- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.361
çok şükür güzel çıkmış sonuçların maşallah. darısı bizlere inşlh valla ben normal muaynede bile ter döküyorum :))Mutlu mutlu haftalar, bol kıpırtılı, tekmeli günler diliyorum kızlarayrıntılı ultrason için gidecek arkadaşların güzel haberler almalarını diliyorum .. Benim geçen haftaydı.. O muayene yatağında bir 5 kilo ter bıraktım sanırım heyecan ve endişeden dolayı. Ama Allaha şükür her şey normal çıktı şükürler olsun. Aynı haberler sizden de gelir inşallah.
Merhaba güzel anneler o ayak sismesi bende de var çok ayakta kalınca BiDe sıcaktan sisiyo dün zor ayakkabı buldum daha 3 ay var herhalde çıplak ayak gezicemkızlar herkese merhaba
ayakları şişe varmı ? benim erken mi başladı anlamadım özellikle sol ayağım çok şişiyor(
ay sorma ya benimde öyle uzun süre ayakta kalınca şişiyor ama benim sol biraz daha fazla oluyor artı tuzu azaltmam lazım herhalde..valla ayakkabı herhalde olmıycak artık sandalet ile gezeriz :))Merhaba güzel anneler o ayak sismesi bende de var çok ayakta kalınca BiDe sıcaktan sisiyo dün zor ayakkabı buldum daha 3 ay var herhalde çıplak ayak gezicem
teşekkür ederim canım ayrıca gözünaydın olsun sen de rahatla :) ben haftasonu ikisini de aldım kutularında duracak doğum iznimde hepsini birden yıkayıp dolaba yerleştircem bişey olmaz al ufak ufak koy senMerhaba kızlarşükürler olsun ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti. .meleklerimin ikisi de çok sağlıklıydı Rabbim herkese güzel tertemiz sonuçlar nasip etsin
A asgu86 doğum günün kutlu olsun canım
Ayak şişmesi bende de başladı maalesef..uzun süre ayakta olmaktan oluyor sanırım..
Perinatolog 37.haftaya kadar gider hamilelik dedi..kızlar şimdiden lohusa pijama ya da hastane çıkışları alsam erken mi..tozlanır mı..
kızlar herkese merhaba
ayakları şişe varmı ? benim erken mi başladı anlamadım özellikle sol ayağım çok şişiyor(
canim bizde ayriyetten oto koltugu almadik travel sistem aldik zaten ana kucagini bir yasina kadar oto koltugu olarak kullanicazAyak ve el şişmesi bende de oluyor, alyans rahatsız etmeye başladı,umarım daha fazla şişme olmaz, bu arada kızlar bi sorum olacak, ana kucağı aldiniz mi, ben hem ana kucağı hem oto koltuğu olandan almayı düşünüyorum acaba kullanışlı olur mu
Benimkiler öyle pek kıpır kıpır değil canım..arada bir baloncuk gibi bişi hissediyorum o da bebek hareketi mi bilmiyorum. .ama şükür ki gelişimleri iyi..demek ki biraz kibar ve uysal kız olacak benimkilerkizlar sizin bebisleriniz hergun kipir kipirmi ben mesela iki gün guzel hissediyorsam sonrasında cok az hissediyorum..birde mesela dun teyzeme gittim yoruldum biraz birde hep oturdum uzanmadim aksam cok az hissettim bugunde aynen oyle..benimle ayni haftada olan arkadasim kipir kipir disardan bile hissedip görmeye basladim diyince insan ister istemez endiseleniyor
insan öyle konusulanlari duyunca kafaya takmadan yapamiyor..bizimkiler zaten nazliydi demek öylede devam edecekler :) esime soyluyorum birak oglani rahat benim oglum kibar nazik masum masum parmagini emiyor diyor :) inşallah bizde yakin zamanda hizli tekmeler hissederiz :)Benimkiler öyle pek kıpır kıpır değil canım..arada bir baloncuk gibi bişi hissediyorum o da bebek hareketi mi bilmiyorum. .ama şükür ki gelişimleri iyi..demek ki biraz kibar ve uysal kız olacak benimkiler
Canım bende bazı günler daha fazla hareket hissediyorum bazen çok az.Doktorumuza sordum dediki şuan günde 1 kere hissetmen yeterli ama takip et illaki bir kere hissetmeliymişim.Ultrasonda o kadar hareketliydiki dr. sen şuan hissediyomusun dedi hayır dedim o yüzden sürekli endişelenmeyi bırak dedi her hareketini hissedemezmişim.Sende azıcık rahat ol annesi,içini ferah tut :)insan öyle konusulanlari duyunca kafaya takmadan yapamiyor..bizimkiler zaten nazliydi demek öylede devam edecekler :) esime soyluyorum birak oglani rahat benim oglum kibar nazik masum masum parmagini emiyor diyor :) inşallah bizde yakin zamanda hizli tekmeler hissederiz :)
evet canim benim doktorumda oyle diyor ultrasyonda ayaklari kipir kipir ellinin biriyle kulagini tutmaya calisiyor bir elinide agzina goturmus bas parmagini istahli istahli emiyordu ama bende gram hissetme yoktu :) saglikli olsunlarda hissetmeyelim onemli degil tabiCanım bende bazı günler daha fazla hareket hissediyorum bazen çok az.Doktorumuza sordum dediki şuan günde 1 kere hissetmen yeterli ama takip et illaki bir kere hissetmeliymişim.Ultrasonda o kadar hareketliydiki dr. sen şuan hissediyomusun dedi hayır dedim o yüzden sürekli endişelenmeyi bırak dedi her hareketini hissedemezmişim.Sende azıcık rahat ol annesi,içini ferah tut :)
stres yapmamaya çalış ama çok da yorma kendini uzan dinlen.. Günde 1 kez bile hissetmek yeterli demiş arkadaşın doktoru bak.. Ben kendimi yormamaya başladıktan sonra daha iyi hisseetmeye başladım tabi bunda geçen zamanın ve büyümesinin de etkisi vardir. Içini ferah tut arkadaşım.bebeğin sağlıklıkizlar sizin bebisleriniz hergun kipir kipirmi ben mesela iki gün guzel hissediyorsam sonrasında cok az hissediyorum..birde mesela dun teyzeme gittim yoruldum biraz birde hep oturdum uzanmadim aksam cok az hissettim bugunde aynen oyle..benimle ayni haftada olan arkadasim kipir kipir disardan bile hissedip görmeye basladim diyince insan ister istemez endiseleniyor
Merhabalar bizimde güzel gecti çok şükür pasalarim gayet iyiler T tebessumcu bobrek genislemesi hakkinda da suan icin bi problem gozukmuyo dedi cok az bi genisleme var ama ilerlerse eger dogumdan sonra takip altina alinir dedi ama cogunlukla geciyormus.Kilolari biri 478 digeri 463 organlari da iyi cok sukur el salliyorlar bize canlarim benim... Ayak sismesi oluyor yorulunca ayakta kalinca suanda da tombul parmaklar demekki normal herkeste oluyormus siz yinede tuzlu yememeye calisin.Merhaba kızlarşükürler olsun ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti. .meleklerimin ikisi de çok sağlıklıydı Rabbim herkese güzel tertemiz sonuçlar nasip etsin
Ayak şişmesi bende de başladı maalesef..uzun süre ayakta olmaktan oluyor sanırım..
Perinatolog 37.haftaya kadar gider hamilelik dedi..kızlar şimdiden lohusa
pijama ya da hastane çıkışları
lsam erken mi..tozlanır mı..
Merhabalar bizimde güzel gecti çok şükür pasalarim gayet iyiler T tebessumcu bobrek genislemesi hakkinda da suan icin bi problem gozukmuyo dedi cok az bi genisleme var ama ilerlerse eger dogumdan sonra takip altina alinir dedi ama cogunlukla geciyormus.Kilolari biri 478 digeri 463 organlari da iyi cok sukur el salliyorlar bize canlarim benim... Ayak sismesi oluyor yorulunca ayakta kalinca suanda da tombul parmaklar demekki normal herkeste oluyormus siz yinede tuzlu yememeye calisin.
kızlar herkese merhaba
Merhaba kızlarşükürler olsun ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti. .meleklerimin ikisi de çok sağlıklıydı Rabbim herkese güzel tertemiz sonuçlar nasip etsin
Perinatolog 37.haftaya kadar gider hamilelik dedi..kızlar şimdiden lohusa pijama ya da hastane çıkışları alsam erken mi..tozlanır mı..
Ayak ve el şişmesi bende de oluyor, alyans rahatsız etmeye başladı,umarım daha fazla şişme olmaz, bu arada kızlar bi sorum olacak, ana kucağı aldiniz mi, ben hem ana kucağı hem oto koltuğu olandan almayı düşünüyorum acaba kullanışlı olur mu
kizlar sizin bebisleriniz hergun kipir kipirmi ben mesela iki gün guzel hissediyorsam sonrasında cok az hissediyorum..birde mesela dun teyzeme gittim yoruldum biraz birde hep oturdum uzanmadim aksam cok az hissettim bugunde aynen oyle..benimle ayni haftada olan arkadasim kipir kipir disardan bile hissedip görmeye basladim diyince insan ister istemez endiseleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?