2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Gozunaydin canm :) artk bol bol ye canının istedigini

Gözün aydın. Ohh ye ic rahat rahat artık geri gelmez insallah merak etme

Gözün aydın. Ohh ye ic rahat rahat artık geri gelmez insallah merak etme
Amin canim insaAllah. Sagolasin. Vallahi hamileligimin tadini surmeye basladim. Ne zor zamanlardi...

Biliyorsunuz esim de Eskisehir'de egitime gitmisti. 7 haftadir oradaydi ve sadece 1 kez gelebilmisti Izmire. Bu sirada bizim evinde tadilati badanasi boyasi olmustu biliyorsunuz...
OnumuDeki hafta sonu donuyor. Babamiza olan hasretimizde bitiyor sukur. Artik kociskomla bebeklerimiz icin alisveris yapma, gezme tozma, tatile cikma zamani geliyor... simdi tatil planlari yapmaya basladik. 3-4 gun biryerlere kacmayi planliyoruz.
hamileigimin cok zor zamanlrinda onsuzdum. Nasil uzuluyordum biliyorsunuz. Artik bitiyor donuyor babamiz insaAllah...

Kızlar hepinize günaydın.Ben 3-4 gecedir baldırıma giren kramp acılarıyla uyanıp bidahada uyuyamıyorum.Sizlerdede bunu yaşayan varmı ???

Kızlar hepinize günaydın.Ben 3-4 gecedir baldırıma giren kramp acılarıyla uyanıp bidahada uyuyamıyorum.Sizlerdede bunu yaşayan varmı ???
Gunaydin canm bende oyle bisi yok ama benim karnimin bi tarafi ici yaniyo gibi cok tuhaf bisey senin kramplarin hep oluyorsa magnezyum eksikliginden olabilir canm doktoruna danis.

Magnezyum eksikliginden olabilir canim
ben kullanıyorum cok şükür kramp yaşamadım hiç..doktoruna anlat verir zaten

Gunaydin canm bende oyle bisi yok ama benim karnimin bi tarafi ici yaniyo gibi cok tuhaf bisey senin kramplarin hep oluyorsa magnezyum eksikliginden olabilir canm doktoruna danis.
Magnezyum eksikliginden olabilir canim
ben kullanıyorum cok şükür kramp yaşamadım hiç..doktoruna anlat verir zaten
saolun kızlar ptesi kontrolüm var gidince sorucam artık.Öyle bi acıyla uyanıyorumki uykudan uyumaya korkar oldum....

Benim de 10 gündür sırtımın sol tarafında kürek kemik altı yumruk gibi ağrı.. Normal galiba ama ayakta zorluyo biraz. Yatınca sıkıntı yok. Sırt egzersizlerine başlayacağım. Nette vardı hamilelikte sırt ağrısı için egzersiz..

Benimde bugun kalktigimdan beri aynen sol kurek kemigi cok agriyo bebekte hep sagimda ters orantimi var acaba :)

yumuklagli ; canım adno28 arkadaşımında söylediği gibi, magnezyum eksikliğinden oluyormuş kramplar, destek alman gerekir, magnezyum için, doğal destek te alabilirsin

ikiz hamile arkadaşlar; karnınız çok büyümeden tatile çıkacak mısınız ? biz 1 hafta kaçalım diyoruz, ramazan bayramı bitiminde, 6 ay bitmiş oluyor, tabii doktorumuz da onay verirse

Kızlar, boğazım iltihaplandi galiba, normalde antibiyotik içerdim, bu durumda boğaz ağrısı nasıl geçecek, çok bitkin ve halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…