- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.221
Elevitte domuz jelatini varmis onun yerine decavit kullanabilirsin bir araştır derim canim
ikiz hamile arkadaşlar; karnınız çok büyümeden tatile çıkacak mısınız ? biz 1 hafta kaçalım diyoruz, ramazan bayramı bitiminde, 6 ay bitmiş oluyor, tabii doktorumuz da onay verirse
Gecmis olsun canm ilik sivi tuket bol bolKızlar, boğazım iltihaplandi galiba, normalde antibiyotik içerdim, bu durumda boğaz ağrısı nasıl
geçecek, çok bitkin ve halsizim
Ben simdiden zor yuruyomikiz hamile arkadaşlar; karnınız çok büyümeden tatile çıkacak mısınız ? biz 1 hafta kaçalım diyoruz, ramazan bayramı bitiminde, 6 ay bitmiş oluyor, tabii doktorumuz da onay verirse
ikisi de multivitamin arkadaşım bulantılarından dolayı belki şimdiye kadar vermemiştir bundan sonrası için sor. benim de şimdi demir hapı takıldı kafama sorduğum herkes içmiş pzt sorucam gidinceArkadaslar bu elevit, decavit herkes kullaniyor sanirim. Ne icin o ilac?
bana vermedi dr.um
Biz de ramazandan sonra cikcaz sanirim cnm. Bu kez 1 hafta olmasa da 3 veya bilemedin 4 gunlugune cikmayi planliyoruz. Biz her yil bodrum da salmakis diye bir otelimiz var oraya gidiyorduk ama bu sene zor. Daha makul fiyatli bi otel tercih edecegiz sanirim. Siz nereye gidiyorsunuz?
Merhaba, ben en başından beri bu konuyu takip ediyorum ama tedirginliğimden vs. hiç yazmadım, benimde ayrıntılı ultrasonda doktorum kidt gördü çok fazla rastlanan bişey dedi %99 geçecek dedi önemli değil dedi 1 ay sonra tekrar bakarız dedi o kadar, ben hiç kafama takmadım inan çünkü herşeyi kafaya takmaktan geldi başımıza gelenler artık Allaha emanet nasılsa diyorum Allah herkesinkine içinde de bizimkilere sağlık versin diyorum ve hiç aklıma bile getirmiyorum geçeceğine inanıyorum, seni endişeli gördüğümden yazmak istedim, içini ferah tut, bebeğini endişelerle etkileme başka sıkıntılara sebep olmayalım, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Bacılarım ayrıntılıdan geldim aşımı yaptırdım ağrı şimdilik yok yapıldıktan hemen sonra ağırlaşma oldu sadece. kızımın herşeyine bakıldı beyindeki kistler gerileme eğilimindeymiş ama tam kaybolmamış. geçenlerde beni iki büklüm yaptıran ani sancıda meğer dönmüş kafa aşağıda olduğu için kafasını tam inceleyemedim pzt sabah tekrar gel dedi kilo boy sormayı unuttum her defasında bişey atlıyorum pzt sorcam. sonra aile hekimim de kadın doğmcu olduğu için ona danışayım dedim o da tecrübeme dayanarak risk yüzde 1 civarı sık rastlanan bişey ama kafana takılcaksa özel bi dr a baktır incelesin dedi. kararsız kaldım önce ama içimdeki ses takılma geçecek diyo kendi doktoruma temmuza randevu aldım onu bekliycem belki kaybolur gider kistler Allahın izniyle. fikir vermek isteyen var mı aranızda siz olsanız ne yaparsınız
Arkadaslar bu elevit, decavit herkes kullaniyor sanirim. Ne icin o ilac?
bana vermedi dr.um
Biz de ramazandan sonra cikcaz sanirim cnm. Bu kez 1 hafta olmasa da 3 veya bilemedin 4 gunlugune cikmayi planliyoruz. Biz her yil bodrum da salmakis diye bir otelimiz var oraya gidiyorduk ama bu sene zor. Daha makul fiyatli bi otel tercih edecegiz sanirim. Siz nereye gidiyorsunuz?
ikisi de multivitamin arkadaşım bulantılarından dolayı belki şimdiye kadar vermemiştir bundan sonrası için sor. benim de şimdi demir hapı takıldı kafama sorduğum herkes içmiş pzt sorucam gidince
Benim kullandığım ilaçlar:
#Elevit -dr a sorup değiştiririz..
#Ferrum demir şurup- aç karnına içiyorum.
#Solgar omega 3
Başka da yok.
Bu arada bodrum salmakis bizim balayı otelimizdi. Çok memnun kalmıştık.
Bende dr dayım şeker yüklemesi yapıldı az yüksek çıktı malesef dahiliyeye yönlendirdi o korku bende de var Allaha emanet biz elimizden geleni yapıyoruz sağlıkla lucagimiza alırız inşallah
Bende dr dayım şeker yüklemesi yapıldı az yüksek çıktı malesef dahiliyeye yönlendirdi o korku bende de var Allaha emanet biz elimizden geleni yapıyoruz sağlıkla lucagimiza alırız inşallah
O agrilar cok normal dahada olacak benim bacaklarimin arasi kasik altindaki olan o ara cok agridi gun gectikce baska agrilar cikiyor Bunlar olagan seyler canm korkma bizim agrilar iki kati hep beni suan gorsen karnim tepeleme 2 hafta icinde acayip buyudu sivrildi 6.aya girdik ama 7-8 aylik gibiyim :) Bugun biraz ayakta kaldim bacaklarim titredi resmen ilerki aylarda Allah yardımcımız olsun insallahGunaydin kizlar... nasilsiniz bugun? Agz
riniz siziniz var mi?
Benim kasiklarimda agri oluyor ara ara. O zaman korluyorum ama sanirim rahim buyuyor bebekler buyuyor diyorum...
Kizlar bisey sorcam. Biz evliligimizin uzerinden 5 yilgectikten sonra bebeklerimizin haberiyle deli olduk adeta. Durup durup bi mutlu oluyirum bi agliyorum. Farkli hisleri ayni anda yasiyorum. Birde korku sariyor Allahim muhafaza birsey olmasin kuzucuklarima diye... sizde korku ve endise var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?