- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.481
Ignemi bizde kestik sonunda belkide o artirmistirbir dahaki kontrole kadar duzelir inşallah canim...benimde suyum azdi şükür normale dönmüştu ama yinede korkuyorum azalacak diye normale dondu diye igneyi kestik bakalim..
bende meyve yiyemiyorum zaten pek aram yoktu simdi tatli diye hic canim cekmiyor
EWET bende yemek pek yiyemiyorum sanırım meyveyi fazla Yemiş im tatlıları yeme meyveler yeme dedi. Bu mevsimde meyvesiz ne yaparimHadi yaa ben de meyveyi seviyom. Hamileligin basindan beri bi meyveden uzaklasmamistim. Dikkatli olalim bundan sonra
cnm bndende geliyo arada annm kimseye soyleme nazar deger dedi:)yani ii bseyms sutumz olck bolca isllah:)kızlaarrrr az önce göğsümden su gibi süt geldiii kızım o kadar kıpırdıyodu ki maşallah bi baktım göğsümden elime bi su sızdı çok azz evde de yalnızım eşimi aradım anlatırken ağlamaya başladım.. 7.ayda bekliyodum bu ay geldi şükürler olsunn
Allah nazardan korusun ama burada hepimiz aynı süreçlerden geçtik kötü niyetli yok aramızda paylaşmadan duramadım:)) inşallah hepimizin bol bol faydalı faydalı sütleri olurcnm bndende geliyo arada annm kimseye soyleme nazar deger dedi:)yani ii bseyms sutumz olck bolca isllah:)
inşallah canım hele ben iki bebegime insallah yeter sütüm..Allah nazardan korusun ama burada hepimiz aynı süreçlerden geçtik kötü niyetli yok aramızda paylaşmadan duramadım:)) inşallah hepimizin bol bol faydalı faydalı sütleri olur
Ignemi bizde kestik sonunda belkide o artirmistir
Güle güle giysin inşallah canm :)Bizzzz geldik havuzluhandannkesinlikle tavsiye ediyoum. Almasaniz bile gidip gezmmk bile yetiyo. 3 5 eksigimiz disinda herseyi aldikkk
Insallah canm. Hepimizin prensleri , prensesleri saglikla dunyaya gelsin de cicilerini guzell gunlerde giysinnnGüle güle giysin inşallah canm :)
gule gule giysin kuzucunInsallah canm. Hepimizin prensleri , prensesleri saglikla dunyaya gelsin de cicilerini guzell gunlerde giysinnn
gule gule kullanin canim saglikla inşallah..Kalin bataniye, 2r tane bebitofa hastane cikisi; 2 nevresim takimi; boornoz takimi, yatak alei, astikli carsaf, alt degistirrmme bezi, 3 alt, 3 sifir kol ust, 3 kisa kol, gogs kremi,l brn aspiratoru chicco, emzik avent, biberon avent, 3lu takim,gogs pedi, bana pijama takimi, ic camasir alt2 ust 1 derken toplamda 600tll veriip geldik.
olsun hepsi alınır inş. Benim de hiçbir şeyi yok daha kızımın. Sağlıklı olsun da doğumdan önce alırız hepsini inş. Hayırlısıyla..güle güle giysin inşallah bebişler:) ben de cok hevesleniyorum almaya ama daha erken çarşıda bir günlük iş filan diye eşim ve annem tarafından engelleniyorum... daha hiçbişeyi yok miniğimin, eşime sonra hepsini birden alınca cok gelecek parası filan diyorum o da ben onun bütçesini her ay ayırıyorum zaten diyor... ramazandan sonra kararlıyım bakalım:)
ne guzl almssn cnm gule gule kulln:)Kalin bataniye, 2r tane bebitofa hastane cikisi; 2 nevresim takimi; boornoz takimi, yatak alei, astikli carsaf, alt degistirrmme bezi, 3 alt, 3 sifir kol ust, 3 kisa kol, gogs kremi,l brn aspiratoru chicco, emzik avent, biberon avent, 3lu takim,gogs pedi, bana pijama takimi, ic camasir alt2 ust 1 derken toplamda 600tll veriip geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?