- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- 123
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.441
Ay sorma canım bendede var. Bu hafta içten içten acıyor yaaa bu aydan yırtık olursak nasıl olcakbenim bu hafta karnım acıyo kızlar içten geriliyo dışarıdan yağlansam da. bu hafta olan belirtilerde var ama sizlerde de oldu mu
pek bi fikrim yok ama gün içinde uzanırken ayaklarının altına yastık koymayı deneyebilirsin şişlliğe de iyi geliyor brz yüksek olması. Eşin masaj yapabilir meselakizlar benimde ayaklarim cok ağrıyor bilek kisimlari ozellikle...Bugün doğru düzgün işte yapmadim ayaktada kalmadim sadece namaz kilmak icin kalktim nerdeyse ama su an agri çokne yapsam rahatlar acaba
canm neden kanaman oldu.geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar.. Umarım herkesin keyfi yerindedir.biz de 21+2 günlük olduk ben 6 ;( kilo aldım. Kanamadan dolayı evde yiyip yatıyorum hareket - yürüyüş yok.gezmek yorulmak yasak. Benim brz fazla kilo artışı malesef.doktorum da alma diyo ama sonuç bu.hayırlısı...
sağol tşkler canım. Malesef anlamadan çok yordum kendimi h.sonu memlekete gitmiştim gez dim dolaştım eve geç döndük gece . dinlenmeden işe (okula) gittim ev işi yaptım vb. Sonra hemen kanamam oldu. Aralıklı günlerde 3 kez.doktor rapor verdi dinlen uzan dedi.durum böyle.şimdilik iyiyim. Valla herkese tavsiyem sakın yormayın kendinizi.ben nsl olsa iyiyim ilk aylar sorunsuzdu bişe olmuyo diye rahattım.ama uzanmak vb. Lazımmış geç anladım.canm neden kanaman oldu.geçmiş olsun
yastik koyuyorum canim ama bes on dk duz yatip (yastik koyarak ) bizimki rahatsiz oluyor sanirim karnimin icinde değişik bir agri oluyor sola yatiyorum kesiliyor :) saga yatiyorum yine tepiklemeye başlıyor alisti sanirim uc aydir sola yattigim icin :)pek bi fikrim yok ama gün içinde uzanırken ayaklarının altına yastık koymayı deneyebilirsin şişlliğe de iyi geliyor brz yüksek olması. Eşin masaj yapabilir meselaiyi geceler,iyi uykular..
ben bol bol kitap okuyorum daha once alip fırsat bulamadigim kitaplarimi bitirmek uzereyim :) ..önceleri ckk orgu yaptim bu ara onuda biraktim :)kızlar evde nsl vakit geçiriyorsunuz. Neler yapıyorsunuz.Havalar da ısındı. Bizler de ağırlaşıyor çok çabuk yoruluyoruz.dışarı alışverişe çıkamıyorum ev işi de yok istiharat şart bana. Evde malum zaman zor geçiyo. Size sormak istedim
dikkat et canim kendine insan anlamiyor bisey olmaz geliyor gercekten...bende artik korkuyorum dogru duzgun is felan yapmıyorum biraz gezince belim ve ayaklarim agriyor zatensağol tşkler canım. Malesef anlamadan çok yordum kendimi h.sonu memlekete gitmiştim gez dim dolaştım eve geç döndük gece . dinlenmeden işe (okula) gittim ev işi yaptım vb. Sonra hemen kanamam oldu. Aralıklı günlerde 3 kez.doktor rapor verdi dinlen uzan dedi.durum böyle.şimdilik iyiyim. Valla herkese tavsiyem sakın yormayın kendinizi.ben nsl olsa iyiyim ilk aylar sorunsuzdu bişe olmuyo diye rahattım.ama uzanmak vb. Lazımmış geç anladım.
Bu aralar bebek sepetimi tacımı terliğimi ve bebek süslerimi yapıyorum.çok oyalıyor gerçektenkızlar evde nsl vakit geçiriyorsunuz. Neler yapıyorsunuz.Havalar da ısındı. Bizler de ağırlaşıyor çok çabuk yoruluyoruz.dışarı alışverişe çıkamıyorum ev işi de yok istiharat şart bana. Evde malum zaman zor geçiyo. Size sormak istedim
Geçmiş olsun canım enerjimiz yerinde olduğu için kaptırıyoruz ama vücut sinyal verdiği an herşeyi bırak dinlen bende eşim nöbette olduğu için aynı akşam hem alışveriş yaptım bide baya bi kuyruk bekledim eve geldim sonradan üşenirim diye yemek yaptım ama vicdan azabı çektim sonra da karnım taş gibi oldu bi daha korkudan 2 saat ihtiyaç dışında hiç kalkmadım..herşeyi seri yapabilirim sanıyorum ama evlatlarımız için yavaşlamak zorundayız artık... onlar doğunca seri hareket ederiz :)sağol tşkler canım. Malesef anlamadan çok yordum kendimi h.sonu memlekete gitmiştim gez dim dolaştım eve geç döndük gece . dinlenmeden işe (okula) gittim ev işi yaptım vb. Sonra hemen kanamam oldu. Aralıklı günlerde 3 kez.doktor rapor verdi dinlen uzan dedi.durum böyle.şimdilik iyiyim. Valla herkese tavsiyem sakın yormayın kendinizi.ben nsl olsa iyiyim ilk aylar sorunsuzdu bişe olmuyo diye rahattım.ama uzanmak vb. Lazımmış geç anladım.
ay ne kadar güzel evde olmak sanırım öğretmensiniz tatil başladı, malesef bizim tatil sadece hafta sonları akşam eve gidince nasıl atıyorum kendimikızlar evde nsl vakit geçiriyorsunuz. Neler yapıyorsunuz.Havalar da ısındı. Bizler de ağırlaşıyor çok çabuk yoruluyoruz.dışarı alışverişe çıkamıyorum ev işi de yok istiharat şart bana. Evde malum zaman zor geçiyo. Size sormak istedim
ay canım bende bebek sepeti yapmak istiyorum evde sepet var oana malzeme alıp kendim yapmak istiyorum bide bebek şekerleirini yapıcam Allah izin verirseBu aralar bebek sepetimi tacımı terliğimi ve bebek süslerimi yapıyorum.çok oyalıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?