2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Rica ederim canım benim icim rahatladi seninkide rahatlasin emin ol hersey yolunda insallah bu arada ismiyle büyüsün insallah canm guzel düsünmussun.
İnsallah saglikla kucaklarimiza aliriz hepimizz :)
Amin.

Hissetme konusuna gelince bizimkiler iyi hareketliler masallah ama ben kendimi yorunca hareket etmiyorlar onu anladim nezaman ayaklarimi uzatip dinlenirsem.ozaman basliyorlar tabiki cok sert degil daha tekmeler 1 ay sonra baslar artk ins.

iyi günlerde güle güle kullanın canım..fotolarını paylaşabilir misiniz bize de fikir olsun
bizim aldigimiz bu canim cift yönlü uc kademeli oturma yeri tam yatiyor
ana kucagi oto koltugu oluyor ve sallanabiliyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-23-20-54-34.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2015-05-23-20-55-08.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 64
iyi günlerde güle güle kullanın canım..fotolarını paylaşabilir misiniz bize de fikir olsun
Günaydın herkese... Bizim aldığımız bebek arabasının fotolarını da atayım. Gerçekten zor bir işmiş. Alırken yatak olan kısmın ayaklarının da kapalı olmasına dikkat ettik. Yani beşik gibi içinde, etrafı kapalı olması. Yine ana kucağının bebek arabasının değil de tekerlek üzerine monte edilmesine bakmıştık. İstediğimiz gibi bulduk çok şükür. Sepet kısmı geniş. Sadece kasa biraz büyük her yönden foto atim.

Eklentiler

• IMG_20150616_081647.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20150616_081633.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20150616_081623.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20150616_081515.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20150616_081333.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20150610_120255.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20150610_120218.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 57
Güle güle kullanın canım çok güzel görünüyor..çok beğendim

Yok canım benimde aynı senin gibi. Dışarıdan ne görülüyor ne hissediliyor mesela hareket ederken babası elini koyuyor ama hissedemiyor biz içten hissediyoruz bence. Ayrıca dün sağlık ocağına gittim sabah 9 da 2 hemşire kalp sesini duramadi lar. Çok moralim bozuldu üzüldüm. Dr gittim hersey yolunda çok sukur başınıza böyle bişey gelirse dikkate almayın sağlık ocağı aletleri duyarlı değil.

maşallah canım paşalarına ne güzel geçmiş, bende geçen hafta devlete gittim iyi geçti sadece paşam yan duruyormuş ama dönecek merak etme dedi dr. bu hafata sonuda özeldeki dr.gidicem bakalım bide sağlık ocağına da gidicem çağırdılar aç karnına gel diye ...

günaydın kızlar
ya bizde dün iş çıkışı biraz lışveriş yapalım dedik eşimle gezdi bebk mağazalını ama nerde çok gezemedim ben ya ayaklarım nasıl şişti nasıl ağırdı bir kaç parça aldım ama ne kadar güzeller yaakendimede hamile çaamaşırlar aldım, ama en iyisi kızlar internetten alışverş valla....

gule gule kullansin kuzucun
ana kucağınin direk oturtulmasini bende istiyordum aslinda ama onlar bizim butcemizi asiyordu üç tekerlerde denge sorunu oluyor diye okuduk tabi kalitesine gore degisiyordur :)

Sagol canm 24.haftada seker yuklemesi var.Doktora danisicam yaptirayimmi diye artk o ne derse.

Günaydın bacılarımmm bebek arabası alanlar sağlıkla iyi günlerde kullanın inşallahh kuzucuklarımızla gezmeye başladığımızda tam da bahar ayları gelecek Allahın izniyle bu sene bebek arabasıyla yürüyüş yapanlara imrenerek bakıyorum geçen sene bu aylarda hafif göbeğiyle çarşıda gezenlere imrenirdim Allah nasip etti onu da nasip eder inşallah hepimize :) benim de eşim eliyle hissetmeye başladı elimi koyduğumda tekmeliyosa elim yukarı zıplıyo ama yürüyünce uyuyolarmış oturunca uyanıp oynuyolarmış ben çok yürüdüysem karnım kaskatı oluyo hemen oturuyorum alışamadım dinlenerek gezmeye :)

Herkese selam kızlar...
Bebek arabalarını alışverişlerini yapanlar güle güle sağlıcakla kullansınlar...
detaylı ultrasona girenler iyi geçmesini sevindim Allah yavrularımızı bize bağışlasın...
Bizde bugün tetanoz aşısı olduk.Henüz bir şey yok inşallahta olmaz....

ben de gezemiyorum hep evdeyim üzülüyorum ama napalım bebişlerimiz iyi olsun da.dediğin gibi internetten alırız artık yapacak bişey yok bugünümüze şükürler olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…