2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Selam canlar
cok şükür ayrıntılı ultrasonumuzdan geldik hersey gayet güzel rabbime sonsuz kere hamdusenalar olsun..oglusumun bir eli kulaginda bi eli agzinda parmagini emiyodu tam profil resmini yakalayamadi doktor yandan oldu ama olsun :)
Gelirken e bebege ugradik bi tane polar battaniye bi tane kundak battaniye aldik malum kış bebegi olacaklar disari cikarken sokar cikaririz dedik :) ayakkabi badiler birde esim kareli gömlek aldi kendi dolabina asti gelir gelmez actikca dolabini sevecekmis :)
Rabbim isteyen herkese yasatsin bu sevincleri inşallah

Maşallah tatlım, Rabbim size bağışlasın

Selam,
benimde ikili testim cok iyi cikmisti. dr uclu dortlu istemedi. Pazar gunu ayrintili ultrasonda doktorum bagirsaklarda hafif parlaklik tespit etti. Gecen yillarda bu parliklarla Down sendromunu iliskilendiren bir calisma yapmis. Dr Prena testi denilan kan testi istedi emin olmak icin. hemen yaptirdim ama iki gun cok agladim. Sali gunu Prof Atil Yuksel e gittik. riskli gebelikler konusunda Turkiye de en iyilerden. Ayni parlakligi o da tespit etti ama cok ciddi bulmadi. CMV diye bir test istedi. kan verdim. birde kistik fibrozist testinde kararsiz kaldi. maliyeti 1600 tl oldugu ve dr kesin gerekli demedigi icin yaptirmaktan vazgectik. Simdi daha rahatim ama hala kalbim pirpir. Allah hayirlisini versin ins. Size de tavsiyem konunun uzmani yani bir Perinotolog belki icinizi daha da rahatlatabilir yada uyarabilir.
Hakkimizda hayirlisi olsun ins.

Benimde bagirsakta parlaklık çıktı hamileliğin ilk zamanında kanamam olmuştu onu yutmuştur dedi tek başına bir belirti değil korkulacak bişey yok dedi bana peritonolog gittim bende test falan istemedi

Biz de perinatologdan ciktik ama bi bobrek hafif bykms. 4 olmasi lazimken 4.5mis. Erkek bebeklerde hafif buyuklk olabilir dedi ama benim moralimi bozmaya yetti

teşekkür ederim sonrasında gittik içimiz rahatladı şükür riskli bi durum görmediler. bahsettiğin parlaklığı çok sık duydum okudum bu forumlarda da hiçbişey tek başına bi anlam ifade etmiyomuş şimdi doktorlar eskisi kadar insiyatif kullanmıyor çünkü artık hastalar en ufak söylenmemiş bilgiden dava açabiliyo doktorlar da en ufak şeyi söyleme zorunda hissediyo kendini sonradan hasta söylenmedi demesin diye işte bu insiyatif almamaları bize gerekli gereksiz herşeyin söylenmesine ve bizim paniklememize sebep oluyo eskiden bişey görseler bile geçeceğini bilip söyleme gereği duymuyorlardı kendi açılarından da haklılar bi yandan...

Kızlar.. Yazdıklarınızı okudum.. Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin ,yavrularımıza bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağlık afiyet versin inşallah ...

Biz de perinatologdan ciktik ama bi bobrek hafif bykms. 4 olmasi lazimken 4.5mis. Erkek bebeklerde hafif buyuklk olabilir dedi ama benim moralimi bozmaya yetti
Canim benimde bebeklerim erkek birinde cikti 6mm banada endise etme erkek bebeklerde olabiliyo dedi ben kalbimi ferah tutuyom bu gecici bi durummus morelini bozma bence.pozitif dusun.

Kızlar merhaba Yarın benim de ayrıntılı ultrason için perinatolog randevum var. Icim kıpır kıpır. Korku var. .inşallah Rabbim dermansız dert vermez. Hepimizin bebekleri Rabbim e emanet..

Kızlar merhaba Yarın benim de ayrıntılı ultrason için perinatolog randevum var. Icim kıpır kıpır. Korku var. .inşallah Rabbim dermansız dert vermez. Hepimizin bebekleri Rabbim e emanet..
insallah canim sagliklidirlar.benimde pazartesi insan ister istemez endise ediyo Rabbim cumlemize ve evlatlarimiza saglik sihhat nasip etsin insallah

Canim benimde bebeklerim erkek birinde cikti 6mm banada endise etme erkek bebeklerde olabiliyo dedi ben kalbimi ferah tutuyom bu gecici bi durummus morelini bozma bence.pozitif dusun.

Canim cok tesekkrler mesajin icin. Evet errkek bebeklerde olabilen bi durrmmus. Insallah bizimkisi de gecer. Saglikla, huzurla gelsin miniklerimiz

iyi akşamlar bayanlar h.sonu gezmelerine gidildi sanırım.pek kimseler yok burada.. Ben malum hep evdeyim uzanmaya dinlenmeye devam.. Kitap dergi tv vakit geçiriyorum. Apartmanı biz bekledik hava gzl herkes bir yerlere gitti

Günaydın güzel anneler dün kızımla kutladığım ilk doğumgünümdü odasına alışveriş yaparak geçirdik Allahıma şükürler olsun bugünleri gösterdiği için...
Günaydın canım.Doğum günün kutlu olsun inşallah seneye kucağındaki kızınla kutlarsınız....Cicilerinide güle güle huzurla sağlıkla kullansın güzel kızın :)
Bende doğumgünümü kısmetse kızımın doğumana 10-15 gün kala kutlıcam....:)

ayy ne güzel zaten hepimiz onlarla birlikte doğucaz inşallah güzel dileklerin için de teşekkür ederim

Mutlu mutlu haftalar, bol kıpırtılı, tekmeli günler diliyorum kızlar ayrıntılı ultrason için gidecek arkadaşların güzel haberler almalarınıdiliyorum .. Benim geçen haftaydı.. O muayene yatağında bir 5 kilo ter bıraktım sanırım heyecan ve endişeden dolayı. Ama Allaha şükür her şey normal çıktı şükürler olsun. Aynı haberler sizden de gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…