- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.321
Güle güle sağlıkla kullan insllah hepsi çok güzel
Bebiş arabamız da bu kızlar. Çok pratik ve kullanışlı .. Normal oturaklı bebek arabası da oluyor. Onu çekmemişim :)) babyhope Travel sistem master trio
Eki Görüntüle 1553876 Eki Görüntüle 1553877
ay ay arabasını sevsinler güle güle güzel günlerde gezin inşallah yavrunla....Bebiş arabamız da bu kızlar. Çok pratik ve kullanışlı .. Normal oturaklı bebek arabası da oluyor. Onu çekmemişim :)) babyhope Travel sistem master trio
maşallah canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinBizde bugun ciktik ananemiz aldi sagolsun Alt acma battaniyesi aldik zibin tkmi aldik pijama ,tulum 5 li hastane tkmlarindan aldik bappalı pijama citcitli bady aldik agiz silme bezi battaniye havlu ilk etapta giyebilecekleri herseyi aldik hepsi cok guzel Allah giydirmeyi nasip etsin ben ikisinide ayni almadim farkli aldik renkleri tek yumurta bizimkiler ayirmak icin ayri olsun dedimCok guzel bi kapi süsü aldim.
sagol canım Amin.maşallah canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
ay ay arabasını sevsinler güle güle güzel günlerde gezin inşallah yavrunla....
Çok güzel iyi günlerinde kullansın bebis
çok güzel canım ii günlerde kullanın inşallah..Bebiş arabamız da bu kızlar. Çok pratik ve kullanışlı .. Normal oturaklı bebek arabası da oluyor. Onu çekmemişim :)) babyhope Travel sistem master trio
Günaydın göbüşleri toparlak anneler..bugün tam olarak 21+6 günlüğüz. Mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?