2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

bugun ailem vardi yemekte biraz yormusum kendimi cok sirtim agriyoo agladim agrisina esime masaj yaptirdim masaj kremi vardi ama benim bu sirt agrilarim cok olmaya basladi hic is yapmadanda nasil olcak bilmiyom resmen nefes alamadim ya Daha 3.5 ay var onumde Allah yardımcım olsun (

Günaydınnn güzel anneleer haftanın 5 günü bilg başında olunca haftasonu ilgilenmiyorum internetle. biz de bu hafta bebeğimizin ihtiyaçları için fiyat araştırması yaptık inanın internet çarşıdan ucuz. ama en azından int te beğendiğim şeylerin malzemelerine kumaşına bakma imkanım oldu. park yatakta kararlıyız. odadaki kitaplığımı da desenli folyoyla kaplayıp gardıroba çevirme kararı aldım kızımın odasını kendim kombinliycem :) detaylı ultrason haftasına eriştim şükür perşembe büyük gün...

günaydın iyi haftalar canım.Bende senin gibi işte 5 gün kullanınca hafta sonu pek giremiyorum.Bizde haftasonu kızımın ilk kıyafetlerini aldık.Arabasını aldık çok duygulandım.Bi yandanda acaba erkenmi dedim durdum.Allah hepimize sağ sağlim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

çok geçmiş olsun canım senin birde 2 tane dikkat et çok yorma kendini.Gerekirse 3,5 ay yapmayıver canım nasıl olsa geçicek bu süre ve sonrasında çok koşturucaksın.Kuzucuklar herşeyden önemli :)

Amin insallahh bence erken degil iyi olmus iyi gunlerde kullanin insallah bebisle guzel gezmeleriniz olsun

canım sen daha çok dikkat etmelisin boşver yorma kendini olduğu kadar artık. senin durumunu herkes biliyor...Allah kolaylık versin

arkadaşlar sırt ağrısını bilmiyorum da ben bel ağrısı çekmeye başladım erken mi normal mi acaba doktora da sorucam ama yaşayan var mı bel ağrısı

arkadaşlar sırt ağrısını bilmiyorum da ben bel ağrısı çekmeye başladım erken mi normal mi acaba doktora da sorucam ama yaşayan var mı bel ağrısı
ben en başından beri çekiyorum bel ağrısını hatta 2-3 hafta öncede kalça ağrısı başladı geçen dr. sordum bu kadar erken olmaz ağrı dedi bebek ile ilgili daha ileriki aylarda olur bende anlamadım

Berat geceniz mubarek olsun canlar rabbim ettigimiz dualarimizi kabul etsin seneye evlatlarimizla saglikla huzurla bugune eristirsin inşallah. .

Bende son dört gündür anlam veremedigim bir duygusallik hüzün moral bozuklugu var niyeyse kendime sinir oluyorum hic birsey yapasim gelmiyor icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…