- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.181
hadi gözün aydın maşallah kızına canımSelam kızlar, ayrıntılı ultrason dan geldik, bebişimizin herşeyi normal çok şükür, kulaklarını gözlerini gördüm, Allahım ne güzel bir duygu, 480 gram olmusuz, yüzde yüz kızımız olacak inşallah
biyologlar onu ayırt edebiliyor diye biliyorum canım yanlış değilsem.kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
herhangi bi testten geçmeden nasıl bilinio kii çok takıldım bu konuya:)biyologlar onu ayırt edebiliyor diye biliyorum canım yanlış değilsem.
Selam kızlar, ayrıntılı ultrason dan geldik, bebişimizin herşeyi normal çok şükür, kulaklarını gözlerini gördüm, Allahım ne güzel bir duygu, 480 gram olmusuz, yüzde yüz kızımız olacak inşallah
Teşekkür ederim :)) bu arada aşımı da oldum. Bir ay sonra tekrar olacağımçok güzel olmus hazirlardan hic bir farki yok gule gule kullan canm aşı olan arkadaslara gecmis olsun..
Çok güzel. Maşallah. Biz de çarşamba günü gideceğiz nasipseSelam kızlar, ayrıntılı ultrason dan geldik, bebişimizin herşeyi normal çok şükür, kulaklarını gözlerini gördüm, Allahım ne güzel bir duygu, 480 gram olmusuz, yüzde yüz kızımız olacak inşallah
Gözün aydin canim maşallah kuzunaSelam kızlar, ayrıntılı ultrason dan geldik, bebişimizin herşeyi normal çok şükür, kulaklarını gözlerini gördüm, Allahım ne güzel bir duygu, 480 gram olmusuz, yüzde yüz kızımız olacak inşallah
Bende bi ara onu merak etmiştim :)herhangi bi testten geçmeden nasıl bilinio kii çok takıldım bu konuya:)
Bugün okulda herkes bilinio derken ben bilinmio dedim de o yüzden:)Bende bi ara onu merak etmiştim :)
Bencede dedigin gibi kromozonlari arastirmalari lazim yoksa bilmiyolardir
canim gogozunuz aydin. Cok sukur her sey yolunda :) kizima arkadas gelmesine de ayrica sevindim :))Selam kızlar, ayrıntılı ultrason dan geldik, bebişimizin herşeyi normal çok şükür, kulaklarını gözlerini gördüm, Allahım ne güzel bir duygu, 480 gram olmusuz, yüzde yüz kızımız olacak inşallah
Turkiye de cinsiyet belirleme yasak oldugu icin zannetmiyorum dollenme esnasinda cinsiyete bakildigina. Kibrista cinskyet belirleme yapiyorlar ve sanirim orda dollenme oncesi bakiyorlar cinsoyete. Biz de imsi teknigi ile sadece saglikli morfolojiye sahip spermi seciyorlar.kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
İsimleri cok guzel cnm masallah onlara ben cogunluk sirt agrisi yasiyorum kaburga agrisida oldu iki kere heralde organlarimiza dayaniyorlar ondan oluyor Allah kolaylik versin hepimize bizim tabiki tekil olanlara gore daha agir gecebiliyo ben cok yemek bile yeyince nefes sanki zor aliyorum Gecicek insallah bu sikintilari herkes yasamis tek veya ikiz herkesde olmus Allah cekemeyecegimiz yukler vermesin ins.
gözün aydın canım maşallah.Allah güzel isimleriyle uzun sağlıklı ömürler versin yavrularına,onları size sizi onlara bağışlasın...
Canim aile sagligi merkezine kaydin yapildi ise tetanoz asisi icin onlar haftan geldigi zaman arayip cagiriyorlar.kızlar merhaba, ben bişey sorucam hepiniz aşı oluyorsunuz benim doktorum öyle bişey istemedi? enteresan geldi? ben tüp bebek öncesi toksoplazma testlerimi yaptırmıştım? ondan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?