2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Maşallah güle güle giydir inşallah canım.
şisme konusna gelince yorulursam ayaklarim sisiyor ama ben artk cok rahat yatamiyorum deli gibi uykum var ama karnimdan rahat degilim :) artk 1 ay sonra oturdugum yerden uyukluycam galiba az ve sık yemeye gayret ediyorum Allah yardımcımiz olsun insallah.

Günaydın Nasılsıniz çok şükür ben iyiyim ayak şişmesi dışında I ilgazardahan06 benimde ayak nuumaram büyüdü koca göbek koca ayaklı bi hatun oldum çok şükür hele Bi doğsunlar eski halimize döneriz daha hiçbişey almadım kuzularima bayramdan sonra toptan alışveriş yapacağım inşallah agirlasmam

Benimde plesanta asagidaymis ama rahimi tikayacak kadar degilmis ve endise edilecek birsey yok dedi doktor. bu aylarda asagida olmasi normalmis zamanla yukari cikar dedi. Endise yok yani bu konuda :)
geçmiş olsun.peki sana da dinlen fln dedi mi. Bana eşle ilişki yasak, yolculuk yapmak ,yorulmak yasak dedi doktor.(2 doktor da aynı uyarıda bulundu. biri kadın doğumcum diğeri ayrıntılı ultrason doktoru) Inş. Düzelir bizim de senle gzl haberler veririz. Cvp ve desteğin için tşk ler....

Merhaba kızlar bugün doktordan geldim. Çok şükür meleklerim çok iyi..Dr Şuan için tatile çıkmak istiyorsan git, denize gir, gez dedi. Ama bayramdan sonra yavaş yavaş duracaksın dedi. 30.hafta çok riskli dedi. 35-36 görmemiz lazım dedi. Eğer hersey bu şekilde giderse doğum ekimin başına bile gelebilirmiş. Inşallah 37-38 leri görebilirim..Bir de mide yanması için şurup ve cok dayanılmaz olursa içmek için hap verdi.

Hayir bana oyle birsey soylemediler. hatta ben ayda ikinkez Londraya gidiyorum is icin. cok hareketliyim. Ben hic kafama takmadim acikcasi. bizim bagirsaklarinda parlaklik cikti onun telasi ve saskinligi herseyi unutturdu. Dusuk plasentanin pek sorun yaratacagini sanmiyorum ama ins en kisa zamanda olmasi gereken yere cikarlar:)

anladım canım.sağlıkla kucağına alırsın Inş. Evet üzülme kafana takma. En güzeli rahat olmak.ne gzl, Çok doğru. Ben de senin dediğin gibi kafama takmamayı öğrenmem lazım. Ama ben evden yatak istiratindeyim. Kafamı dağıtamıyorum ki. Benim üç kez kanamam oldu sanırım o yüzden yasaklar kondu bana. Dua ediyorum hepimize.

Merhaba canim benimde mide yanmalarim basladi cok fena oluyo soda iciyom biraz iyi geliyo.
insallah 37 leri goruruz canm ya Rabbim yardim etsin ikiz gebeligi zor.

günaydın kızlar inşallah hepiniz ve güzel yavrularınız iyidir.Benim artık karnım iyice çıktı dışardan herkes hamile olduğumu anlıyor.Toplamda 5 kilo aldım eşim pehlivanım diye sever oldu beni :)
bendede mide yanması var çok kötü gün boyu yanıyorum arada rennie tablet alıyorum...

günaydın hepinizee kızlar ferrum fort demir hapı beni ishal yaptı sanırım kullanan var mı herkes kabızlık yapıyo diyodu bende tam tersi. öyle devamlı tuvalete taşınmıyorum ama bağırsaklarımda hep bi hareket var dr um haftaya gelcek ne yapsam bilemedim

Canım dr bana da gaviscon diye bir şurup verdi. .günde 4 defa ama sen istediğin zaman iç hiçbir zararı yok dedi..Şükür çok iyi geldi..o yanmalardan ben de çok dertliyim..

Günaydın kizlar
seker yuklemesi icin doktorum bana yapalim demisti 25.haftada..bugun arayip 26.haftanin basina alsam randevuyu seker yuklemesi icin sorun olurmu diyicem bakalim..biraz gec gitmek istiyorum bayram oncesi olsun bir daha bayramdan sonra gideyim diye :)
Demir ilaci beni başından beri Afedersiniz diskimi sulandirdi..
cuma gunu ikinci doz aşım var

ben biara kullandım ferum fort çok berbat bi ilaç ishal olmuştum ama çok fena aç karına içiyorsan ishal yapıyr ben tok karnına içtim sonra düzeldi. sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…