri hazir teyzeleri...Çok şükür kızlar. Bundan sonra hepimizin tek beklentisi sağlıklı olarak kucağımıza almak inşallah. Isme de hemen hemen karar verdim. Zeynep Ada olacak inşallah. Siz neler yaptınız?
Kızlar bebek odası mı alacaksınız yalnızca beşik mi? Karar veremedim bir turlu.
Canım ben oyun parkı aldım chicco nun. Çok kullanışlı ve büyük değil. 95*65 ebatında. Oda yapsak zaten yatıramayacağız. En iyisi yanımızda yatırmak dedik 1-1,5 yaşına kadar. . Önce bir büyüsün kuzucuğumuz. Sonra zevkimize göre yaptırırız dedik odayı.Kızlar bebek odası mı alacaksınız yalnızca beşik mi? Karar veremedim bir turlu.
güle güle ii günlerde kullanın canım..biz de bunu beğenmiştik biraz renk seçeneği kısıtlı ama kızımıza kırmızı oğlumuza da gri olacak herhalde...ne kadar aldınız..içine yatak almak da gerekiyor değil miCanım ben oyun parkı aldım chicco nun. Çok kullanışlı ve büyük değil. 95*65 ebatında. Oda yapsak zaten yatıramayacağız. En iyisi yanımızda yatırmak dedik 1-1,5 yaşına kadar. . Önce bir büyüsün kuzucuğumuz. Sonra zevkimize göre yaptırırız dedik odayı.
http://www.amazon.com/dp/B00AHQ026O. İçinin yatağını da pamuk yatak aldık aynı markanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?