- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.161
Kizlar agriyi bosveremedim ozele gittim rica minnet ultrasona girdim kizimi gordum buyumuss dr tum degerleri normal dedi beyindeki sivi keseleri sordum ben sormasam varligini soylemiycekti kist var diye bebek riskli yada yok diye risksiz diyemeyiz onemli bisey degil o dedi zaten kaybolmasi icin erkenmis.suyu iyi dedi.bel agrisi ise agirlik merkeziyle ilgiliymis 5ayliksin agrilara alis panik olma dedi.detaylidan once kizimi gormus oldum cok sukur iyi odum koptu ama alisicam yeterki iyi olsun[/QUO
hadi gözün aydın canım kızını görmüşsün için rahat etmiş.Evet artık nerdeyse 5 aylığız alışmak lazım ama insan korkuyo işte.Tekrar geçmiş olsun...
sağol canım benim evet alışıcaz ama çevreden yardım alırız diye danıştığımız şeyler daha da zorlaştırıyo mesela ben doğum yapmış olanlara söylüyorum böyle bişy var normal midir sen de yaşadın mı diye kime sorsam yaşadım ama senin için daha erken diyolar ya kendileri hatırlamıyo çünkü hamileliklerinin genelde hep son ayları kalmış akıllarında herşeye erken ben sonunda doktora bu belirti erken değil mi dedim 5 aylıksın neresi erken dedi. o yüzden herşeyi dr a danışmak istiyorum ama malesef hergün böyle bi fırsatımız olmuyo.15. hafta bebeğimi hissettim erken o başka bişeydir dediler ben kızımı hala aynı tekmeyle hissediyorum yani önce kendi hislerim bundan sonra sizlerden fikir alırım ama dışarıda sadece doktor buna karar verdim...
öyle canım en iyisi doktor.Çevreden bişey duyup doktoruma soruyorum adam onuda nerden çıkarıyosun diye bakıyo suratıma herşeye inanama diyor.Bi örnek verdi bana sen 34 yaşındasın bütün 34 yaşındaki kadınlarla aynı boyda aynı kilodamısınki bütün belirtiler ağrılar aynı olsun dedi.Herkes farklı takılma böyle şeylere dedi...sağol canım benim evet alışıcaz ama çevreden yardım alırız diye danıştığımız şeyler daha da zorlaştırıyo mesela ben doğum yapmış olanlara söylüyorum böyle bişy var normal midir sen de yaşadın mı diye kime sorsam yaşadım ama senin için daha erken diyolar ya kendileri hatırlamıyo çünkü hamileliklerinin genelde hep son ayları kalmış akıllarında herşeye erken ben sonunda doktora bu belirti erken değil mi dedim 5 aylıksın neresi erken dedi. o yüzden herşeyi dr a danışmak istiyorum ama malesef hergün böyle bi fırsatımız olmuyo.15. hafta bebeğimi hissettim erken o başka bişeydir dediler ben kızımı hala aynı tekmeyle hissediyorum yani önce kendi hislerim bundan sonra sizlerden fikir alırım ama dışarıda sadece doktor buna karar verdim...
İsimleri cok guzel cnm masallah onlara ben cogunluk sirt agrisi yasiyorum kaburga agrisida oldu iki kere heralde organlarimiza dayaniyorlar ondan oluyor Allah kolaylik versin hepimize bizim tabiki tekil olanlara gore daha agir gecebiliyo ben cok yemek bile yeyince nefes sanki zor aliyorum Gecicek insallah bu sikintilari herkes yasamis tek veya ikiz herkesde olmus Allah cekemeyecegimiz yukler vermesin ins.kızlar merhaba, dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlumuz iç organlarını pek göstermek istemediği için ters duruyordu :) Çikolata ye, su iç diyince dr sonrasında ancak görebildi. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Kız da erkek de iyiler. bir de Sol kaburgamda ağrılar başladı. Kaburga ağrısı yaşayan var mı?
İsimleri de Eylül-Çınar ya da Elvin-Çınar bakalım hayırlısıyla olsunlar da gerisi kolay :)
çok şükür gözünaydın bende bugün bi ara oldu kaburga ağrısı. başladığı haftalardaymışız zaten normalmiş.artık hergün biyerimizde hiç yaşamadığımız ağrılar başlayacak :)kızlar merhaba, dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlumuz iç organlarını pek göstermek istemediği için ters duruyordu :) Çikolata ye, su iç diyince dr sonrasında ancak görebildi. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Kız da erkek de iyiler. bir de Sol kaburgamda ağrılar başladı. Kaburga ağrısı yaşayan var mı?
İsimleri de Eylül-Çınar ya da Elvin-Çınar bakalım hayırlısıyla olsunlar da gerisi kolay :)
gözün aydın canım maşallah.Allah güzel isimleriyle uzun sağlıklı ömürler versin yavrularına,onları size sizi onlara bağışlasın...kızlar merhaba, dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlumuz iç organlarını pek göstermek istemediği için ters duruyordu :) Çikolata ye, su iç diyince dr sonrasında ancak görebildi. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Kız da erkek de iyiler. bir de Sol kaburgamda ağrılar başladı. Kaburga ağrısı yaşayan var mı?
canım sen naptın nasıl geçti kontrolünüz ???bizim de bugün kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle geliriz..
çok şükür iyiler canım sıkıntı yok çok sağol canım benim...canım sen naptın nasıl geçti kontrolünüz ???
Bende yarın olucam ttenoz aşısını inşallah çok ağrı yapmazSelam bacilarnasilsiniz. Ben dun tetanoz asimi oldum. Kolum hala agriyor bir kac gune gecer demislerdi. En basindan beri 5 kilo almisim . Ilk kez aile sagligi merkezinde kalp atislarini dinlettiler. Allaha sukurler olsun cok guzel bir duygu Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza alabilmemizi nasip etsin insallah ve tabi ki isteyip dileyen herkese de hayirli saglikli evlatlar versin insalllahh Rabbim
Selam bacilarnasilsiniz. Ben dun tetanoz asimi oldum. Kolum hala agriyor bir kac gune gecer demislerdi. En basindan beri 5 kilo almisim . Ilk kez aile sagligi merkezinde kalp atislarini dinlettiler. Allaha sukurler olsun cok guzel bir duygu Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere saglikli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza alabilmemizi nasip etsin insallah ve tabi ki isteyip dileyen herkese de hayirli saglikli evlatlar versin insalllahh Rabbim [/
QUOTE]
Gecmis olsun canm darisi bize bende gidicem saglik ocagina onlar arar dedim ama daha aramadilar ins.cok agrimaz :) halbuki ne igneler yedik niye bukadar tirsiyoruz su igneden :)
çok güzel olmus hazirlardan hic bir farki yok gule gule kullan canm aşı olan arkadaslara gecmis olsun..Slm kızlar. Ben de aşımı olacağım birazdan.. Az önce de bebiş arabamız geldi. Çok mutlu oldum. Dün kendim kına sepetimi bozup bebişime hediye sepeti yaptım. Hastane için.sadece dışındaki tüllere biraz daha ekleme yapıcam. O kadar. Bakın güzel olmuş mu... İlk kez böyle bişi yaptım.acemilik diyebiliriz. Aynı süslerden lohusa terliği ve tacı da yapıcam inşallah bu hafta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?