2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa

Çok güzel. Maşallah. Biz de çarşamba günü gideceğiz nasipse

canim gogozunuz aydin. Cok sukur her sey yolunda :) kizima arkadas gelmesine de ayrica sevindim :))

kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
Turkiye de cinsiyet belirleme yasak oldugu icin zannetmiyorum dollenme esnasinda cinsiyete bakildigina. Kibrista cinskyet belirleme yapiyorlar ve sanirim orda dollenme oncesi bakiyorlar cinsoyete. Biz de imsi teknigi ile sadece saglikli morfolojiye sahip spermi seciyorlar.

Gününüz aydın olsun göbüşleri tombik anneler dün aşımı oldum. Vurulurken yaktı sadece. Ağrı kızarıklık şiş vs olmadı şükür.. Ptesi günü kadın doğumcumda kontrolüm var.heyet raporumu tazelicez. Çarş günü de tüp dr mda ayrıntılı ultrason um var. Bu bekleyişler ne tatlı yaa. Allahım isteyen nasip etsin inşallah

adno28 ;sağol canım, haklısın biz ikiz anneleri bunu daha yoğun yaşıyoruz :)) olsun onlar sağlıkla sıhhatle doğsunlar da popolarına 2 vururuz rahatlarız :)

kızlar merhaba, ben bişey sorucam hepiniz aşı oluyorsunuz benim doktorum öyle bişey istemedi? enteresan geldi? ben tüp bebek öncesi toksoplazma testlerimi yaptırmıştım? ondan olabilir mi?
Canim aile sagligi merkezine kaydin yapildi ise tetanoz asisi icin onlar haftan geldigi zaman arayip cagiriyorlar.

Bacılarım ayrıntılıdan geldim aşımı yaptırdım ağrı şimdilik yok yapıldıktan hemen sonra ağırlaşma oldu sadece. kızımın herşeyine bakıldı beyindeki kistler gerileme eğilimindeymiş ama tam kaybolmamış. geçenlerde beni iki büklüm yaptıran ani sancıda meğer dönmüş kafa aşağıda olduğu için kafasını tam inceleyemedim pzt sabah tekrar gel dedi kilo boy sormayı unuttum her defasında bişey atlıyorum pzt sorcam. sonra aile hekimim de kadın doğmcu olduğu için ona danışayım dedim o da tecrübeme dayanarak risk yüzde 1 civarı sık rastlanan bişey ama kafana takılcaksa özel bi dr a baktır incelesin dedi. kararsız kaldım önce ama içimdeki ses takılma geçecek diyo kendi doktoruma temmuza randevu aldım onu bekliycem belki kaybolur gider kistler Allahın izniyle. fikir vermek isteyen var mı aranızda siz olsanız ne yaparsınız

Selam gebis bacilar...
Nasilsiniz bakalim. Sizlere guzel bir haberim var. Artik kusmuyorummmm... sukur Rabbime haamdolsun. Yemek yemeye basladim. Yiyip iciyorum sukurler olsun... saglik kadar guzel birsey yok. Dr. Zofran zydis diye bir ilac verdi. Dil ustu hapi. Yarim yarim iciyorum gunde. Tamamen gecti sukur. Umarim biraktigimda geri donup gelmez )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…