2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Aynen. Korku ve endişe bende de var canım. Biz de 2009 haziranda evlendik. İlk hamileliğim.çok mutluyuz. Aynı zamanda da bişi olacak korkusu yaşıyoruz zaman zaman. Allaha sığınıyorum. Hayırlısı neyse onu yaşatsın bizlere inşallah.. Bu arada sırtımdaki ağrı geçmiyor. Ağırlaştıkça ortaya çıkan bir durum diyorum ama ptesi dr a sorucam..

Sirt agrisi bende de var. Sanirim o git gide artacak bir agri.bebeklerimiz sagolsun da cekmeye raziim ben canim. Rabbim korusun evlatlarimizi...

meleklercenneti nasıl oldun canim ses seda yok senden insallah iyisindir?
Bugün biraz daha iyiyim canım, dün boğazım çok kötüydü ilaç da içemedim, bal zencefil, ılık su falan biraz iyi geldi sanki, sen de iyisin inşallah, hep takipteyim, herkes için duaciyim, bu arada aksam kızım çok hareketliydi, eşimin eli karnımda bayağı hissetti, çok güzel bir duygu ya

İyiyim canm sagol gecmis olsun Aman dikkat et masallah kizina güzel olmazmi canim :)

Kızlar bendede var son 1 haftadır oturursan daha çok ağrıyor ama sırtını iyi destekleyip uzanıyorum agrimiyor
Aynen 2-3 koltuk yastığı ile destekliyorum sırtımı ben de.yatınca da sıkıntı yok. Bu kadarıyla atlatsak şükür. Minnoşlar için değer

Kızlar merhaba yazamasam da mutlaka takip edip okuyorum sizleri birkaç gündür iyice kafama takıldı herkes 3,5aydan itibaren hareketleri hissetmeye başlamış. .hatta tekmeleri..benim ikiz olmasına rağmen ben bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum önceden umursamiyordum ama artık iyice bunaldim..hafta sonu detaylı ultrason için perinatolog randevum var..aklıma kötü şeyler gelse de çok dua ediyorum..

Hayirli olsun insallah canm bende erkenden gittim kullandim. :)
ben de saat 8 20 gibi gittim ayakta sıra beklememek için çünkü öğlene doğru çok yoğun oluyor.Neyseki boştu eşimle oy kullanıp eve döndük hemen. (Benim kanamam oluyo yorulunca iki haftadır yatıyorum sadece wc için kalkıyorum.)

hiç korkutma kendini. Kişiden kişiye değişir bence. Hem 2. Hamileliği olanlar daha önce hissedebiliyormuş. Herkesin hamileliği vücudu yapısı bir değil ki. Herşey yolundadır merak etme. Gzl haberlerini paylaşırsın doktor dan gelince

Canim bende yeni yeni yogun hissetmeye basladim kötu seyler getirme aklina bebeklerin gayet iyi insallah Bazilari gec hissediyormus kendini kotu dusuncelere sokma

Aman dikkat et canm bende is yapamiyorum cok fazla yemek bulasik toz alma yoruluyom artk

günaydın canım. Sakın aklına kötü şeyler getirme.Benim çok yakın ikiz bebekleri olan arkadaşımda hissetmiyordu 21. 22. haftalardan sonra hissetmeye başladı.Kişiye göre değişebiliyormuş .Üzme sakın kendini.Güzel haberlerini bekliyoruz...

Bende oyle sert tekmeler felan hissetmiyorum kucuk kipirtilar sadece hatta iki üç gün onuda hissetmedigim gunler oluyor..bu hafta ayrintilimiz var sorucam doktoruma bende endiseleniyorum

gunaydin canlar
aksam tutan bas ağrımla gece zorla uyudum..ulkemin haline cok cok uzuldum
sehitlerimin kemiklerini sizlattilar ben ne a partisi ne b partisi yanlisiyim ama teroristleri iceri sokmalari cok kanima dokundu..bakiyorum o parti soyle aldi su parti soyle oldu diye face ortaminda sevinenler var.. a partisinin tek basina iktidar olamamasin sevinci teroristlerin iceri girmesinin onune geciyorsa insanlarin vatanseverliklerini karakterlerini bir sorgulamasi lazim..benim vergimle maas alacaklar hak sahibi olacaklar dusundukce kahroldum bilmiyorum ben belki bir polis esi olarak esini her ise gonderdiginde sag salim dönmesine dua eden bir insan olarak cok hassasim..bendeki hassasligin binde biri olsaydi keske bazilarinda...
neyse sabah sabah basinizi agrittim dertlesmek istedim

Günaydınn bacılarım şükürler olsun müjdeli haberlerle geldim bugün tekrar ultrasona girdim bebeğimin kafasında bi yapıdan bahsetmişti doktor ona tekrar bakıldı şükürler olsun gayet sağlıklı kızım herşeyi normal çıktı binlerce şükür. haftasonu da alışverişe çıkmıştık yatağıyla halısını sipariş verdik kendimizi tutamayıp bikaç eşyasını da aldık :) 1 aydır yok kist yok yapı derken çok gerildim hastaneden çıkar çıkmaz bi rahatlama ağlaması geldi nefes aldım tekrar. artık temmuz ayında kendi doktorumla devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…