2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

demir hapini muhakkak icmelisin demisti benim doktorum..kan yapimi ileriki haftalarda cok dusuyormus benim su an bile 11 kan değerim..kansizlik cook etkiliyor hamileligi benim arkadaşim hastanede yatti hamileyken bu yuzden..

Bu arada benim ilacin adi santafer fort
dışkım ictigimden beri siyah ve sulu benimde...kabizliktan iyidir cok ishal yapmadigi surece :)

Benimkide aşırı hareketli değil oyle disardan gorunecek kadar ama gun icinde hissediyorum tekmeliyor esimde karnimdan hissediyor bazen tekmesini..erkekler biraz daha ağır baş oluyorlar :)

Selam kizlar :) biz bugun seker yuklemesi yaptirdik. Cok sukur her seyimiz normal cikti
Gozun aydin canim benimde haftaya cuma insan tirsiyor biraz birde doktorum 75 lik istedi benden..
bu arada ne kadar erken yaptirmissin bama 25.hafta icinde yapicaz dedi

Benimkide aşırı hareketli değil oyle disardan gorunecek kadar ama gun icinde hissediyorum tekmeliyor esimde karnimdan hissediyor bazen tekmesini..erkekler biraz daha ağır baş oluyorlar :)
Bende bugun ilk kez disardan gordum tekmesini :)
Benimkiler ayni anda hareket etmiyorlar siraylaa napsin oğluşlarim alanlari dar :) benimkilerde çok çok hareketli degil sanirsam benden kaynakli ben hareket edersem onlar sessiz oturup dinlendigimde oluyor.Allah her isteyene nasip etsin bu duygulari...

demir hapini muhakkak icmelisin demisti benim doktorum..kan yapimi ileriki haftalarda cok dusuyormus benim su an bile 11 kan değerim..kansizlik cook etkiliyor hamileligi benim arkadaşim hastanede yatti hamileyken bu yuzden..
benim taaa 12.haftadan beri kanım 9 öle ekstra demir hapı dışında birşey de yapmıyorumm

Gozun aydin canim benimde haftaya cuma insan tirsiyor biraz birde doktorum 75 lik istedi benden..
bu arada ne kadar erken yaptirmissin bama 25.hafta icinde yapicaz dedi
Canim 24 26.haftalar arasi ya, 23+1de gittik. Iyi oldu. Cunku stres yapmistim bu seker meselesini :) Bana da 75lik yapildi. 4 defa kan verdim. Ilk aclik kan sekerine bakildi. Sonra 1 er saat arayla 3 defa kan verdim. Ac oluyosun bu beklemelerde.bisey yiyip icmek yok. Son saatlerde bayilacaktim artik acliktan. Elim ayagim titriyordu..insallah senin de sonucun sorunsuz cikar canim.
Gözunaydin canm :) insallah bizlerinde iyi çikar sonuclari
insallah halidem. Allahin izniyle sorunsuz atlatirsin bu engeli de baci :)

akıntısı olan arkadaşlar yazmışlar öncelikle geçmiş olsun. Tek tek akıntı yapamadım ama cvp yazıyorum. Benim doktorum alttan muayene etti akıntım var deyince.ben de mantar yapıyormuş bu akıntıyı. Bana vajinal tablet verdi geceleri kullanıyorum.umarım benim de geçer. ;( iyi geceler...

Bu arada benim ilacin adi santafer fort
dışkım ictigimden beri siyah ve sulu benimde...kabizliktan iyidir cok ishal yapmadigi surece :)
canım bende doktordan hapımı değiştirmesini istiycem çünkü gitgide ishal yaptı beni karın ağrım hiç durmuyodu 2 gündür içmiyorum çok rahatım illa kullanıcaksam başka bişey yazsın mahvoldum çünkü

Ben üç aydır kullaniyorum ishal karin ağrısı yapmadi afedersin sadece civik o kadar..Bundan yazdirabilirsin

Günaydın annişler, günler ne çabuk geçiyo, öyle böyle 6 aylık olduk, Rabbim sabırla beklediğimiz yavrularimizi kucağımıza almayı nasip etsin, bu arada instagram da hamileanneler diye bir sayfa var, takipçiler fotoğraf, ya da yaşadığı sorunları paylaşıyor, çok güzel

Kızlar merhaba. Biz de bu hafta kotrole gideceğiz Ankara'ya doktorumuza. Perşembe günü görüneceğiz inşallah. Ilk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ilk defa bir ayı kanamasız geçirdim. Her günümüze şükürler olsun. Inşallah şeker testinde de sorun çıkmaz. Bu aralar ben de gereksiz sinir ve zamansız ağlamalar başladı. Bununla baş edemiyorum. Nasıl edeceğimi de bilmiyorum. Her söz, her yapılan sinirimi bozuyor ve engel olamıyorum. Sanırım süreç sabrımı tüketmiş. Inşallah bir an evvel geçer.

herkese merhaba. kızlar kızımın yatağını sipariş verdiğimiz mağaza 1 ay oldu daha yatağı göndermedi soruyoruz aldıkları firma yok diyomuş biz de maaş kartıyla ödemesini yapmıştık sinirim bozuldu bi şekilde paramı alıcam ama zora sokmasalar bari intte şuan aynı yatak indirimde sepete attım bekliyorum inşallah hallolur

Canımmm seni gördüğüme çok sevindim. .şükürler olsun kanaman da olmamış. .meleğin sağlıklı sıhhatli seni görmeyi bekliyor canım o zamansız gereksiz ağlamalar bende de var canım maalesef..sanırım hamilelik ve hormonların bize oynadığı bir oyun az kaldı sağlıkla kavuşalım meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…