- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.541
canım benimde çok fena yanlamar oluyor dr. gavicon şurup verdi. ben çok yanma olunca bir kere içiyorumMerhaba canim benimde mide yanmalarim basladicok fena oluyo soda iciyom biraz iyi geliyo.
insallah 37 leri goruruz canm ya Rabbim yardim etsin ikiz gebeligi zor.
Gelin adım adım neler yaptığımızı,bu tatlı sürecimizi beraber
ne güzel darısı başımıza bende 3 sene 2012 ocakta hamile kalıp 2012 ekimde doğum yapmıştım. sağlıkla alın kucağınıza
O suruptan icmstim daha once tekrar alirim olmazsacanım benimde çok fena yanlamar oluyor dr. gavicon şurup verdi. ben çok yanma olunca bir kere içiyorum
evet sabah aç karnına içiyorum canım eczacı öyle yazdı diye ama mahvoldum. aile hekimimi aradım o da kadın doğumcu o da dediki ferrum fort bizim sevmediğimiz önermediğimiz bi ilaç kendi doktorun gelene kadar bırak dedi daha sonra ferro sanol yazarız dedi. zaten demir eksikliğim olmadan verilmişti şimdilik kesicem ilacı. kızçem de bağırsak seslerimden dolayı tepişip duruyo yavrum :)ben biara kullandım ferum fort çok berbat bi ilaç ishal olmuştum ama çok fena aç karına içiyorsan ishal yapıyr ben tok karnına içtim sonra düzeldi. sende dene istersen
zaman zaman oluyo sabah ağrıyla kalktıysam genelde gün öyle geçiyo. hareketleri uykudan uyandırır oldu artık maşallah bebişlerimize içimizi rahatlatan tepikler :)kızlar mrb.bnm felaket sırt ağrılarım war çok aykta duramıyorm.uzun süre oturamıyorm yatamıyormszdede oldu mu.ama prensesimin hareketleri güçlendi bni fekalet mutlu ediyo
Allahın izniyle bişey olmaz cnm içini ferah tutBenim de 1 hafta sonra randevum var, sanirim şeker yüklemesi de yapılacak, Rabbim yardımcımız olsun, her gidişimde bi sorun çıkacak mı endişesi taşır olduk
Ah ah bana sor :) sikayet etmiyorum ama cok sirt agrim var onumde daha 2 bucuk ay var Allahim dayanma gucu versin agarlastim iyice alisverisi iyiki yapmisik inanki uzun yol yuruyemiyorum ama olsun paşalarim için herseye katlanirim ben Allahim izniyle insallah hepimizin evlatlari saglikla dunyaya gelsin .kızlar mrb.bnm felaket sırt ağrılarım war çok aykta duramıyorm.uzun süre oturamıyorm yatamıyormszdede oldu mu.ama prensesimin hareketleri güçlendi bni
fekalet mutlu ediyo
canım geçmiş olsun malesef senin demir hapın çok fena bende kullandım daha önceden hamile değilken ama 3 gün kıvrandım resmen hem ishal ama öyle böyle değil hemde karın ağrısı.bence seninde hapı değiştirsin hepsi yapmaz çünkü..günaydıın kızlar dün karın ağrısından kıvrandım doğurcak gibi bugün de demir hapını içmedim şimdilik bişey yok bakalım inşallah olmaz yine 8 temmuzdaki kontrole kadar içmiycem ve doktora sorucam demir hapı şart mı diye bi arkadaşımın doktoru biz gerek yoksa yazmazdık ama bakanlık zorunlu tutuyo demiş bende de demir eksikliği yok niye boşuna perişan olucam..
canm benm dr da günü gününe saati saatine almana gerek yok demşti,bnm mdm bulanıyodu kendini iyi hsstmediğinde içme demşti.günaydıın kızlar dün karın ağrısından kıvrandım doğurcak gibi bugün de demir hapını içmedim şimdilik bişey yok bakalım inşallah olmaz yine 8 temmuzdaki kontrole kadar içmiycem ve doktora sorucam demir hapı şart mı diye bi arkadaşımın doktoru biz gerek yoksa yazmazdık ama bakanlık zorunlu tutuyo demiş bende de demir eksikliği yok niye boşuna perişan olucam..
benimde bu ara çoğaldı aynı dediğin gibi benimde 7 sinde kontrolüm var gidince sorıyım dedim.Ama tetanoz için gittiğimde sağlık ocağına sormuştum idrar testi yaptır dediler.Benide çok rahatsız ediyor hergün günlük pedlerden kullanıyorum.kzlar bnde çok akıntım oluyo sarımsı.baznde su gibi geliyor bi lira büyklgnde faln.szlerde oluyomu dr gittğnzde sordnz mu ne önrdi ??
aynen bnde günlk ped kullanıyorm.bnde cumartesi gidicm.sorcam buraya yazarm cnmbenimde bu ara çoğaldı aynı dediğin gibi benimde 7 sinde kontrolüm var gidince sorıyım dedim.Ama tetanoz için gittiğimde sağlık ocağına sormuştum idrar testi yaptır dediler.Benide çok rahatsız ediyor hergün günlük pedlerden kullanıyorum.
Canim bendede aynı 16. Haftadan beri günde 1 defa ishal im ve rengide siyaha yakın benim dr bişey olmaz kabizdan iyidir dedigünaydın hepinizee kızlar ferrum fort demir hapı beni ishal yaptı sanırım kullanan var mı herkes kabızlık yapıyo diyodu bende tam tersi. öyle devamlı tuvalete taşınmıyorum ama bağırsaklarımda hep bi hareket var dr um haftaya gelcek ne yapsam bilemedim
Kizlar sormayın akıntı benide mahvetti. Sarımsı yesili msi haftaya şeker yüklemesine gidince dr a soracam normal mi diyeaynen bnde günlk ped kullanıyorm.bnde cumartesi gidicm.sorcam buraya yazarm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?