2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

iyi akşamlar kızlar.. Umarım herkesin keyfi yerindedir.biz de 21+2 günlük olduk ben 6 ;( kilo aldım. Kanamadan dolayı evde yiyip yatıyorum hareket - yürüyüş yok.gezmek yorulmak yasak. Benim brz fazla kilo artışı malesef.doktorum da alma diyo ama sonuç bu.hayırlısı...
 
kizlar benimde ayaklarim cok ağrıyor bilek kisimlari ozellikle...Bugün doğru düzgün işte yapmadim ayaktada kalmadim sadece namaz kilmak icin kalktim nerdeyse ama su an agri çok ne yapsam rahatlar acaba
 
kizlar benimde ayaklarim cok ağrıyor bilek kisimlari ozellikle...Bugün doğru düzgün işte yapmadim ayaktada kalmadim sadece namaz kilmak icin kalktim nerdeyse ama su an agri çok ne yapsam rahatlar acaba
pek bi fikrim yok ama gün içinde uzanırken ayaklarının altına yastık koymayı deneyebilirsin şişlliğe de iyi geliyor brz yüksek olması. Eşin masaj yapabilir mesela iyi geceler,iyi uykular..
 
canm neden kanaman oldu.geçmiş olsun
 
canm neden kanaman oldu.geçmiş olsun
sağol tşkler canım. Malesef anlamadan çok yordum kendimi h.sonu memlekete gitmiştim gez dim dolaştım eve geç döndük gece . dinlenmeden işe (okula) gittim ev işi yaptım vb. Sonra hemen kanamam oldu. Aralıklı günlerde 3 kez.doktor rapor verdi dinlen uzan dedi.durum böyle.şimdilik iyiyim. Valla herkese tavsiyem sakın yormayın kendinizi.ben nsl olsa iyiyim ilk aylar sorunsuzdu bişe olmuyo diye rahattım.ama uzanmak vb. Lazımmış geç anladım.
 
kızlar evde nsl vakit geçiriyorsunuz. Neler yapıyorsunuz.Havalar da ısındı. Bizler de ağırlaşıyor çok çabuk yoruluyoruz.dışarı alışverişe çıkamıyorum ev işi de yok istiharat şart bana. Evde malum zaman zor geçiyo. Size sormak istedim
 
pek bi fikrim yok ama gün içinde uzanırken ayaklarının altına yastık koymayı deneyebilirsin şişlliğe de iyi geliyor brz yüksek olması. Eşin masaj yapabilir mesela iyi geceler,iyi uykular..
yastik koyuyorum canim ama bes on dk duz yatip (yastik koyarak ) bizimki rahatsiz oluyor sanirim karnimin icinde değişik bir agri oluyor sola yatiyorum kesiliyor :) saga yatiyorum yine tepiklemeye başlıyor alisti sanirim uc aydir sola yattigim icin :)
dun esime yaptirmistim bu gece nobette malesef...
 
ben bol bol kitap okuyorum daha once alip fırsat bulamadigim kitaplarimi bitirmek uzereyim :) ..önceleri ckk orgu yaptim bu ara onuda biraktim :)
şimdi bebis icin bakicam bi kac kitap tavsiyeniz varsa alabilirim
 
dikkat et canim kendine insan anlamiyor bisey olmaz geliyor gercekten...bende artik korkuyorum dogru duzgun is felan yapmıyorum biraz gezince belim ve ayaklarim agriyor zaten
 
İyi geceler herkese... Yorumları okudum. B beyazbulut16 çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Çoğu gitti azı kaldı hepimiz için inşallah.. Bu arada kızlar sol tarafa yatmak bebiş için çok faydalı, rahat besleniyormuş. Çok araştırdım. Sağa dönünce sanki sıkıştırıyorum sanıyorum :))) bu arada göğüs ve karın bölgesinde kızarıklık oluyor benim. Yağ sürüyorum ama oralar ateş gibi sıcak.. Birkaç saat sonra kızarması yok oluyor.
 
Bu aralar bebek sepetimi tacımı terliğimi ve bebek süslerimi yapıyorum.çok oyalıyor gerçekten
 
Geçmiş olsun canım enerjimiz yerinde olduğu için kaptırıyoruz ama vücut sinyal verdiği an herşeyi bırak dinlen bende eşim nöbette olduğu için aynı akşam hem alışveriş yaptım bide baya bi kuyruk bekledim eve geldim sonradan üşenirim diye yemek yaptım ama vicdan azabı çektim sonra da karnım taş gibi oldu bi daha korkudan 2 saat ihtiyaç dışında hiç kalkmadım..herşeyi seri yapabilirim sanıyorum ama evlatlarımız için yavaşlamak zorundayız artık... onlar doğunca seri hareket ederiz :)
 
Kızlar ben artık yastık koymadan uyuyamıyoruz bacaklarımın kasılmasına uyanıyorum yastığım düştüyse..dediğiniz gibi sağa ya da sırt üstü yatırmıyo benimki de solda acayip rahatız ikimizde.. bu arada halgan ı gören var mı ne zamandır yazmıyo?
 
Günaydın genelde yasadiklarimiz aynı şeyler fazla yuruyunce hele merdiven çıkınca mahvoliyorum ayaklarım sisiyo karnım sertleşiyor artık yavaşlamak lazim sıcak değil neyseki bi de sıcak olsa hiç barinamam gece şimdiden zor uyuyorum
 
Merhaba kızlar. Burdayım. 20. Haftanın bitiminden beri normal hayata döndük. Ben de gezdim biraz. Arkadaşları gördüm. Epey olmuştu kimseyle görüşmeyeli. Yatmaktan nasıl bunalmışım daha iyi anladım. Haftaya kontrolümüz var Ankara'da. Heyecanla bekliyoruz. Kızımı bellerken boş durmayıp hissettiklerimi yazıyorum. Klasik müzik dinletiyorum. Az evvel o kadar hareketliydi ki müzik açtım tepki verecek mi diye Mozart'ı duyar duymaz bütün hareketler gitti. Uyudu sanırım. Çok fazla bir şey almadım henüz. Hastane çıkışı, kundak, zıbınlar, hırka, yelek, battaniye, nevresim, yorgan, yastık, ayakkabı vs. Bir ara liste yapıp topyekün almayı düşünüyorum eksikleri Ankara'ya gittiğimde. Sizler nasılsınız?
 
ay ne kadar güzel evde olmak sanırım öğretmensiniz tatil başladı, malesef bizim tatil sadece hafta sonları akşam eve gidince nasıl atıyorum kendimi bence bol bol dinlen :)
 
yorumlar için herkese çok teşekkürler kızlar. desteğiniz için sağolun. kitap tavsiyesi soran arkadaşım için fasulyenin günlüğü uzman doktor ile komik bi hamilenin yazdıkları. Incir kuşları_sinan akyüz baya etkileyici ama anlatılanlar gerçek. Uçurtma avcısı-bin muhteşem güneş- ve dağlar yankılandı.. Son ada z.livaneli gibi belki aklıma gelirse yine yazarım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…