- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.501
cnm bnmkide asagdaydibiz de ayrıntılı ultrasona girdik dün. Kanamanın nedeni olarak plesenta aşağıdaymış yorulunca kanamaya ndn olabilir dedi doktor. Onun dışında allah a şükür sorun yok. Dinlenmeye uzanmaya dvm dedi. Napalım sağlıklı olsun da bebiş için herşeyi yaparız. Benim gibi olan var mı kızlar (plesenta aşağıda olan) üzüldüm tabi baya, moralim bozuldu her an bişe olur diye ödüm kopuyo,Allaha emanet. dikkat edicem artık.
canm bnmkide asahdaydi 1buck cm kapatms.sol tarafina uzan yat agr bi is yapma eglip kalkma.yukari cikiyoms genelde en son gttgmde cekilms dedi.26.haftaya kadar takip edicz dedi.sennkide cekilir isllh cnm.biz de ayrıntılı ultrasona girdik dün. Kanamanın nedeni olarak plesenta aşağıdaymış yorulunca kanamaya ndn olabilir dedi doktor. Onun dışında allah a şükür sorun yok. Dinlenmeye uzanmaya dvm dedi. Napalım sağlıklı olsun da bebiş için herşeyi yaparız. Benim gibi olan var mı kızlar (plesenta aşağıda olan) üzüldüm tabi baya, moralim bozuldu her an bişe olur diye ödüm kopuyo,Allaha emanet. dikkat edicem artık.
ay inş canım ya.umarım yukarı çıkar benim de.sana da çok geçmiş olsun.benim doktorum da takip edecek gzl haberler veririm inş size.bana da dua edin ne olur. Kimseyle paylaşamadıklarıma dert ortağı oldunuz Allah razı olsun..canm bnmkide asahdaydi 1buck cm kapatms.sol tarafina uzan yat agr bi is yapma eglip kalkma.yukari cikiyoms genelde en son gttgmde cekilms dedi.26.haftaya kadar takip edicz dedi.sennkide cekilir isllh cnm.
hoşgeldin canım..Ben yeni üye oldum.
burda hepmz hemen hemn ayni drmdayz cnm dualrm hepmz icin.bebslermzi saglckla kucgmza aldgmz gunlerde gelr islhay inş canım ya.umarım yukarı çıkar benim de.sana da çok geçmiş olsun.benim doktorum da takip edecek gzl haberler veririm inş size.bana da dua edin ne olur. Kimseyle paylaşamadıklarıma dert ortağı oldunuz Allah razı olsun..
B beyazbulut16 ;ben de aynı durumdaydım, ikiz olduğu için benim de kızın plesentası aşağıda idi, ama hamileliğin kaçıncı ayındasın bilmiyorum. Benim çok şükür zamanla yukarıya çıktı sorun kalmadı. Hiç dert etme zaman ilerledikçe bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor. Yorulma fazla, dikkat et, moralini de sakın bozma....çok geçmiş olsunbiz de ayrıntılı ultrasona girdik dün. Kanamanın nedeni olarak plesenta aşağıdaymış yorulunca kanamaya ndn olabilir dedi doktor. Onun dışında allah a şükür sorun yok. Dinlenmeye uzanmaya dvm dedi. Napalım sağlıklı olsun da bebiş için herşeyi yaparız. Benim gibi olan var mı kızlar (plesenta aşağıda olan) üzüldüm tabi baya, moralim bozuldu her an bişe olur diye ödüm kopuyo,Allaha emanet. dikkat edicem artık.
Güle güle sağlıkla kullansınlar canım. .benim ayaklarımda büyümeden ziyade şişme oluyor..Bu hafta dr randevum var ona da bu konuyu soracağım. Bir de bi anda atesim çıkıyor.ayaklarimin altı yanıyor resmen. inşallah normal gelişimlerdirselam arkadaşlar; ikiz hamile arkadaşlar, nasıl ayaklarınız? Benim ayaklarım resmen 2 numara büyüdü39 numara ayakkabı aldım, ona bile zor giriyorum. Biz de hafta sonu biraz alışveriş yaptık, hastane çıkışları zıbınlar,, küvetler, battani,ye, park yatak vs. Bebek odalarını da beğendik sayılır.Cumartesi Ankara'da siteleri gezdik, 3500-400 arası fiyatları. Hepimizin çocukları sağlıkla sıhhatle doğsunlar, büyüsünlerve giysinler inşallah
çok geçmiş olsun.. Ne gzl düzelmiş senin. 22 Haftalık benim. İnş benim de yukarı çıkar. Desteğin için çook tşklerB beyazbulut16 ;ben de aynı durumdaydım, ikiz olduğu için benim de kızın plesentası aşağıda idi, ama hamileliğin kaçıncı ayındasın bilmiyorum. Benim çok şükür zamanla yukarıya çıktı sorun kalmadı. Hiç dert etme zaman ilerledikçe bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor. Yorulma fazla, dikkat et, moralini de sakın bozma....çok geçmiş olsun
Selam bacılarım, ben gibi öğretmen olanlar da düşünüyordur izin konusunu, doktorum 1-10 Ekim arası beklenen doğum demisti, doğum öncesi ağustosa kayan izin yanıyor mu, son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alırsam doğum sonrası için ne kadar iznim olur acaba
3 haftaya kadar çalışabilir alırsan 13 haftan kalır doğum sonrası ama tabi dr bunu ağustos 2.haftadan sonra söyler sana. benim ekim sonu bende de doğum izni bitişi yılbaşı girdiği için yıllık iznim yanacaktı erken çıkmam gerekiyo işyeriyle ayarladık şükürSelam bacılarım, ben gibi öğretmen olanlar da düşünüyordur izin konusunu, doktorum 1-10 Ekim arası beklenen doğum demisti, doğum öncesi ağustosa kayan izin yanıyor mu, son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alırsam doğum sonrası için ne kadar iznim olur acaba
Canim bende öğretmenim benimde ekim 15 gözüküyor doğum seminer ve sonraki hafta okula gidecem zaten diğer haftada kurban . Kurbandan sonra ayrılacağı ins. O 4 haftayı doğum sonrasına eklenecek. Karneden 2 hafta önce izin biter 15 günde rapor dönem bitti.Selam bacılarım, ben gibi öğretmen olanlar da düşünüyordur izin konusunu, doktorum 1-10 Ekim arası beklenen doğum demisti, doğum öncesi ağustosa kayan izin yanıyor mu, son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alırsam doğum sonrası için ne kadar iznim olur acaba
Benimde plesanta asagidaymis ama rahimi tikayacak kadar degilmis ve endise edilecek birsey yok dedi doktor. bu aylarda asagida olmasi normalmis zamanla yukari cikar dedi. Endise yok yani bu konuda :)biz de ayrıntılı ultrasona girdik dün. Kanamanın nedeni olarak plesenta aşağıdaymış yorulunca kanamaya ndn olabilir dedi doktor. Onun dışında allah a şükür sorun yok. Dinlenmeye uzanmaya dvm dedi. Napalım sağlıklı olsun da bebiş için herşeyi yaparız. Benim gibi olan var mı kızlar (plesenta aşağıda olan) üzüldüm tabi baya, moralim bozuldu her an bişe olur diye ödüm kopuyo,Allaha emanet. dikkat edicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?