- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.121
Bebek odasi almiycaz biz küçük odamizda uc kapili bir gardrobumuz var ona bebisin kiyafetlerini koyucaz..beesik alicaktim ama park yatakmi alsak diye kararsisizKızlar bebek odası mı alacaksınız yalnızca beşik mi? Karar veremedim bir turlu.
Hayırlı olsun canım çok güzelmiş. Ben ďe aslında öyle yapmaya karar vereceģim gibi. Biraz büyünce odasinı yapmak daha güzel sanki. Hem o zamana masraflar da hafifler.Canım ben oyun parkı aldım chicco nun. Çok kullanışlı ve büyük değil. 95*65 ebatında. Oda yapsak zaten yatıramayacağız. En iyisi yanımızda yatırmak dedik 1-1,5 yaşına kadar. . Önce bir büyüsün kuzucuğumuz. Sonra zevkimize göre yaptırırız dedik odayı.
http://www.amazon.com/dp/B00AHQ026O. İçinin yatağını da pamuk yatak aldık aynı markanın..
güle güle ii günlerde kullanın canım..biz de bunu beğenmiştik biraz renk seçeneği kısıtlı ama kızımıza kırmızı oğlumuza da gri olacak herhalde...ne kadar aldınız..içine yatak almak da gerekiyor değil mi
Hayırlı olsun canım çok güzelmiş. Ben ďe aslında öyle yapmaya karar vereceģim gibi. Biraz büyünce odasinı yapmak daha güzel sanki. Hem o zamana masraflar da hafifler.
Hayırli olsun canım. Güle güle kullan. Alınacak o kadar çok sey var ki. Beşik, araba, ana kucağı, oto koltuğu. Kıyafetleri ve bakım ürünlerini hesaba bile katmıyorum. Tüm bunlari almak oldukça eģlenceli. Ama ben ikinci denemeyle gebe kaldım ve hala onun ödemeleri devam ediyor. Gönül her şeyin en iyisini istiyor ama birazcık sabretmek gerek. Onlar sağlıklı olsun da zamanla her şey olur inşallah.Dediğiniz gibi masraf yönünden de düşünmek gerek. Ben park yatağı 450 ye , -- içinin aynı ebatındaki pamuk yatağı 90 dan 70 e aldım. Toplamda 520 lr tuttu. Kurulumu çok kolay. Oyuncakları çok güzel. Müzikli, uzaktan kumandalı, gece aydınlatması bile var hahhaaa... İçinin şiltesini çıkarıp yerde oyun barı ile birlikte kullanımı çok iyi. Oda işini dediğim gibi sonraya bıraktık. Gömme dolabım var şimdilik.. Bebiş kıyafetlerine yer var. Olmasaydı düşünürdük tabi. Bebek arabasını da dolaştık bir yerde beğendik.bugün netten alacağız. İndirimi kampanyası var. Onun da kullanımı çok rahat. Linkini atim..resimlere sola kaydırıp bakarsınız.3 şekle giriyor araba. Çift yönlü olması iyi. Siyah rengini alıcaz.
http://m.akakce.com/p/?2404114
Hayırli olsun canım. Güle güle kullan. Alınacak o kadar çok sey var ki. Beşik, araba, ana kucağı, oto koltuğu. Kıyafetleri ve bakım ürünlerini hesaba bile katmıyorum. Tüm bunlari almak oldukça eģlenceli. Ama ben ikinci denemeyle gebe kaldım ve hala onun ödemeleri devam ediyor. Gönül her şeyin en iyisini istiyor ama birazcık sabretmek gerek. Onlar sağlıklı olsun da zamanla her şey olur inşallah.
Teşekkür ederiz teyzesi:)))Güle güle kullansın kuzucuk :)
çok geçmiş olsun canım ya. Son olur Inş. Bi daha olmaz. Gzl haberlerine sevindim gerçekten gözün aydın. Senin dediğin gibi.Raporu uzatıcam kısmetse ben de. Evde uzanıyorım...Ben 4 kez.olan yogun kanama ile bugun hala hamileyim :) Artık rutin yani. Damla falan da değil bildigin göl oldu her seferinde. Ama şükür bebeğimde sorun yok. Pruluton igne hafta bir gunde 3 tane progestan 200e devam esiyorum hala. Bugun ilk defa kontrolde kanama alanı görünmedi 21 haftalık olduk. Şimdi de plesenta aşagıda. Doktorum kendini yormadan devam et dedi hayatına ve öğretmenim senin gibi. 3 aydır heyet raporluyum. Yazılılarını yapıp heyet al istersen için rahat etmeyecekse canım.
Amin canm bizim hersey iki kati :) ama olsun Allah verecek onların rızıklarını :)Cicilerinizi güle güle kullanın ben yatak odasına beşik alicam benim büyük kızıma oda almıştık onun dolabini kullancam biraz buyusunler tam takım bir oda takımı yaptircaz 3 çocuk bir odaya sogdircaz biraz büyük olaydı oda daha iyi olurdu 1 tane ranza alt katıni bebeğe uygun korunaklı yaptirc an büyük kızım ust katta yatacak 1 tane de beşik daha büyük bir dolap lazim masraf çok Allah yardımcımız olsun inşallah
Canım benim 10 haziranda ayrıntılı ultrason. Stres yapma hiç. Allah koruyor bebişlerimizi. Ben de tüp bebek dr uma gidicem. Prof. O da. 350 lr vercez.aynı gün kadın doğumcuma da heyet raporu için uğrıcaz. 70 lr da ona muayene ücreti. Hahhhaaa. Napalım. Hayırlısı her şeyinKizlar ayrıntılı ultrasyon zamani yaklastikca bana stres basıyor...sizler ne zaman yaptiracaksiniz? Bizim yaptiracagimiz doktor hem kadin dogum uzmani hem tup bebek uzmani hem peritanalog uzmani hem onkoloji uzmani profosör bir doktor 350 tl fiyati...eeşime diyorum baska bir hastane ve doktor bulalim millet 150 tl ye cektiriyormus ama guvenemiyoruz..cok kararsizim
Bende hafta ici buyuk ihtimal crsmbya alicam randevuyu inşallah rabbim hepimize güzel haberler aldirir...aacaba bizimkimi cok pahali diyordum :) bir an once yaptirip kurtulmak istiyorum bu strestenCanım benim 10 haziranda ayrıntılı ultrason. Stres yapma hiç. Allah koruyor bebişlerimizi. Ben de tüp bebek dr uma gidicem. Prof. O da. 350 lr vercez.aynı gün kadın doğumcuma da heyet raporu için uğrıcaz. 70 lr da ona muayene ücreti. Hahhhaaa. Napalım. Hayırlısı her şeyin
Gözün aydin canimkızlar merhaba
bizde bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi gidiyor maşallah kuzuma:)) cinsiyet erkek dedi kesin busefer Rabbim nasip ederse. 2 gün önden gidiyoruz tek canımı sıkan plesenta eşi biraz aşağıda dedi ama çok kafana takıp sters yapmana gerek yok dedi dr.um inşlh yukarı çıkar ....
saol canım inşlh Allahın izniyle hayırlsıyla kucağımıza alırız; ama eşinin aşağıda olması biraz canımı sıktı inşlh yukarı çıkar...Gözün aydin canim
bir paşa daha eklendi grubumuza demek
gelsin maviler şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?