2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

çok şükür güzel çıkmış sonuçların maşallah. darısı bizlere inşlh valla ben normal muaynede bile ter döküyorum :))

kızlar herkese merhaba
ayakları şişe varmı ? benim erken mi başladı anlamadım özellikle sol ayağım çok şişiyor(

Merhaba güzel anneler o ayak sismesi bende de var çok ayakta kalınca BiDe sıcaktan sisiyo dün zor ayakkabı buldum daha 3 ay var herhalde çıplak ayak gezicem
ay sorma ya benimde öyle uzun süre ayakta kalınca şişiyor ama benim sol biraz daha fazla oluyor artı tuzu azaltmam lazım herhalde..valla ayakkabı herhalde olmıycak artık sandalet ile gezeriz :))

Merhaba kızlar şükürler olsun ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti. .meleklerimin ikisi de çok sağlıklıydı Rabbim herkese güzel tertemiz sonuçlar nasip etsin
A asgu86 doğum günün kutlu olsun canım
Ayak şişmesi bende de başladı maalesef..uzun süre ayakta olmaktan oluyor sanırım..
Perinatolog 37.haftaya kadar gider hamilelik dedi..kızlar şimdiden lohusa pijama ya da hastane çıkışları alsam erken mi..tozlanır mı..

teşekkür ederim canım ayrıca gözünaydın olsun sen de rahatla :) ben haftasonu ikisini de aldım kutularında duracak doğum iznimde hepsini birden yıkayıp dolaba yerleştircem bişey olmaz al ufak ufak koy sen

Ayak ve el şişmesi bende de oluyor, alyans rahatsız etmeye başladı,umarım daha fazla şişme olmaz, bu arada kızlar bi sorum olacak, ana kucağı aldiniz mi, ben hem ana kucağı hem oto koltuğu olandan almayı düşünüyorum acaba kullanışlı olur mu

bende yuzuklerimi takamiyorum sikiyor artik..bende biraz ayakta kalayim cok fena ağrıyor ayaklarim sisme cok yok simdilik

kizlar sizin bebisleriniz hergun kipir kipirmi ben mesela iki gün guzel hissediyorsam sonrasında cok az hissediyorum..birde mesela dun teyzeme gittim yoruldum biraz birde hep oturdum uzanmadim aksam cok az hissettim bugunde aynen oyle..benimle ayni haftada olan arkadasim kipir kipir disardan bile hissedip görmeye basladim diyince insan ister istemez endiseleniyor

canim bizde ayriyetten oto koltugu almadik travel sistem aldik zaten ana kucagini bir yasina kadar oto koltugu olarak kullanicaz

Benimkiler öyle pek kıpır kıpır değil canım..arada bir baloncuk gibi bişi hissediyorum o da bebek hareketi mi bilmiyorum. .ama şükür ki gelişimleri iyi..demek ki biraz kibar ve uysal kız olacak benimkiler

Benimkiler öyle pek kıpır kıpır değil canım..arada bir baloncuk gibi bişi hissediyorum o da bebek hareketi mi bilmiyorum. .ama şükür ki gelişimleri iyi..demek ki biraz kibar ve uysal kız olacak benimkiler
insan öyle konusulanlari duyunca kafaya takmadan yapamiyor..bizimkiler zaten nazliydi demek öylede devam edecekler :) esime soyluyorum birak oglani rahat benim oglum kibar nazik masum masum parmagini emiyor diyor :) inşallah bizde yakin zamanda hizli tekmeler hissederiz :)

Canım bende bazı günler daha fazla hareket hissediyorum bazen çok az.Doktorumuza sordum dediki şuan günde 1 kere hissetmen yeterli ama takip et illaki bir kere hissetmeliymişim.Ultrasonda o kadar hareketliydiki dr. sen şuan hissediyomusun dedi hayır dedim o yüzden sürekli endişelenmeyi bırak dedi her hareketini hissedemezmişim.Sende azıcık rahat ol annesi,içini ferah tut :)

evet canim benim doktorumda oyle diyor ultrasyonda ayaklari kipir kipir ellinin biriyle kulagini tutmaya calisiyor bir elinide agzina goturmus bas parmagini istahli istahli emiyordu ama bende gram hissetme yoktu :) saglikli olsunlarda hissetmeyelim onemli degil tabi

ben de geçenlerde rahatsızlandım brz. Bebeği görelim iyi mi diye devlet hasta. Kadın doğum doktoruna gittik. Doktor bana da dedi hissetmen lazım eğer hissetmiyorsan(1 hafta sonrada) tüp bebek yaptırdığın merkeze doktora gitmelisin hmn dedi.telaşlandım açıkçası. Ama şükürler olsun artık ben de hissediyorum yarın 22. Hafta +0 gün olacak.

stres yapmamaya çalış ama çok da yorma kendini uzan dinlen.. Günde 1 kez bile hissetmek yeterli demiş arkadaşın doktoru bak.. Ben kendimi yormamaya başladıktan sonra daha iyi hisseetmeye başladım tabi bunda geçen zamanın ve büyümesinin de etkisi vardir. Içini ferah tut arkadaşım.bebeğin sağlıklı

Merhabalar bizimde güzel gecti çok şükür pasalarim gayet iyiler T tebessumcu bobrek genislemesi hakkinda da suan icin bi problem gozukmuyo dedi cok az bi genisleme var ama ilerlerse eger dogumdan sonra takip altina alinir dedi ama cogunlukla geciyormus.Kilolari biri 478 digeri 463 organlari da iyi cok sukur el salliyorlar bize canlarim benim... Ayak sismesi oluyor yorulunca ayakta kalinca suanda da tombul parmaklar demekki normal herkeste oluyormus siz yinede tuzlu yememeye calisin.

Masallah kuzcuklaraaaa annesi iyi bakiyo onlara tabii kilolari dgayet yerinde. Tesekkur ederim cnm dusunp cevap yazdigin icin. Yrn doktora gidecegim ben de taktim bi kere kafaya ama icimi rahatlattin sen. Cok tesekkur ederim.
B arada kuzumuza isim bldk CAN olacak insallah. Ben kardesimi, esimi, babami isimlerine can ekleyerek severim kuzumun neyi eksik dedim ve. Kismetse CAN olsun dedikkk

kızlar herkese merhaba
ayakları şişe varmı ? benim erken mi başladı anlamadım özellikle sol ayağım çok şişiyor(

Benim de bu aralar ayaklarım şişmeye başladı.sandalete geçtim. Sıcaklar da başladı tabi.
Hastane çıkışı vs. Alın dursun. Sonra zaten yıkayıp ütüleyeceksiniz.
Biz de Travel sistem araba aldık. İçinde her şeyi var ana kucağı vs.
Benim bebiş sürekli kıprıyo.. Bünyeye göre değişir. Çok takılmayın. Dr günde 2-3 defa olsun yeter demişti.

Hepsine yazdım yorum hahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…