2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

desteğin için teşekkür ederim canım evet bende düşünmeden günlük hayatıma devam etmeye çalıştım çok şükür gerileme eğilimindeler zaten sık görülen bişey demeleri bile biraz su serpti Allah hastalık göstermesin yavrularımıza

Günaydın güzel anneler güzel bir hafta olsun yOosuN merak etme birden hareket etmeye baslicaklar ben 16 haftada hissetmeye başladım ama ilk hamileliği olan anlayamazdi o kadar derindendi 22. Haftadan sonra su anda yattığım yerden hareketlerini karnıma bakarak görebiliyorum Allah hepimizin evlatlarını sagsaglim.kucagimiza almayı nasip etsin amin

bu arada demir takviyesine de başladı ferrum fort sabah akşam aç karnına.eşim de ilk kez dün hissetti elini koyduğu an tekmeledi kızım.daha önce karınca yürüyüşü gibi olan tekmeler artık baa darbe şeklinde içimde dolandığını hissediyorum :)

Gözün aydın canım çok çok sevindim.Hep mutluluktan ağlatsın Allahım inşallah.Maşallah kızınada ...

Çok sevindim aldıklarını güle güle kullansın prenses sağlıkla insallah

Duygularima tercuman oldun. Nasi sevinebiliyo insanlar hayret ediyorum..Mevlam sonumuzu hayreylesin insallah.

Arkadaslar bugun randevum vardi iki bebegimde iyi cok şükür yanliz birinin böbreginde genisleme varmis erkek bebeklerinde olabilirmis gecici bi durummus bu endise etme dedi 21.haftalik olmusuz 369 gram olmuslar :)

merhaba
benim de kizimda varmis böbrek büyümesi sinirdaymis ama takip gerekli dedi doktor
umarim sIkinti yasamayiz

Bende oyle sert tekmeler felan hissetmiyorum kucuk kipirtilar sadece hatta iki üç gün onuda hissetmedigim gunler oluyor..bu hafta ayrintilimiz var sorucam doktoruma bende endiseleniyorum
canım aynı duyguları bende yaşıyorum daha erken diyorum ama çoğu kişi bu haftalarda hissediyormuş. bende böyle ince damar atmalar oluyor bazen sadece artık hissetmek istiyorum yaa

gozun aydin canim. Cok sukur rahat bir nefes al. Okurken benim bile gozlerim doldu. Rabbim saglikla evladini kucagina almayi nasip eder insallah.

Kızlar günaydın bebek alışverişi için ben de çok heyecanlıyım ama detaylı bekliyorum..inşallah hayırlısı ile yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyorum..en çok baktığım hastane çıkışları bitane model beğendim sizlerle de paylaşmak istiyorum

Aman dikkat et canm bende is yapamiyorum cok fazla yemek bulasik toz alma yoruluyom artk
dikkat ediyorum iş yapmıyorum okula gitmiyorum. Annem gelip gidiyor. O yokken de Eşim yapıyor sağolsun.. Havalar da çok sıcak değil şükür evde zmn geçmiyor çünkü. Kapalı yağmurlu. Alışveriş fln yapamıyoruz bebeğe. Daha hiç bir şey alamadık;( ben böyle olunca. Alanlar paylaşınca özeniyorum tabi. (Güle güle kullansınlar. ) Ama bugünümüze şükür...sağlıkla doğsun da inş!napalım alınır bi şekilde.

canım çok güzel bu . nerden buldun bu modeli :) siteyse bana da site adresi atsana. üzerinde canlı resmi olmayan kıyafetler istiyorum ben de. çünkü Peygamber Efendimiz üzerinde canlı resmi olan kıyafetlerden hoşlanmazmış. Bereket melekleri yaklaşmazmış. ben de sade kıyafetler arıyorum ama çok zor o tarz kıyafetler bulmak

model çok güzelmiş ben de aldım sade bir takım. ayrıca şunun için de önemli büyük ve sert baskılı modeller tahriş ediyo elleri sürtebilir bebişin teni çok hassas olacak. penye bile zararlıymış sadece pamuklu. sonradan ek gıda zamanları bol değiştirmelik kıyafetlerde o kadar incelemeye gerek yok ama ilk zamanlar önemli

Kızlar bizde kontrolden geldik ...çok şükür herşey yolundaymış şuan tam tamına 370 gr olmuş kızım boyuda 25 cm miş.
Ne kadarda büyümüşüz biz...:) Sürekli hareket halindeydi eller ayaklar ağzını açık kapadı kuzucuğum.Onu izlemek dünyanın en güzel şeyi.Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın....

Gözünaydıın maşallah çok şükür iyi haberler gelsin hepimizden inşallah canım sende rahatlamışsındır :)

Kızlar.. Bugün kontrolümüz vardı.. Allaha şükür her şeyi yolunda. Boyumuz 25.2 cm, kilomuz 450 gr. Olmuş. Pek hareketliydi maşallah.. Çarşamba günü de detaylı ultrason için tüp dr uma gidicez inşallah ..

senin de gözünaydın canımm hareketli kuzucuklar da bizim gibi sabırsızlanıyodur :)

Ben de resimli pek tercih etmiyorum canım idilbaby bu takımın markası..kendi sitesinde de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…