- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.421
Canim oluyo onlar cok normal bende akinti cok yok ama benim kaburgalarim batiyor tekil gebeligi bilmem ama ikiz zor oluyormus geceleri yatarken ne tarafa yatacagimi sasiriyom.mrb kizlar guzel annsler bnm bu aralar kasklarmda agrm war.bide cok akintim oluyor szdede olemi.idrr kesem doldugnda agridan anliyom ole wc ye gidiyorum.
aynısı bende de olmaya başladı ama o kadar dönüyoki popo nerde kafası nerde çözemedim özellikle hareketini izlemek istediğimde sırt üstü uzanıyorum daha çok oynuyo :)Kızlar bebişin hareketlerini dokunmadan görebiliyorum, karnımda yükselme alcalma oluyor , çok hoş bir görüntü :)
çoook güzellerr Rabbim sağlıkla içlerinde yavrunu görmeyi nasip etsinselamlar canlar bizde bugün biraz dolasalim dedik ama ben artık hemen yoruluyorum buldugum yere oturuyorum :) babamizda oglusuna kendi begendi aldi biseyler ben hic karismadim bu gidisle bizi.mde toplu alisverise geregimiz kalmayacak..hastane cikislarimiz havlumuz ve besigimiz kaldi gibi :)
herkes yeter daha almayin bişey diyor ama bizim gozumuze az geliyor :)
bunlarda oglusumun bugunki cicileri :)
Ben hiç kilo almadım zayifladim 6. Aydan snra alırsın diyorlarkizlar 22.haftaya kadar 5kg aldm szlerde durum nasl:*
ben 6 kilo aldım hamilelik dönemi rahatsızdım 2 kilo vermiştim onunla birlikte 4 daha almışımkizlar 22.haftaya kadar 5kg aldm szlerde durum nasl:*
nerde indirimdeymis %50 :)Kizlar azizbededen alisveris yapmayi dusnenler san %50 indirimdeymis. Ben kismetse cumartesi havuzluhana gidip kalanlari azizbebeden almayi dsunyorum. Ablam da 3 5 bi sey vermisti cok abartmayalim diyorz ama insan kendini kaybediyor
nerde indirimdeymis %50 :)
bende bayramdan sonra giderim havuzlu hana diyordum inşallah
Doğru. Aziz bebenin çok güzel indirimleri vardı Samsunda da. Hatta ben de nisan ayında almıştım hastane çıkışını. 11 li takımı 84 lr ya aldık. Ayrıca 2 tane de ayaklı tulum takım almıştık. O da 35 lr tutmuştu. İndirimdeyken yakalamak gerek gerçekten.Okuldan arkadasim epey bi alisveris yapmis cnm azizbebeden. 1 aylik bi kampanyaymis. Hastane cikisini 150yken 75 liraya almis. Ben sicaklara hic gelemiyorum bu haftasonu yapalm da ciksin aradan dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?