- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.521
selam arkadaşlar; ikiz hamile arkadaşlar, nasıl ayaklarınız? Benim ayaklarım resmen 2 numara büyüdü39 numara ayakkabı aldım, ona bile zor giriyorum. Biz de hafta sonu biraz alışveriş yaptık, hastane çıkışları zıbınlar,, küvetler, battani,ye, park yatak vs. Bebek odalarını da beğendik sayılır.Cumartesi Ankara'da siteleri gezdik, 3500-400 arası fiyatları. Hepimizin çocukları sağlıkla sıhhatle doğsunlar, büyüsünlerve giysinler inşallah
Maşallah güle güle giydir inşallah canım.selam arkadaşlar; ikiz hamile arkadaşlar, nasıl ayaklarınız? Benim ayaklarım resmen 2 numara büyüdü39 numara ayakkabı aldım, ona bile zor giriyorum. Biz de hafta sonu biraz alışveriş yaptık, hastane çıkışları zıbınlar,, küvetler, battani,ye, park yatak vs. Bebek odalarını da beğendik sayılır.Cumartesi Ankara'da siteleri gezdik, 3500-400 arası fiyatları. Hepimizin çocukları sağlıkla sıhhatle doğsunlar, büyüsünlerve giysinler inşallah
geçmiş olsun.peki sana da dinlen fln dedi mi. Bana eşle ilişki yasak, yolculuk yapmak ,yorulmak yasak dedi doktor.(2 doktor da aynı uyarıda bulundu. biri kadın doğumcum diğeri ayrıntılı ultrason doktoru) Inş. Düzelir bizim de senle gzl haberler veririz. Cvp ve desteğin için tşk ler....Benimde plesanta asagidaymis ama rahimi tikayacak kadar degilmis ve endise edilecek birsey yok dedi doktor. bu aylarda asagida olmasi normalmis zamanla yukari cikar dedi. Endise yok yani bu konuda :)
Hayir bana oyle birsey soylemediler. hatta ben ayda ikinkez Londraya gidiyorum is icin. cok hareketliyim. Ben hic kafama takmadim acikcasi. bizim bagirsaklarinda parlaklik cikti onun telasi ve saskinligi herseyi unutturdu. Dusuk plasentanin pek sorun yaratacagini sanmiyorum ama ins en kisa zamanda olmasi gereken yere cikarlar:)geçmiş olsun.peki sana da dinlen fln dedi mi. Bana eşle ilişki yasak, yolculuk yapmak ,yorulmak yasak dedi doktor.(2 doktor da aynı uyarıda bulundu. biri kadın doğumcum diğeri ayrıntılı ultrason doktoru) Inş. Düzelir bizim de senle gzl haberler veririz. Cvp ve desteğin için tşk ler....
anladım canım.sağlıkla kucağına alırsın Inş. Evet üzülme kafana takma. En güzeli rahat olmak.ne gzl, Çok doğru. Ben de senin dediğin gibi kafama takmamayı öğrenmem lazım. Ama ben evden yatak istiratindeyim. Kafamı dağıtamıyorum ki. Benim üç kez kanamam oldu sanırım o yüzden yasaklar kondu bana. Dua ediyorum hepimize.Hayir bana oyle birsey soylemediler. hatta ben ayda ikinkez Londraya gidiyorum is icin. cok hareketliyim. Ben hic kafama takmadim acikcasi. bizim bagirsaklarinda parlaklik cikti onun telasi ve saskinligi herseyi unutturdu. Dusuk plasentanin pek sorun yaratacagini sanmiyorum ama ins en kisa zamanda olmasi gereken yere cikarlar:)
Merhaba kızlarbugün doktordan geldim. Çok şükür meleklerim çok iyi..Dr Şuan için tatile çıkmak istiyorsan git, denize gir, gez dedi. Ama bayramdan sonra yavaş yavaş duracaksın dedi. 30.hafta çok riskli dedi. 35-36 görmemiz lazım dedi. Eğer hersey bu şekilde giderse doğum ekimin başına bile gelebilirmiş. Inşallah 37-38 leri görebilirim..Bir de mide yanması için şurup ve cok dayanılmaz olursa içmek için hap verdi.
Gunaydin canm benimde 6 temmuzda kontrolum var doktora danisip oyle yaptiricam ins.sonucun iyi çikarHerkese gunaydinnnn
kizlar yarin randevumuz var. Seker yuklemesi icin. Siz neler yaptiniz yaptirdiniz mi yuklemelerinizi
günaydın canım benim de 8 inde 24.haftanın içinde olucam dr a bağlı yapıp yaptırmamamHerkese gunaydinnnn
kizlar yarin randevumuz var. Seker yuklemesi icin. Siz neler yaptiniz yaptirdiniz mi yuklemelerinizi
Günaydın canımm. .dun doktora gittim ama bana herhangi bir şey söylemedi ben de unuttum sormayı. .2 hafta sonra tekrar gideceğim umarım geç kalmış olmam..Herkese gunaydinnnn
Canım dr bana da gaviscon diye bir şurup verdi. .günde 4 defa ama sen istediğin zaman iç hiçbir zararı yok dedi..Şükür çok iyi geldi..o yanmalardan ben de çok dertliyim..günaydın kızlar inşallah hepiniz ve güzel yavrularınız iyidir.Benim artık karnım iyice çıktı dışardan herkes hamile olduğumu anlıyor.Toplamda 5 kilo aldım eşim pehlivanım diye sever oldu beni :)
bendede mide yanması var çok kötü gün boyu yanıyorum arada rennie tablet alıyorum...
ben biara kullandım ferum fort çok berbat bi ilaç ishal olmuştum ama çok fena aç karına içiyorsan ishal yapıyr ben tok karnına içtim sonra düzeldi. sende dene istersengünaydın hepinizee kızlar ferrum fort demir hapı beni ishal yaptı sanırım kullanan var mı herkes kabızlık yapıyo diyodu bende tam tersi. öyle devamlı tuvalete taşınmıyorum ama bağırsaklarımda hep bi hareket var dr um haftaya gelcek ne yapsam bilemedim
banada gaviscon şurup verdi yanmaları biraz hafifleti şükür...Canım dr bana da gaviscon diye bir şurup verdi. .günde 4 defa ama sen istediğin zaman iç hiçbir zararı yok dedi..Şükür çok iyi geldi..o yanmalardan ben de çok dertliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?