2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ben de sizden kitap tavsiyesi alabilirim yazarsanız sevinirim. Sepet- bebek şekeri yapmalk sizden gelen iyi fikirler ama ben uzanıyorum onları yapamam malesef;(

Hepinize merhaba arkadaslar Bugun hava yagisli serin biraz bursada benimde ayaklarim agriyo halide25 yatarken ayaklarimi yuksek tutuyorum sisligide iyi geliyo.
Allah hepimizin yardımcisi olsun blowhole canm bendede nefes darligi oluyor sık ve az yemek gerek.

Napiyosun kuzum nasilsin. Niye nefes darligi oluyo ki normal miymis?? K3ndine ve bebislere dikkat et tatlim

Kızlar bende ayrintili dan geldim. Bebeğim maasallah sağlıklı ama suyum fazlaydı dikkat et dedi dr. Meyveyi kes dedi. Benim gibi olan var mi
çok geçmiş olsun canım. Normale döner Inş. ALLAH ın izniyle. Şükür bebek sağlıklıymiş. Ben de yrn gideceğim ayrıntılı ultrasona.heyecanlıyım çook.

Napiyosun kuzum nasilsin. Niye nefes darligi oluyo ki normal miymis?? K3ndine ve bebislere dikkat et tatlim
napim canm bugunumuze şükur elbette ama yemegi azcik fazla kacirsam oluyo nefes darligi mide yukari cikiyo ya bebisler geriliyomu napuyosa :) bazen oluyo bi günUmuz digerine tutmuyo sen nasilsin canm?

napim canm bugunumuze şükur elbette ama yemegi azcik fazla kacirsam oluyo nefes darligi mide yukari cikiyo ya bebisler geriliyomu napuyosa :) bazen oluyo bi günUmuz digerine tutmuyo sen nasilsin canm?
Ben de Allaha sukur canim iyiyim :) aynen ben de yiyince sisiyom karnim accayip geriliyo. Dedigin gibi hergunumuz bi degisik. Adam diyo ki hergun bi yerin tutuyo hayirlisila usaklari bi cikarabileydik saglikla

kızlar iyi akşamlar. Bnm akıntım normal değildi o yüzden doktor bana vajinal fitil verdi.eczanede yokmuş getirdiler.eşim aldı iş çıkışı eve getirdi. Dur bi okuyayım dedim buzdolabında saklayın diye yazıyor. Ben de eşime eczacı bişe demedi mi dedim yoo hyr dedi. Buzdolabından mı verdi dedim sürgülü dolaptan dedi e ne bu şimdi. Valla A Llah a emanetiz..Biz hmn buzdolabı kapağına koyduk ama. Bozulmuş mudur ki? ya kullanınca bişe olursa.Pimpiriklikte üstüme yok.ay delireceğim;(

zannetmiyorum canm bozulacagini gönlunu ferah tut sonucta eczacilar bu isi bilir elbet illa icine sinmediyse yarin esin eczaciya danissin

Erken doğum riski artiyormus ins normale döner meyveyi fazla Yemiş im siz siz olun fazla yemeyin
bir dahaki kontrole kadar duzelir inşallah canim...benimde suyum azdi şükür normale dönmüştu ama yinede korkuyorum azalacak diye normale dondu diye igneyi kestik bakalim..
bende meyve yiyemiyorum zaten pek aram yoktu simdi tatli diye hic canim cekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…