- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.261
desteğin için teşekkür ederim canım evet bende düşünmeden günlük hayatıma devam etmeye çalıştım çok şükür gerileme eğilimindeler zaten sık görülen bişey demeleri bile biraz su serpti Allah hastalık göstermesin yavrularımızaMerhaba, ben en başından beri bu konuyu takip ediyorum ama tedirginliğimden vs. hiç yazmadım, benimde ayrıntılı ultrasonda doktorum kidt gördü çok fazla rastlanan bişey dedi %99 geçecek dedi önemli değil dedi 1 ay sonra tekrar bakarız dedi o kadar, ben hiç kafama takmadım inan çünkü herşeyi kafaya takmaktan geldi başımıza gelenler artık Allaha emanet nasılsa diyorum Allah herkesinkine içinde de bizimkilere sağlık versin diyorum ve hiç aklıma bile getirmiyorum geçeceğine inanıyorum, seni endişeli gördüğümden yazmak istedim, içini ferah tut, bebeğini endişelerle etkileme başka sıkıntılara sebep olmayalım, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Gözün aydın canım çok çok sevindim.Hep mutluluktan ağlatsın Allahım inşallah.Maşallah kızınada ...Günaydınn bacılarım şükürler olsun müjdeli haberlerle geldim bugün tekrar ultrasona girdim bebeğimin kafasında bi yapıdan bahsetmişti doktor ona tekrar bakıldı şükürler olsun gayet sağlıklı kızım herşeyi normal çıktı binlerce şükür. haftasonu da alışverişe çıkmıştık yatağıyla halısını sipariş verdik kendimizi tutamayıp bikaç eşyasını da aldık :) 1 aydır yok kist yok yapı derken çok gerildim hastaneden çıkar çıkmaz bi rahatlama ağlaması geldi nefes aldım tekrar. artık temmuz ayında kendi doktorumla devam edicem
Çok sevindim aldıklarını güle güle kullansın prenses sağlıkla insallahGünaydınn bacılarım şükürler olsun müjdeli haberlerle geldim bugün tekrar ultrasona girdim bebeğimin kafasında bi yapıdan bahsetmişti doktor ona tekrar bakıldı şükürler olsun gayet sağlıklı kızım herşeyi normal çıktı binlerce şükür. haftasonu da alışverişe çıkmıştık yatağıyla halısını sipariş verdik kendimizi tutamayıp bikaç eşyasını da aldık :) 1 aydır yok kist yok yapı derken çok gerildim hastaneden çıkar çıkmaz bi rahatlama ağlaması geldi nefes aldım tekrar. artık temmuz ayında kendi doktorumla devam edicem
Duygularima tercuman oldun. Nasi sevinebiliyo insanlar hayret ediyorum..Mevlam sonumuzu hayreylesin insallah.gunaydin canlar
aksam tutan bas ağrımla gece zorla uyudum..ulkemin haline cok cok uzuldum
sehitlerimin kemiklerini sizlattilar ben ne a partisi ne b partisi yanlisiyim ama teroristleri iceri sokmalari cok kanima dokundu..bakiyorum o parti soyle aldi su parti soyle oldu diye face ortaminda sevinenler var.. a partisinin tek basina iktidar olamamasin sevinci teroristlerin iceri girmesinin onune geciyorsa insanlarin vatanseverliklerini karakterlerini bir sorgulamasi lazim..benim vergimle maas alacaklar hak sahibi olacaklar dusundukce kahroldum bilmiyorum ben belki bir polis esi olarak esini her ise gonderdiginde sag salim dönmesine dua eden bir insan olarak cok hassasim..bendeki hassasligin binde biri olsaydi keske bazilarinda...
neyse sabah sabah basinizi agrittim dertlesmek istedim
Arkadaslar bugun randevum vardi iki bebegimde iyi cok şükür yanliz birinin böbreginde genisleme varmis erkek bebeklerinde olabilirmis gecici bi durummus bu endise etme dedi 21.haftalik olmusuz 369 gram olmuslar :)
canım aynı duyguları bende yaşıyorum daha erken diyorum ama çoğu kişi bu haftalarda hissediyormuş. bende böyle ince damar atmalar oluyor bazen sadece artık hissetmek istiyorum yaaBende oyle sert tekmeler felan hissetmiyorum kucuk kipirtilar sadece hatta iki üç gün onuda hissetmedigim gunler oluyor..bu hafta ayrintilimiz var sorucam doktoruma bende endiseleniyorum
gozun aydin canim. Cok sukur rahat bir nefes al. Okurken benim bile gozlerim doldu. Rabbim saglikla evladini kucagina almayi nasip eder insallah.Günaydınn bacılarım şükürler olsun müjdeli haberlerle geldim bugün tekrar ultrasona girdim bebeğimin kafasında bi yapıdan bahsetmişti doktor ona tekrar bakıldı şükürler olsun gayet sağlıklı kızım herşeyi normal çıktı binlerce şükür. haftasonu da alışverişe çıkmıştık yatağıyla halısını sipariş verdik kendimizi tutamayıp bikaç eşyasını da aldık :) 1 aydır yok kist yok yapı derken çok gerildim hastaneden çıkar çıkmaz bi rahatlama ağlaması geldi nefes aldım tekrar. artık temmuz ayında kendi doktorumla devam edicem
dikkat ediyorum iş yapmıyorum okula gitmiyorum. Annem gelip gidiyor. O yokken de Eşim yapıyor sağolsun.. Havalar da çok sıcak değil şükür evde zmn geçmiyor çünkü. Kapalı yağmurlu. Alışveriş fln yapamıyoruz bebeğe. Daha hiç bir şey alamadık;( ben böyle olunca. Alanlar paylaşınca özeniyorum tabi. (Güle güle kullansınlar. ) Ama bugünümüze şükür...sağlıkla doğsun da inş!napalım alınır bi şekilde.Aman dikkat et canm bende is yapamiyorum cok fazla yemek bulasik toz alma yoruluyom artk
canım çok güzel bu . nerden buldun bu modeli :) siteyse bana da site adresi atsana. üzerinde canlı resmi olmayan kıyafetler istiyorum ben de. çünkü Peygamber Efendimiz üzerinde canlı resmi olan kıyafetlerden hoşlanmazmış. Bereket melekleri yaklaşmazmış. ben de sade kıyafetler arıyorum ama çok zor o tarz kıyafetler bulmakKızlar günaydınbebek alışverişi için ben de çok heyecanlıyım ama detaylı bekliyorum..inşallah hayırlısı ile yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyorum..en çok baktığım hastane çıkışları bitane model beğendim sizlerle de paylaşmak istiyorum Eki Görüntüle 1551916
ayyyy sorma her dr. kontrolü öncesi endişe bende, sanırım doğuma kadar devam edicek.Ama elimde değil yıllardır yolunu bekleyince...:)))Gözünaydıın maşallah çok şükür iyi haberler gelsin hepimizden inşallah canım sende rahatlamışsındır :)
senin de gözünaydın canımm hareketli kuzucuklar da bizim gibi sabırsızlanıyodur :)Kızlar.. Bugün kontrolümüz vardı.. Allaha şükür her şeyi yolunda. Boyumuz 25.2 cm, kilomuz 450 gr. Olmuş. Pek hareketliydi maşallah.. Çarşamba günü de detaylı ultrason için tüp dr uma gidicez inşallah ..
Ben de resimli pek tercih etmiyorum canım idilbaby bu takımın markası..kendi sitesinde de var..canım çok güzel bu . nerden buldun bu modeli :) siteyse bana da site adresi atsana. üzerinde canlı resmi olmayan kıyafetler istiyorum ben de. çünkü Peygamber Efendimiz üzerinde canlı resmi olan kıyafetlerden hoşlanmazmış. Bereket melekleri yaklaşmazmış. ben de sade kıyafetler arıyorum ama çok zor o tarz kıyafetler bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?