2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Şeker yüklemesi yaptırdum çok az yüksek çıktı diyetiayene gönderdi dikkat ederek yiyorum 3 hafta olacak tekrar yükleme yptiracagim normale donmusmu bakacak dr kendim evde olciyorum normal cikiyor zaten hastanenin değerlerine göre 155 cikacakken 156 çıktı özellikle ikiz gebeliklerde daha çok üstünde duruyorlar zaten erken doğum riski fazla sekerde çok yükselirse tetikler diye inşallah sizin normal çıkar zor çünkü istediğini yiyemiyosun

ben biara kullandım ferum fort çok berbat bi ilaç ishal olmuştum ama çok fena aç karına içiyorsan ishal yapıyr ben tok karnına içtim sonra düzeldi. sende dene istersen
evet sabah aç karnına içiyorum canım eczacı öyle yazdı diye ama mahvoldum. aile hekimimi aradım o da kadın doğumcu o da dediki ferrum fort bizim sevmediğimiz önermediğimiz bi ilaç kendi doktorun gelene kadar bırak dedi daha sonra ferro sanol yazarız dedi. zaten demir eksikliğim olmadan verilmişti şimdilik kesicem ilacı. kızçem de bağırsak seslerimden dolayı tepişip duruyo yavrum :)

Benim de 1 hafta sonra randevum var, sanirim şeker yüklemesi de yapılacak, Rabbim yardımcımız olsun, her gidişimde bi sorun çıkacak mı endişesi taşır olduk

kızlar mrb.bnm felaket sırt ağrılarım war çok aykta duramıyorm.uzun süre oturamıyorm yatamıyorm szdede oldu mu.ama prensesimin hareketleri güçlendi bni fekalet mutlu ediyo
zaman zaman oluyo sabah ağrıyla kalktıysam genelde gün öyle geçiyo. hareketleri uykudan uyandırır oldu artık maşallah bebişlerimize içimizi rahatlatan tepikler :)

kızlar mrb.bnm felaket sırt ağrılarım war çok aykta duramıyorm.uzun süre oturamıyorm yatamıyorm szdede oldu mu.ama prensesimin hareketleri güçlendi bni
fekalet mutlu ediyo
Ah ah bana sor :) sikayet etmiyorum ama cok sirt agrim var onumde daha 2 bucuk ay var Allahim dayanma gucu versin agarlastim iyice alisverisi iyiki yapmisik inanki uzun yol yuruyemiyorum ama olsun paşalarim için herseye katlanirim ben Allahim izniyle insallah hepimizin evlatlari saglikla dunyaya gelsin .
Amin

günaydıın kızlar dün karın ağrısından kıvrandım doğurcak gibi bugün de demir hapını içmedim şimdilik bişey yok bakalım inşallah olmaz yine 8 temmuzdaki kontrole kadar içmiycem ve doktora sorucam demir hapı şart mı diye bi arkadaşımın doktoru biz gerek yoksa yazmazdık ama bakanlık zorunlu tutuyo demiş bende de demir eksikliği yok niye boşuna perişan olucam..

canım geçmiş olsun malesef senin demir hapın çok fena bende kullandım daha önceden hamile değilken ama 3 gün kıvrandım resmen hem ishal ama öyle böyle değil hemde karın ağrısı.bence seninde hapı değiştirsin hepsi yapmaz çünkü..

canm benm dr da günü gününe saati saatine almana gerek yok demşti,bnm mdm bulanıyodu kendini iyi hsstmediğinde içme demşti.

kzlar bnde çok akıntım oluyo sarımsı.baznde su gibi geliyor bi lira büyklgnde faln.szlerde oluyomu dr gittğnzde sordnz mu ne önrdi ??

kzlar bnde çok akıntım oluyo sarımsı.baznde su gibi geliyor bi lira büyklgnde faln.szlerde oluyomu dr gittğnzde sordnz mu ne önrdi ??
benimde bu ara çoğaldı aynı dediğin gibi benimde 7 sinde kontrolüm var gidince sorıyım dedim.Ama tetanoz için gittiğimde sağlık ocağına sormuştum idrar testi yaptır dediler.Benide çok rahatsız ediyor hergün günlük pedlerden kullanıyorum.

Slm kızlar.. Yazdıklarınızı okudum.. Ben aç karnına ferrum şurup içiyorum. Sıkıntım yok şükür. Şeker yüklemem ve 2. Doz aşım temmuz başında. Minnoşum maşallah çok hareketli.. Çok gülüyoruz eşimle..

aynen bnde günlk ped kullanıyorm.bnde cumartesi gidicm.sorcam buraya yazarm cnm

Slm kızlar benimde akıntım oluyor.normal diye düşündüğümden hiç doktora sormadım.benim ki erkek bebek.çok hareketli yazanlar olmuş ama benimki çok fazla hareket etmiyor yada henüz çok güçlü değil hareketleri.

Canim bendede aynı 16. Haftadan beri günde 1 defa ishal im ve rengide siyaha yakın benim dr bişey olmaz kabizdan iyidir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…