2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Cidden sinir bozucu bir durum ama Allah'tan tüketici hakları var canım. .merak etme rahatlıkla geri ödemesini alırsın..yerinde olsam paranın iadesini isterdim. .1 ay olmuş çünkü..

Inşallah canım. Çok şükür hareketlerini sürekli hissettigimden endişeli değilim. Ama kendim için endiseleniyorum. 3 gündür sürekli uyku ve halsizlik var üzerikde ve mutsuzluk. Eşime de anlatiyorum ama anlayamiyor. Diyorum ki geçer, bu da geçer neler gećmedi ki. Umarım kızım hissedip huzursuzlanmıyordur. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?

canım maşallah kanaman durmuş Allah bundan sonrasında da aynı rahatlığı versin. bak cevabın burada rahat ol :)

canım maşallah kanaman durmuş Allah bundan sonrasında da aynı rahatlığı versin. bak cevabın burada rahat ol :)
Evet canım. Tam da burdaki gibiyim. Bugün hastaneye gittim duramadım. Kızım da iyiymiş şüķürler olsun ama ters duruyormuş. Ama düzelir dedi dr. Çok özlemişim bebeğimi. Bir de kramp için kalsiyum verdi. Plesenta da hala aşağıda ama yukarı çıkıyor. Inşallah iyice çıkar. Erken doğum olacağından korktu dr. O yüzden 28 ve 32. Haftalarda ciğer geliştirici iģne ol mutlaka dedi. Aşımın da ikinci dozunu oldum. Cok sükür her günümüze.

Slm kızlar bugün Dr gittim tekrar açlık tokluk şekerim baktılar çok şükür olmasi gereken seviyede çıktı çok kafama takiyodum rahatladim

Kizlar nasilsiniz? Bugnlerde carpintim oluyoor benim sizde de var mi ayni sorun. Persembe doktora gidecegim ama biraz once yine gum gum gum oluca merak ettim.

şeker yüklemesi yaptırmışmıydın cnm.bn karrsız kaldm
Evet 75gr lik yaptırmıştır çok yüksek olmasada olmasi gerekenden fazlaydı 3 haftadır dikkat ediyorum bugün tekrar yaptırdım normal düzeyde çıktı bence eğer ben zaten çok sağlıklı besleniyor abur cubur hamur işi şekerli şeyleri tüketmiyorum diyorsan zaten şekerin yükselmez ama benim gibi düşkunsen tatlıya hamur işine bakarsın sonuca göre dikkat edersin ikiz gebelikte zaten erken doğum riski fazla şeker yüksekse bebekler daha çabuk kilo alıyor ve olmasi gerekenden daha erken doğma riski var çok uzattım bence yaptir derim ben

saol cnm bnde karrsız kalmstm.tek gebelik bnmki.hamur işine şekerli şeylerede düşkünmm

Carpinti bende de cok oldu ,disaridan bakinca carpinti goruluyordu,ama kendiliginden gecti ne hikmetse,bu arada tuylenme problemi yasayan var mi,cenede.karnimda tüylenme oldu,dogumdan sonra gecer diyorlar ama korkar oldum ya gecmezse diye

Günaydınn bacılarım nasılsınız..Tatlı tatlı şikayetlerim arttı benim de Rabbim şikayetten saymasın geceleri uykum bölünüyo kaç kere çünkü soluma yatıyorum yarım saat sonra leğen kemiğimin ağrısıyla sağa dönüyorum öyle de fazla yatamıyorum 5 dk sırtüstü yatayım diyorum kızım istemiyo :) eskiden 20 kere dönüyosam şimdi 50 olmuştur :) Allah uykusuzluğa hazırlıyo bizi bence. bu arada haftasonu yatağı gönderemeyen mağazaya gittik herşeyde bi hayır var paramızı iade ettiler istediğim yatak da intte indirime girdi ordan sipariş verdik bugün nasipse gelcek. hepimize hayırlı haftalar olsun sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…