- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.201
Selam gebis bacilar...
Nasilsiniz bakalim. Sizlere guzel bir haberim var. Artik kusmuyorummmm... sukur Rabbime haamdolsun. Yemek yemeye basladim. Yiyip iciyorum sukurler olsun... saglik kadar guzel birsey yok. Dr. Zofran zydis diye bir ilac verdi. Dil ustu hapi. Yarim yarim iciyorum gunde. Tamamen gecti sukur. Umarim biraktigimda geri donup gelmez)
adno28 ;sağol canım, haklısın biz ikiz anneleri bunu daha yoğun yaşıyoruz :)) olsun onlar sağlıkla sıhhatle doğsunlar da popolarına 2 vururuz rahatlarız :)
Gözün aydın. Ohh ye ic rahat rahat artık geri gelmez insallah merak etmeSelam gebis bacilar...
Nasilsiniz bakalim. Sizlere guzel bir haberim var. Artik kusmuyorummmm... sukur Rabbime haamdolsun. Yemek yemeye basladim. Yiyip iciyorum sukurler olsun... saglik kadar guzel birsey yok. Dr. Zofran zydis diye bir ilac verdi. Dil ustu hapi. Yarim yarim iciyorum gunde. Tamamen gecti sukur. Umarim biraktigimda geri donup gelmez)
Amin canim insaAllah. Sagolasin. Vallahi hamileligimin tadini surmeye basladim. Ne zor zamanlardi...Gözün aydın. Ohh ye ic rahat rahat artık geri gelmez insallah merak etme
Gunaydin canm bende oyle bisi yok ama benim karnimin bi tarafi ici yaniyo gibi cok tuhaf bisey senin kramplarin hep oluyorsa magnezyum eksikliginden olabilir canm doktoruna danis.Kızlar hepinize günaydın.Ben 3-4 gecedir baldırıma giren kramp acılarıyla uyanıp bidahada uyuyamıyorum.Sizlerdede bunu yaşayan varmı ???
Magnezyum eksikliginden olabilir canimKızlar hepinize günaydın.Ben 3-4 gecedir baldırıma giren kramp acılarıyla uyanıp bidahada uyuyamıyorum.Sizlerdede bunu yaşayan varmı ???
Gunaydin canm bende oyle bisi yok ama benim karnimin bi tarafi ici yaniyo gibi cok tuhaf bisey senin kramplarin hep oluyorsa magnezyum eksikliginden olabilir canm doktoruna danis.
saolun kızlar ptesi kontrolüm var gidince sorucam artık.Öyle bi acıyla uyanıyorumki uykudan uyumaya korkar oldum....Magnezyum eksikliginden olabilir canim
ben kullanıyorum cok şükür kramp yaşamadım hiç..doktoruna anlat verir zaten
Benimde bugun kalktigimdan beri aynen sol kurek kemigi cok agriyoBenim de 10 gündür sırtımın sol tarafında kürek kemik altı yumruk gibi ağrı.. Normal galiba ama ayakta zorluyo biraz. Yatınca sıkıntı yok. Sırt egzersizlerine başlayacağım. Nette vardı hamilelikte sırt ağrısı için egzersiz..
Tiroidim icin ilacKizlar hangi ilaclari kullaniyorsunuz?
Ve o ilaclar ne icin verildi?
Tiroidim icin ilac
omega3
Kan ilaci
decavit
magnezyum
coraspin
Ve kan sulandirici gobekten igne
ecza deposu gibiyim
Gynoferon,Elevit iciyorum.Bende
midem icin Famodin,
Coraspin,
Gynoferon kan ilaci
Zofran Zydis bulanti ilaci kullaniyorum canim.
Elevitte domuz jelatini varmis onun yerine decavit kullanabilirsin bir araştır derim canimGynoferon,Elevit iciyorum.
Kızlar hepinize günaydın.Ben 3-4 gecedir baldırıma giren kramp acılarıyla uyanıp bidahada uyuyamıyorum.Sizlerdede bunu yaşayan varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?