2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bu da bizim alisveris listemiz. Kkismetse 20 haziranda alisverise baslicaz. Eminonunde havzluhani cok soyluyolar. Ilk is oraya bakacagiz

Eklentiler

• 2015-06-09 18.19.40.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 82
Bebiş arabamız da bu kızlar. Çok pratik ve kullanışlı .. Normal oturaklı bebek arabası da oluyor. Onu çekmemişim :)) babyhope Travel sistem master trio

maşallah canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

ay ay arabasını sevsinler güle güle güzel günlerde gezin inşallah yavrunla....

Çok güzel iyi günlerinde kullansın bebis

Çooook teşekkür ederiz teyzeleri. Çok daha güzelleri sizin olsun inşallah :) bu arada bugün detaylı ultrason için gittik. Allahıma çok şükürler olsun her şey normal çıktı. Allah bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yavrularımıza sağlık versin inşallah.. Tek isteğim bu

Günaydın göbüşleri toparlak anneler..bugün tam olarak 21+6 günlüğüz. Mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah

Günaydın göbüşleri toparlak anneler..bugün tam olarak 21+6 günlüğüz. Mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah

Günaydııın sanada hepinizee. beni artık gıdıktan ziyade yumruk ve tekme darbeleriyle uyandıran prensesim için rehber gibi bir kitap aldım Ayşe Öner- Hamilelik, doğum ve bebek bakımı.. hamilelik öncesinden başlayıp 1 yaşına gelene kadarki süreç için kıılavuz gibi bir kitap kızlar doğurunca panik olmayın kirli bilgilerle kafanız çorbaya dönmesin, okuyun bebeğinizin bakımıyla ilgili herşeye hakim olun derim ben okudukça nasıl yapıcam diye düşünmemeye başladım

Çok kasma bence.. Bırak her şeyi akışına.. Aslında çoğu şeyi yaşayarak öğrenicez. Oku ve bildiğini yap felsefesi

tabiki yaşayarak öğrenicez ama bilinçli ve doğru uygulamak hem çevreden gelen kirli bilgiye de kapalı olmayı hem de süreci sakin yaşamayı sağlar bence. doğsun bakalım öğreniriz dersek biçok şeye geç kalabiliriz ben okudukça eksik bilgimin yarısını tamamladım dediğin gibi yaşayarak da kalan eksiği çocuklarımızla tamamlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…