2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Maşallah gözünaydın canım insan görünce bir baska oluyor. .bir de hayırlısı ile kucağımıza alsak kimbilir nasıl bir duygudur..

merhaba
benim de kizimda varmis böbrek büyümesi sinirdaymis ama takip gerekli dedi doktor
umarim sIkinti yasamayiz
Ya bende ilk etapta endise ettim ama doktorum gecici bisey dedi ultroson kagidinda 6mm yaziyodu insallah ilerlemez canm ya seninle arada yazisalim durumlari paylasalim insallah bisey olmaz yavrularimiza

Teşekkür ederiz teyzesi :)

Cok guzel canim güle gule giysin bebişkocugun :) bizde yarin birseyler alicaz bayramdan sonra 7.aya giricem simdiden alalim dedik bidaha cikamam cok yoruluyorum. Allahim giydirmeyi nasip etsin herbirimize insallahh.
sevecen86 aynen aksam bende cok uzuldum bende dedigin gibi siyaset konusmayi sevmiyorum herkesin kendi ozgur secimi ama Boyle olmasi cok uzdu beni Hakkimizda hayirli olsun milletce...

Olsun canm sen iyi ol da alirsin elbet dedigin gibi bugunumuze şükür Allahim insallah kucaklarimiza aldigimiz gunleride gosterir .

Maşallah annesi, kocaman olmuş bebişin, onu izlemek gerçekten çok mutlu ediyor bizleri, en büyük mutluluk bu olsa gerek

Kızlar hazırlıklara yavaştan başlıcam ama kafam karıştı, önce alacağım giyim ürünleri hep 3 aylık olsun diyorum, 3 aydan sonra alırım zaten, bu arada 1 tane hastane çıkışı yeterli mi, tutumlar, patikli esofmanlar, çıtçıtlı takımlar off... İlk 3 ay için ne alabilirim bana liste lazım kızlar

ilk etapta zıbın,patikli esofmanlar,tulum,çitcitli badi,penye yelek,penye sapka eldiven,agiz bezleri,ates olcer ,battaniye penye olmasi daha saglikli evdeyken aklima gelen simdilik bunlar daha cok sey var da bizde yarin kismetse alacagiz ben hastane ttkmini kendim yapicam hastane tkmlarinin icinde cok gereksiz seyler oluyo birde cok pahali oluyor kendim yapicam ben oyuzden daha cok sey var da simdilik kiyafetlerini alalim da digerleri son aylarda alinir krem,sampuan ,yag,banyo kuveti,emzik,biberon ,gogus pompasi vs.Allahim cok tatli telas Rabbim herkese nasip etsin insallah aklima gelenler bunlar canm :)

AY kızlar ben de birşey almadım sayılır nerden başlayacağımı da bilemiyorum..bulunduğum şehirde çok çeşit de yok istanbula gitmek isterdim ama o da çok zor bu durumda mecbur internetten alıcam aldıklarımızı paylaşalımm yardımcı olalımm

tedirginlikten memlekete de gidemiyorum en son 8 ay önce gitmiştim şimdi gitmezsem bebişlerim olunca hiç gidemem her kafadan bi ses çıkıo etkileniyoruz ister istemez

tedirginlikten memlekete de gidemiyorum en son 8 ay önce gitmiştim şimdi gitmezsem bebişlerim olunca hiç gidemem her kafadan bi ses çıkıo etkileniyoruz ister istemez
Bende 6 aydir memlekete babamin mezarina gidemiyorum bayramda allah nasip ederse bir aksilik cikmazsa gidicez benim Memleketim 2,5 saat yolu o yuzden sikinti yapmıyorum

Bizimde perşembe gunu ayrintilimiz var simdiden stres yapmaya başladım rabbim iyi haberler aldirir inşallah
benim oglusum cok inatci olacak herhalde kipirdamaya basliyo elimi hafifce koyuyorum hemen duruyo yaa elimle hissedebilecekmiyim cok merak ediyorum ama bir turlu yakalayamiyorum :)

Bende 6 aydir memlekete babamin mezarina gidemiyorum bayramda allah nasip ederse bir aksilik cikmazsa gidicez benim Memleketim 2,5 saat yolu o yuzden sikinti yapmıyorum
bizimki 6 saat bebişlerim iyi olsun gitmesem de olur diorumama bazen de duygu yüklü bulutlar basıo bu da iyi değil

Kızlarr günaydın güneşli bi güne kıpır kıpır kızçem benden önce uyandı :) biz alışverişi planlı şekilde yürütmeye çalışıyoruz şöyle ki önce oturdum intten bakarak ihtiyaç olan şeylerin listesini yaptım.sonra hangilerini çarşıdan hangilerini intten alırım diye ayırdım fiyat araştırması yaptım int ten alacaklarımın int sitelerini kaydettim inanın park yatağı çarşıdan 100 lira ucuza aldık ama lansinoh gibi mağazada bulamadığım ürünleri de hepsiburada da buldum. kıyafet sadece birer parça alıcam çünkü doğduktan sonra hediye yığını oluyo çoğu giyemeden kalıyo ben büyüdükçe alıcam. kumaşına bakmak istediklerimi de civil den aldım şehrinde mağazası olmayanlar civilim.com dan alabilir.

günaydın canım, benim kızçede sabah 6 da uyandı dedim yat uyu işe gitçez ama ne mümkün kalktık sonunda.:)
Sen hangi şehirdesin kuzum burası yağmur ve serin İzmir...
Ben genelde hafta sonları çıkıp alıyorum canım kıyafetlerini birtek bebek arabasını netten aldım şimdilik bazen net daha ucuz olabiliyor, araştırmakta fayda var....
kuzucuğun güle güle sağlıkla kullansın cicilerini :)

canım çok güzel liste yapmışsın benimde işime yaradı. yanlız şu göğüs pompası ne işe yarıyor süt gelmesi içinmi canım ??

Bizim de cma ayrintili usg var bakalim insallah her sey yolnda gider. Ben de bi liste var telden silmisimm. Eve gidince ceker gonderirim. Orda yazanlari alicam. Kismetse 20 haziranda alicaz pek cok seyi. B arada netten pset+anakucagi aldik baby2go kiiliksanin sitesinden. 300 lira. Belki almak istersiniz

canım çok güzel liste yapmışsın benimde işime yaradı. yanlız şu göğüs pompası ne işe yarıyor süt gelmesi içinmi canım ??
Evet canm olurda ememezse bebek veya bebegi birakipta disari cikmak zorunda kaldin sagip sutunu eve birakabilirsin ben ablamda vardi bana verdi elektrikli olanlar da daha iyi onuda kuzenim verecek benim simdi iki tane sagma makinasi gerekebilir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…