2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ben de gezemiyorum hep evdeyim üzülüyorum ama napalım bebişlerimiz iyi olsun da.dediğin gibi internetten alırız artık yapacak bişey yok bugünümüze şükürler olsun!
ay sorma ya dün bi gezeyim dedim ama akşam çok kötü oldum ya şükürler olsun Rabbime bugülere geldin inşlh. sağlıkla kıcağımıza almayı nasip eder.

gule gule kullansin kuzucun
ana kucağınin direk oturtulmasini bende istiyordum aslinda ama onlar bizim butcemizi asiyordu üç tekerlerde denge sorunu oluyor diye okuduk tabi kalitesine gore degisiyordur :)
Evet ..satıcı adam 3 tekerli olanlarda denge sorunu olduğunu ve tavsiye etmediklerini söylemişti.

Kızlar ben her gün farklı saatlerde aralıklı 2 -2.5 saat yürüyüş yapıyorum. Çok iyi geliyor. En azından o gün yediklerimi eritiyorum. Vücut olarak aynıyım. Sadece minik bir top göbüş ..sıcaklarda kilo sıkıntı olur diye tırsıyorum açıkçası o yüzden yürüyüşe devam

Biz de çıldırıyoruz bikaç bişey alalım diye giriyoruz bazen kendimi de eşimi de dizginlemeye çalışıyorum her ay bişey alalım derken tek seferde bi sürü şey alıyoruz insan bi gireyim herşeyini alıp çıkayım istiyo :)

selamlar canlar bizde bugün biraz dolasalim dedik ama ben artık hemen yoruluyorum buldugum yere oturuyorum :) babamizda oglusuna kendi begendi aldi biseyler ben hic karismadim bu gidisle bizi.mde toplu alisverise geregimiz kalmayacak..hastane cikislarimiz havlumuz ve besigimiz kaldi gibi :)
herkes yeter daha almayin bişey diyor ama bizim gozumuze az geliyor :)

bunlarda oglusumun bugunki cicileri :)

Eklentiler

• 20150617_175842.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 74
Çok sevimli. .Güle güle iyi günlerde giysin paşa

çok güzeller canm iyi gunlerde giysinleer :)
sevecen86 senin oğluşunkiler de pek bi güzel Sag salim dogsunlar ins. Bizlerde zevkle giydirelim bende yavas yavas yikamaya basladim cok kiyafet oldu bizim :) bayramdan sonra artk teyzeleri ütuler hazirlariz yavastan cok zevkli Allahim tum isteyenlere nasip etsin ins.arkadaslar ben bayag agarlastim rahat yatamiyom karnim buyudu bayag sikayet yok :) bugunlere şükür..

Ay çok tatlılar, sağlıkla giysin yakışıklı oğlusun :)

10 lu setin bir takımı 190 tl aldım canım..ama modeline göre değişiyor. .kumaşı çok hoşuma gitti..

İkizlerden sanırım canım. .benim de öyle. .midem de yamalar başladı..karbonat tek çarem. .çok uzun süre yuruyemiyorum..çabuk yoruluyorum ama binlerce şükür..geçen yıl bu zamanlar evim karnim bombostu. Ama bu ramazan şükürler olsun. .

mrb kizlar guzel annsler bnm bu aralar kasklarmda agrm war.bide cok akintim oluyor szdede olemi.idrr kesem doldugnda agridan anliyom ole wc ye gidiyorum.

Benimde midem fokurduyo mide yukari cikiyo artk dediklerine aynen katiliyorum canm bugunlerimize şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…