- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.561
Benimkide aşırı hareketli değil oyle disardan gorunecek kadar ama gun icinde hissediyorum tekmeliyor esimde karnimdan hissediyor bazen tekmesini..erkekler biraz daha ağır baş oluyorlar :)Slm kızlar benimde akıntım oluyor.normal diye düşündüğümden hiç doktora sormadım.benim ki erkek bebek.çok hareketli yazanlar olmuş ama benimki çok fazla hareket etmiyor yada henüz çok güçlü değil hareketleri.
Gozun aydin canim benimde haftaya cuma insan tirsiyor biraz birde doktorum 75 lik istedi benden..Selam kizlar :) biz bugun seker yuklemesi yaptirdik. Cok sukur her seyimiz normal cikti
Gözunaydin canm :) insallah bizlerinde iyi çikar sonuclariSelam kizlar :) biz bugun seker yuklemesi yaptirdik. Cok sukur her seyimiz normal cikti
Bende bugun ilk kez disardan gordum tekmesini :)Benimkide aşırı hareketli değil oyle disardan gorunecek kadar ama gun icinde hissediyorum tekmeliyor esimde karnimdan hissediyor bazen tekmesini..erkekler biraz daha ağır baş oluyorlar :)
benim taaa 12.haftadan beri kanım 9 öle ekstra demir hapı dışında birşey de yapmıyorummdemir hapini muhakkak icmelisin demisti benim doktorum..kan yapimi ileriki haftalarda cok dusuyormus benim su an bile 11 kan değerim..kansizlik cook etkiliyor hamileligi benim arkadaşim hastanede yatti hamileyken bu yuzden..
Canim 24 26.haftalar arasi ya, 23+1de gittik. Iyi oldu. Cunku stres yapmistim bu seker meselesini :) Bana da 75lik yapildi. 4 defa kan verdim. Ilk aclik kan sekerine bakildi. Sonra 1 er saat arayla 3 defa kan verdim. Ac oluyosun bu beklemelerde.bisey yiyip icmek yok. Son saatlerde bayilacaktim artik acliktan. Elim ayagim titriyordu..insallah senin de sonucun sorunsuz cikar canim.Gozun aydin canim benimde haftaya cuma insan tirsiyor biraz birde doktorum 75 lik istedi benden..
bu arada ne kadar erken yaptirmissin bama 25.hafta icinde yapicaz dedi
insallah halidem. Allahin izniyle sorunsuz atlatirsin bu engeli de baci :)Gözunaydin canm :) insallah bizlerinde iyi çikar sonuclari
canım bende doktordan hapımı değiştirmesini istiycem çünkü gitgide ishal yaptı beni karın ağrım hiç durmuyodu 2 gündür içmiyorum çok rahatım illa kullanıcaksam başka bişey yazsın mahvoldum çünküBu arada benim ilacin adi santafer fort
dışkım ictigimden beri siyah ve sulu benimde...kabizliktan iyidir cok ishal yapmadigi surece :)
Ben üç aydır kullaniyorum ishal karin ağrısı yapmadi afedersin sadece civik o kadar..Bundan yazdirabilirsincanım bende doktordan hapımı değiştirmesini istiycem çünkü gitgide ishal yaptı beni karın ağrım hiç durmuyodu 2 gündür içmiyorum çok rahatım illa kullanıcaksam başka bişey yazsın mahvoldum çünkü
Canımmm seni gördüğüme çok sevindim. .şükürler olsun kanaman da olmamış. .meleğin sağlıklı sıhhatli seni görmeyi bekliyor canımKızlar merhaba. Biz de bu hafta kotrole gideceğiz Ankara'ya doktorumuza. Perşembe günü görüneceğiz inşallah. Ilk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi. Ilk defa bir ayı kanamasız geçirdim. Her günümüze şükürler olsun. Inşallah şeker testinde de sorun çıkmaz. Bu aralar ben de gereksiz sinir ve zamansız ağlamalar başladı. Bununla baş edemiyorum. Nasıl edeceğimi de bilmiyorum. Her söz, her yapılan sinirimi bozuyor ve engel olamıyorum. Sanırım süreç sabrımı tüketmiş. Inşallah bir an evvel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?