- 8 Şubat 2015
- 348
- 347
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.241
Aynen. Korku ve endişe bende de var canım. Biz de 2009 haziranda evlendik. İlk hamileliğim.çok mutluyuz. Aynı zamanda da bişi olacak korkusu yaşıyoruz zaman zaman. Allaha sığınıyorum. Hayırlısı neyse onu yaşatsın bizlere inşallah.. Bu arada sırtımdaki ağrı geçmiyor. Ağırlaştıkça ortaya çıkan bir durum diyorum ama ptesi dr a sorucam..Gunaydin kizlar... nasilsiniz bugun? Agz
riniz siziniz var mi?
Benim kasiklarimda agri oluyor ara ara. O zaman korluyorum ama sanirim rahim buyuyor bebekler buyuyor diyorum...
Kizlar bisey sorcam. Biz evliligimizin uzerinden 5 yilgectikten sonra bebeklerimizin haberiyle deli olduk adeta. Durup durup bi mutlu oluyirum bi agliyorum. Farkli hisleri ayni anda yasiyorum. Birde korku sariyor Allahim muhafaza birsey olmasin kuzucuklarima diye... sizde korku ve endise var mi
Aynen. Korku ve endişe bende de var canım. Biz de 2009 haziranda evlendik. İlk hamileliğim.çok mutluyuz. Aynı zamanda da bişi olacak korkusu yaşıyoruz zaman zaman. Allaha sığınıyorum. Hayırlısı neyse onu yaşatsın bizlere inşallah.. Bu arada sırtımdaki ağrı geçmiyor. Ağırlaştıkça ortaya çıkan bir durum diyorum ama ptesi dr a sorucam..
aynen canim bende destekleyip uzaniyorum desteklemeden hic oturamiyorumKızlar bendede var son 1 haftadır oturursan daha çok ağrıyor ama sırtını iyi destekleyip uzanıyorum agrimiyor
Bugün biraz daha iyiyim canım, dün boğazım çok kötüydü ilaç da içemedim, bal zencefil, ılık su falan biraz iyi geldi sanki, sen de iyisin inşallah, hep takipteyim, herkes için duaciyim, bu arada aksam kızım çok hareketliydi, eşimin eli karnımda bayağı hissetti, çok güzel bir duygu yameleklercenneti nasıl oldun canim ses seda yok senden insallah iyisindir?
İyiyim canm sagol gecmis olsun Aman dikkat et masallah kizina güzel olmazmi canim :)Bugün biraz daha iyiyim canım, dün boğazım çok kötüydü ilaç da içemedim, bal zencefil, ılık su falan biraz iyi geldi sanki, sen de iyisin inşallah, hep takipteyim, herkes için duaciyim, bu arada aksam kızım çok hareketliydi, eşimin eli karnımda bayağı hissetti, çok güzel bir duygu ya
Aynen 2-3 koltuk yastığı ile destekliyorum sırtımı ben de.yatınca da sıkıntı yok. Bu kadarıyla atlatsak şükür. Minnoşlar için değerKızlar bendede var son 1 haftadır oturursan daha çok ağrıyor ama sırtını iyi destekleyip uzanıyorum agrimiyor
Hayirli olsun insallah canm bende erkenden gittim kullandim. :)Oglusumla ilk oyumuzu verdikvatana millete hayırlı olsun inşallah
ordan biraz pazara uğradım kendimi eve zor attim
kendimi tasiyamiyorum poşet taşımakta neyime yaaa işte...
ben de saat 8 20 gibi gittim ayakta sıra beklememek için çünkü öğlene doğru çok yoğun oluyor.Neyseki boştu eşimle oy kullanıp eve döndük hemen. (Benim kanamam oluyo yorulunca iki haftadır yatıyorum sadece wc için kalkıyorum.)Hayirli olsun insallah canm bende erkenden gittim kullandim. :)
hiç korkutma kendini. Kişiden kişiye değişir bence. Hem 2. Hamileliği olanlar daha önce hissedebiliyormuş. Herkesin hamileliği vücudu yapısı bir değil ki. Herşey yolundadır merak etme. Gzl haberlerini paylaşırsın doktor dan gelinceKızlar merhabayazamasam da mutlaka takip edip okuyorum sizleri birkaç gündür iyice kafama takıldı herkes 3,5aydan itibaren hareketleri hissetmeye başlamış. .hatta tekmeleri..benim ikiz olmasına rağmen ben bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum önceden umursamiyordum ama artık iyice bunaldim..hafta sonu detaylı ultrason için perinatolog randevum var..aklıma kötü şeyler gelse de çok dua ediyorum..
Canim bende yeni yeni yogun hissetmeye basladim kötu seyler getirme aklina bebeklerin gayet iyi insallah Bazilari gec hissediyormus kendini kotu dusuncelere sokmaKızlar merhabayazamasam da mutlaka takip edip okuyorum sizleri birkaç gündür iyice kafama takıldı herkes 3,5aydan itibaren hareketleri hissetmeye başlamış. .hatta tekmeleri..benim ikiz olmasına rağmen ben bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum önceden umursamiyordum ama artık iyice bunaldim..hafta sonu detaylı ultrason için perinatolog randevum var..aklıma kötü şeyler gelse de çok dua ediyorum..
Aman dikkat et canm bende is yapamiyorum cok fazla yemek bulasik toz alma yoruluyom artkben de saat 8 20 gibi gittim ayakta sıra beklememek için çünkü öğlene doğru çok yoğun oluyor.Neyseki boştu eşimle oy kullanıp eve döndük hemen. (Benim kanamam oluyo yorulunca iki haftadır yatıyorum sadece wc için kalkıyorum.)
günaydın canım. Sakın aklına kötü şeyler getirme.Benim çok yakın ikiz bebekleri olan arkadaşımda hissetmiyordu 21. 22. haftalardan sonra hissetmeye başladı.Kişiye göre değişebiliyormuş .Üzme sakın kendini.Güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar merhabayazamasam da mutlaka takip edip okuyorum sizleri birkaç gündür iyice kafama takıldı herkes 3,5aydan itibaren hareketleri hissetmeye başlamış. .hatta tekmeleri..benim ikiz olmasına rağmen ben bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum önceden umursamiyordum ama artık iyice bunaldim..hafta sonu detaylı ultrason için perinatolog randevum var..aklıma kötü şeyler gelse de çok dua ediyorum..
Bende oyle sert tekmeler felan hissetmiyorum kucuk kipirtilar sadece hatta iki üç gün onuda hissetmedigim gunler oluyor..bu hafta ayrintilimiz var sorucam doktoruma bende endiseleniyorumKızlar merhabayazamasam da mutlaka takip edip okuyorum sizleri birkaç gündür iyice kafama takıldı herkes 3,5aydan itibaren hareketleri hissetmeye başlamış. .hatta tekmeleri..benim ikiz olmasına rağmen ben bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum önceden umursamiyordum ama artık iyice bunaldim..hafta sonu detaylı ultrason için perinatolog randevum var..aklıma kötü şeyler gelse de çok dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?