2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

mrb kizlar guzel annsler bnm bu aralar kasklarmda agrm war.bide cok akintim oluyor szdede olemi.idrr kesem doldugnda agridan anliyom ole wc ye gidiyorum.
Canim oluyo onlar cok normal bende akinti cok yok ama benim kaburgalarim batiyor tekil gebeligi bilmem ama ikiz zor oluyormus geceleri yatarken ne tarafa yatacagimi sasiriyom.
Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Hayirli ramazanlar olsun insallah kizlar. Sukurler olsun bu ramazana karnimizda bebislerimizle girdik. Insallah bir dahaki ramazanda da bebislerimiz yanimizda olacak. Mevlam saglikli gebelikler gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza alabilmemizi nasip eyler insallahhh

Kızlar bebişin hareketlerini dokunmadan görebiliyorum, karnımda yükselme alcalma oluyor , çok hoş bir görüntü :)
aynısı bende de olmaya başladı ama o kadar dönüyoki popo nerde kafası nerde çözemedim özellikle hareketini izlemek istediğimde sırt üstü uzanıyorum daha çok oynuyo :)

çoook güzellerr Rabbim sağlıkla içlerinde yavrunu görmeyi nasip etsin

amin kizlar sağolun daha iyileri sizin kuzucuklarinizin olsun insallah
yosun baya pahaliymis canim bende aziz bebeye pahali diyodum :)

23+3 olduk toplam 3 kilo almisim bende hedefim dokuz kiloyla doguma gitmekti bakalim son üç ay kac kilo alicam :)

benim bu hafta karnım acıyo kızlar içten geriliyo dışarıdan yağlansam da. bu hafta olan belirtilerde var ama sizlerde de oldu mu

Hayırlı ramazanlar kızlar.. Bugün 22+6 yız. Ben de az önce bebek hurcumu düzenledim. Ne çok şey almışız farkında olmadan.. Daha almıcam. Çok enteresan bişi görmezsem tabi :)) ama boydan çıtçıtlı body uzun kollu her büyüklükte almaya devam ediyorum. Çok lazım olacak. Ben de 7 kilo aldım ama hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum. Nereye gitti bu kilolar anlamadım :))) sadece minik top göbüş ve iri memişler hehee ... Bu arada sırt üstü yattım da pambığımın hareketlerini izliyorum. Konuşuyorum anında tepki veriyor.. Çok komik

Kizlar azizbededen alisveris yapmayi dusnenler san %50 indirimdeymis. Ben kismetse cumartesi havuzluhana gidip kalanlari azizbebeden almayi dsunyorum. Ablam da 3 5 bi sey vermisti cok abartmayalim diyorz ama insan kendini kaybediyor

Kizlar azizbededen alisveris yapmayi dusnenler san %50 indirimdeymis. Ben kismetse cumartesi havuzluhana gidip kalanlari azizbebeden almayi dsunyorum. Ablam da 3 5 bi sey vermisti cok abartmayalim diyorz ama insan kendini kaybediyor
nerde indirimdeymis %50 :)
bende bayramdan sonra giderim havuzlu hana diyordum inşallah

Okuldan arkadasim epey bi alisveris yapmis cnm azizbebeden. 1 aylik bi kampanyaymis. Hastane cikisini 150yken 75 liraya almis. Ben sicaklara hic gelemiyorum bu haftasonu yapalm da ciksin aradan dedik
Doğru. Aziz bebenin çok güzel indirimleri vardı Samsunda da. Hatta ben de nisan ayında almıştım hastane çıkışını. 11 li takımı 84 lr ya aldık. Ayrıca 2 tane de ayaklı tulum takım almıştık. O da 35 lr tutmuştu. İndirimdeyken yakalamak gerek gerçekten.

kizlar bende surekli takip ediyorum netten sitesini evet 50 indirim var ama indirime girenlerin hepsi kiz onlu takimlarinin cok baktim hatta bi tane turkuaz var erkek takim dedim ondada firfir detayi var..teyzem erkek bebek urunlerindede firfir detayi kullaniyorlar diyor ama benim icime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…