- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.301
ben eskişehirdeyim birçok şeyi bulabiliyorum ama bazı markaları mesela biberonlarda tavsiye edilen markaları intte bulabildim. bir de oyun halısı sipariş verdim bebek gelişimine çok katkısı oluyomuş. göğüs pompası ve süt saklama poşetleri alıcam çünkü işe başladığımda şart olacak kullanmak. teşekkür ederim senin bebişin de sağlıklı günlerde binsin arabasına :)günaydın canım, benim kızçede sabah 6 da uyandı dedim yat uyu işe gitçez ama ne mümkün kalktık sonunda.:)
Sen hangi şehirdesin kuzum burası yağmur ve serin İzmir...
Ben genelde hafta sonları çıkıp alıyorum canım kıyafetlerini birtek bebek arabasını netten aldım şimdilik bazen net daha ucuz olabiliyor, araştırmakta fayda var....
kuzucuğun güle güle sağlıkla kullansın cicilerini :)
Anladım canım tamam ozamn gerekecek demek.Evet canm olurda ememezse bebek veya bebegi birakipta disari cikmak zorunda kaldin sagip sutunu eve birakabilirsin ben ablamda vardi bana verdi elektrikli olanlar da daha iyi onuda kuzenim verecek benim simdi iki tane sagma makinasi gerekebilir canm
göğüs pompası çalışanlar için kesinlikle şart onu alıcam. Oyun halısını bilmiyorum canım o nedir ??ben eskişehirdeyim birçok şeyi bulabiliyorum ama bazı markaları mesela biberonlarda tavsiye edilen markaları intte bulabildim. bir de oyun halısı sipariş verdim bebek gelişimine çok katkısı oluyomuş. göğüs pompası ve süt saklama poşetleri alıcam çünkü işe başladığımda şart olacak kullanmak. teşekkür ederim senin bebişin de sağlıklı günlerde binsin arabasına :)
Kızlar hazırlıklara yavaştan başlıcam ama kafam karıştı, önce alacağım giyim ürünleri hep 3 aylık olsun diyorum, 3 aydan sonra alırım zaten, bu arada 1 tane hastane çıkışı yeterli mi, tutumlar, patikli esofmanlar, çıtçıtlı takımlar off... İlk 3 ay için ne alabilirim bana liste lazım kızlar
göğüs pompası çalışanlar için kesinlikle şart onu alıcam. Oyun halısını bilmiyorum canım o nedir ??
biberonda ben cam almayı düşünüyorum sağlıklı diye philips için iyi dediler, sen ne alıcaksın hangileri iyiyimiş???
biberon cam hem ağır oluyo hem de büyüyünce alırsan da yere düşürüp kırabilir ben lansinoh tan 2 tane istedim bikaç aylık olana kadar zaten inşallah benden emerse işe başlayınca da süt saklama poşetlerinde duracak yani sadece içmek için biberona konacak kısa süreli o da lansinohun malzemesi plastik gibi değil o yüzden ondan sipariş verdim canımgöğüs pompası çalışanlar için kesinlikle şart onu alıcam. Oyun halısını bilmiyorum canım o nedir ??
biberonda ben cam almayı düşünüyorum sağlıklı diye philips için iyi dediler, sen ne alıcaksın hangileri iyiyimiş???
Eksik varsa ekleme yaparsınız. Gereksiz olan şeyler de var.. Önemliler olsun önce
Bu cok güzel bisey fiyati nekadarmis canm ?
Bu cok güzel bisey fiyati nekadarmis canm ?
Arkadaslar ikizleri olanlar bu arabayi adam cok tavsiye etti kullananlar cok memnun kalmis cok hafifmis kullanisli dedi fiyati 640 dedi ama indirim yapariz dedi bize dayilari alcak arabayi hediye biraz pahali ama olmadi yarisini ben vericem bunu almak istiyorum sizce nasil renkleri var ?Eki Görüntüle 1553166
BU 79 lira canım fiyatları artıyo ben ebatına göre en uygun fiyatlı bu olduğu için bundan aldım 80*80 ebatı da. daha büyük yada fonksiyonlu ararsan 100 liraya da varBu cok güzel bisey fiyati nekadarmis canm ?
Arkadaslar ikizleri olanlar bu arabayi adam cok tavsiye etti kullananlar cok memnun kalmis cok hafifmis kullanisli dedi fiyati 640 dedi ama indirim yapariz dedi bize dayilari alcak arabayi hediye biraz pahali ama olmadi yarisini ben vericem bunu almak istiyorum sizce nasil renkleri var ?Eki Görüntüle 1553166
Maşallah canım Güle güle güle iyi günlerde giysin PaşalarınBizde bugun ciktik ananemiz aldi sagolsun Alt acma battaniyesi aldik zibin tkmi aldik pijama ,tulum 5 li hastane tkmlarindan aldik bappalı pijama citcitli bady aldik agiz silme bezi battaniye havlu ilk etapta giyebilecekleri herseyi aldik hepsi cok guzel Allah giydirmeyi nasip etsin ben ikisinide ayni almadim farkli aldik renkleri tek yumurta bizimkiler ayirmak icin ayri olsun dedimCok guzel bi kapi süsü aldim.
Benim de asi oldugum gun degil de ertesi gunu cok agrim olmustu. Iki gune geciyor canimKızlar dün tetanoz aşısı oldum, dün iyiydim ama sabah uyandığımda kolum şişmiş ve çok ağrıyordu, hafif de ateşim var, çok halsizim, ne zaman geçer acaba
canim gecmis olsun birkac gune gecer buz torbasi koy koluna sisligi iner bende cuma gidicem nasipseKızlar dün tetanoz aşısı oldum, dün iyiydim ama sabah uyandığımda kolum şişmiş ve çok ağrıyordu, hafif de ateşim var, çok halsizim, ne zaman geçer acaba
Maşallah canım Güle güle güle iyi günlerde giysin Paşaların
Cok hosuma gitti dogrusu alabilirsem alcam bitane de olsa sagol paylasimin icin canmBU 79 lira canım fiyatları artıyo ben ebatına göre en uygun fiyatlı bu olduğu için bundan aldım 80*80 ebatı da. daha büyük yada fonksiyonlu ararsan 100 liraya da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?