- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.381
Rica ederim canım benim icim rahatladi seninkide rahatlasin emin ol hersey yolunda insallah bu arada ismiyle büyüsün insallah canm guzel düsünmussun.Masallah kuzcuklaraaaa annesi iyi bakiyo onlara tabii kilolari dgayet yerinde. Tesekkur ederim cnm dusunp cevap yazdigin icin. Yrn doktora gidecegim ben de taktim bi kere kafaya ama icimi rahatlattin sen. Cok tesekkur ederim.
B arada kuzumuza isim bldk CAN olacak insallah. Ben kardesimi, esimi, babami isimlerine can ekleyerek severim kuzumun neyi eksik dedim ve. Kismetse CAN olsun dedikkk
iyi günlerde güle güle kullanın canım..fotolarını paylaşabilir misiniz bize de fikir olsuncanim bizde ayriyetten oto koltugu almadik travel sistem aldik zaten ana kucagini bir yasina kadar oto koltugu olarak kullanicaz
Hissetme konusuna gelince bizimkiler iyi hareketliler masallah ama ben kendimi yorunca hareket etmiyorlar onu anladim nezaman ayaklarimi uzatip dinlenirsem.ozaman basliyorlar tabiki cok sert degil daha tekmeler 1 ay sonra baslar artk ins.evet canim benim doktorumda oyle diyor ultrasyonda ayaklari kipir kipir ellinin biriyle kulagini tutmaya calisiyor bir elinide agzina goturmus bas parmagini istahli istahli emiyordu ama bende gram hissetme yoktu :) saglikli olsunlarda hissetmeyelim onemli degil tabi
bizim aldigimiz bu canim cift yönlü uc kademeli oturma yeri tam yatiyoriyi günlerde güle güle kullanın canım..fotolarını paylaşabilir misiniz bize de fikir olsun
Günaydın herkese... Bizim aldığımız bebek arabasının fotolarını da atayım. Gerçekten zor bir işmiş. Alırken yatak olan kısmın ayaklarının da kapalı olmasına dikkat ettik. Yani beşik gibi içinde, etrafı kapalı olması. Yine ana kucağının bebek arabasının değil de tekerlek üzerine monte edilmesine bakmıştık. İstediğimiz gibi bulduk çok şükür. Sepet kısmı geniş. Sadece kasa biraz büyükiyi günlerde güle güle kullanın canım..fotolarını paylaşabilir misiniz bize de fikir olsun
Güle güle kullanın canım çok güzel görünüyor..çok beğendimGünaydın herkese... Bizim aldığımız bebek arabasının fotolarını da atayım. Gerçekten zor bir işmiş. Alırken yatak olan kısmın ayaklarının da kapalı olmasına dikkat ettik. Yani beşik gibi içinde, etrafı kapalı olması. Yine ana kucağının bebek arabasının değil de tekerlek üzerine monte edilmesine bakmıştık. İstediğimiz gibi bulduk çok şükür. Sepet kısmı geniş. Sadece kasa biraz büyükher yönden foto atim.
Yok canım benimde aynı senin gibi. Dışarıdan ne görülüyor ne hissediliyor mesela hareket ederken babası elini koyuyor ama hissedemiyor biz içten hissediyoruz bence. Ayrıca dün sağlık ocağına gittim sabah 9 da 2 hemşire kalp sesini duramadi lar. Çok moralim bozuldu üzüldüm. Dr gittim hersey yolunda çok sukur başınıza böyle bişey gelirse dikkate almayın sağlık ocağı aletleri duyarlı değil.kizlar sizin bebisleriniz hergun kipir kipirmi ben mesela iki gün guzel hissediyorsam sonrasında cok az hissediyorum..birde mesela dun teyzeme gittim yoruldum biraz birde hep oturdum uzanmadim aksam cok az hissettim bugunde aynen oyle..benimle ayni haftada olan arkadasim kipir kipir disardan bile hissedip görmeye basladim diyince insan ister istemez endiseleniyor
aynen canım özellikle sol biraz daha fazla şişyorBenim de ayaklarim sisiyor ve dedihin gibi oxellikle solalyansimi da cikardim artik sıkıyo iyce
maşallah canım paşalarına ne güzel geçmiş, bende geçen hafta devlete gittim iyi geçti sadece paşam yan duruyormuş ama dönecek merak etme dedi dr. bu hafata sonuda özeldeki dr.gidicem bakalım bide sağlık ocağına da gidicem çağırdılar aç karnına gel diye ...Merhabalar bizimde güzel gecti çok şükür pasalarim gayet iyiler @tebessumcu bobrek genislemesi hakkinda da suan icin bi problem gozukmuyo dedi cok az bi genisleme var ama ilerlerse eger dogumdan sonra takip altina alinir dedi ama cogunlukla geciyormus.Kilolari biri 478 digeri 463 organlari da iyi cok sukur el salliyorlar bize canlarim benim... Ayak sismesi oluyor yorulunca ayakta kalinca suanda da tombul parmaklar demekki normal herkeste oluyormus siz yinede tuzlu yememeye calisin.
gule gule kullansin kuzucunGünaydın herkese... Bizim aldığımız bebek arabasının fotolarını da atayım. Gerçekten zor bir işmiş. Alırken yatak olan kısmın ayaklarının da kapalı olmasına dikkat ettik. Yani beşik gibi içinde, etrafı kapalı olması. Yine ana kucağının bebek arabasının değil de tekerlek üzerine monte edilmesine bakmıştık. İstediğimiz gibi bulduk çok şükür. Sepet kısmı geniş. Sadece kasa biraz büyükher yönden foto atim.
Sagol canm 24.haftada seker yuklemesi var.Doktora danisicam yaptirayimmi diye artk o ne derse.maşallah canım paşalarına ne güzel geçmiş, bende geçen hafta devlete gittim iyi geçti sadece paşam yan duruyormuş ama dönecek merak etme dedi dr. bu hafata sonuda özeldeki dr.gidicem bakalım bide sağlık ocağına da gidicem çağırdılar aç karnına gel diye ...
bol su ve mumkunse sifira yakin tuz yardimci olabilir.kızlar herkese merhaba
ayakları şişe varmı ? benim erken mi başladı anlamadım özellikle sol ayağım çok şişiyor(
ben de gezemiyorum hep evdeyim üzülüyorum ama napalım bebişlerimiz iyi olsun da.dediğin gibi internetten alırız artık yapacak bişey yokgünaydın kızlar
ya bizde dün iş çıkışı biraz lışveriş yapalım dedik eşimle gezdi bebk mağazalını ama nerde çok gezemedim ben ya ayaklarım nasıl şişti nasıl ağırdı bir kaç parça aldım ama ne kadar güzeller yaakendimede hamile çaamaşırlar aldım, ama en iyisi kızlar internetten alışverş valla....
teşekkür ederimm...hepsi çok güzeller..ama bizim ikiz ve seçeneklerimiz azzzz...bizim aldigimiz bu canim cift yönlü uc kademeli oturma yeri tam yatiyor
ana kucagi oto koltugu oluyor ve sallanabiliyor
hadi bakalım inşlh oda sorunsuz geçer. Ben yaptırmayı düşünüyorumSagol canm 24.haftada seker yuklemesi var.Doktora danisicam yaptirayimmi diye artk o ne derse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?