2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ignemi bizde kestik sonunda belkide o artirmistir

Günaydın kızlar.. Ben de meyveyi çok yiyenlerdenim. Karpuz kiraz götürüyorum valla.. En başından beri mevsim meyvesi sulu ne varsa da yedim bolca. Çok şükür sıvı normal. Bence bünyeyle alakalı bir şey. Yengem iki hamileliğinde de leğenle meyve yiyiyordu .. Gerçi ikisinde de 30 ar kilo almıştı ama bir sıkıntı olmamıştı. Çok çabuk da kilo verdi.. 1-2 ayda..

kızlaarrrr az önce göğsümden su gibi süt geldiii kızım o kadar kıpırdıyodu ki maşallah bi baktım göğsümden elime bi su sızdı çok azz evde de yalnızım eşimi aradım anlatırken ağlamaya başladım.. 7.ayda bekliyodum bu ay geldi şükürler olsunn

cnm bndende geliyo arada annm kimseye soyleme nazar deger dedi:)yani ii bseyms sutumz olck bolca isllah:)

cnm bndende geliyo arada annm kimseye soyleme nazar deger dedi:)yani ii bseyms sutumz olck bolca isllah:)
Allah nazardan korusun ama burada hepimiz aynı süreçlerden geçtik kötü niyetli yok aramızda paylaşmadan duramadım:)) inşallah hepimizin bol bol faydalı faydalı sütleri olur

Ignemi bizde kestik sonunda belkide o artirmistir

12.haftada kesmisti igneyi 16.haftada suyum az diye geri basladik simdi yine kesrik bakalim inşallah azalmaz ama ben hergun havuc suyu iciyorum suyum artsin diye inşallah ignenin degul onun etkisidr ama nedeni

Insallah canm. Hepimizin prensleri , prensesleri saglikla dunyaya gelsin de cicilerini guzell gunlerde giysinnn
gule gule giysin kuzucun
kac paraya hangi markalar vardi canim ucuzmu yani :) bende gidicem ama ramazandan sonrami gitsem oncemi karar veremiyorum

Kalin bataniye, 2r tane bebitofa hastane cikisi; 2 nevresim takimi; boornoz takimi, yatak alei, astikli carsaf, alt degistirrmme bezi, 3 alt, 3 sifir kol ust, 3 kisa kol, gogs kremi,l brn aspiratoru chicco, emzik avent, biberon avent, 3lu takim,gogs pedi, bana pijama takimi, ic camasir alt2 ust 1 derken toplamda 600tll veriip geldik.

gule gule kullanin canim saglikla inşallah..
aventin biberonunu kaclik aldin bende dun e bebekden aldim 120 lik natural olani..kac zamandir indirime girsin diye bekledim 27 den daha asagi inmedi :/

Güle güle günlerde giyinsin kullansın kuzucuklarınız.. Ramazan sonrası ben de pijama tkm, biberon, emzik , tarak, tırnak makası,çanta gibi şeyler almayı planlıyorum.. Hayırlısı..

güle güle giysin inşallah bebişler:) ben de cok hevesleniyorum almaya ama daha erken çarşıda bir günlük iş filan diye eşim ve annem tarafından engelleniyorum... daha hiçbişeyi yok miniğimin, eşime sonra hepsini birden alınca cok gelecek parası filan diyorum o da ben onun bütçesini her ay ayırıyorum zaten diyor... ramazandan sonra kararlıyım bakalım:)

sağlıkla giysin kuzucuklar bizim de bu hafta yatağımız gelcek inşallah. bebeğin odasında duran koltuğuma da kılıf dikiliyo onu da alırsam biraz odası şekillenecek inşallah. büyükleri hallederken küçük şeyleri de alıp geliyorum aradan çıkıyo daha kıyafetlerine başlamadım

olsun hepsi alınır inş. Benim de hiçbir şeyi yok daha kızımın. Sağlıklı olsun da doğumdan önce alırız hepsini inş. Hayırlısıyla..

biz de ayrıntılı ultrasona girdik dün. Kanamanın nedeni olarak plesenta aşağıdaymış yorulunca kanamaya ndn olabilir dedi doktor. Onun dışında allah a şükür sorun yok. Dinlenmeye uzanmaya dvm dedi. Napalım sağlıklı olsun da bebiş için herşeyi yaparız. Benim gibi olan var mı kızlar (plesenta aşağıda olan) üzüldüm tabi baya, moralim bozuldu her an bişe olur diye ödüm kopuyo,Allaha emanet. dikkat edicem artık.

ne guzl almssn cnm gule gule kulln:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…