- 8 Şubat 2015
- 348
- 347
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.601
canım doktorun riskli bi durum varsa zaten gitme diycektir normalde 2.5 saatlik bi yol için bu aylarda sakınca görmüyolar ama sen içinde huzursuzluk hissedersen yol boyunca gerileceksen gitme. bence doktorun cevabı seni yönlendirir zatenSelamlar kizlar iyi guzel haberler aldığımız bir hafta olsun hepimiz icin inşallah
size bir sorum var :)
Bayramda allah izin ederse memlekete gitmeyi düşünüyoruz annem abim ve ben esimin izni yok bırakıp dönecek..yolumuz 2,5 saat..ama içimdede bir korku var ister istemez allah korusun yolda felan bisey olurmu veya orda ne bileyim işte...cuma gunu doktoruma sorucam zaten..bayrama allah nasip ederse 7 aylik olucam 28 haftalik :/ gitme amacimizda babamin kabrini ziyaret evdede mevlut okutmayi dusunuyoruz felan.. cok kararsiz kaldim gitsemmi gitmesemmi
Canım dr bana bayramdan sonrası için tatil seyahat vs.. yasakladı. .ama benim ikiz gebelik..yolun çok uzun değil. .kendini de orda fazla yormazsan Allahın izniyle hiçbişey olmaz. .gitmeden zaten dr.un genel kontrollerini yapacaktır..o senin için en doğru kararı verir. .Selamlar kizlar iyi guzel haberler aldığımız bir hafta olsun hepimiz icin inşallah
Bayramda allah izin ederse memlekete gitmeyi düşünüyoruz annem abim ve ben esimin izni yok bırakıp dönecek..yolumuz 2,5 saat..ama içimdede bir korku var ister istemez allah korusun yolda felan bisey olurmu veya orda ne bileyim işte...cuma gunu doktoruma sorucam zaten..bayrama allah nasip ederse 7 aylik olucam 28 haftalik :/ gitme amacimizda babamin kabrini ziyaret evdede mevlut okutmayi dusunuyoruz felan.. cok kararsiz kaldim gitsemmi gitmesemmi
Geçmiş olsun canım..inşallah gribi de en kısa sürede atlatırsın..Allah şifa versin. .Kızlar.. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum. Birkaç gündür şiddetli nezleyim.ilaç alamıyorum tabi. Burun tıkalı. Öksürük hapşırık.. Bu arada ctesi günü de sayısını artık aklımda tutamadığım bir ishal.gece yarısı acilde serumla biten bir ctesiydi. Ben hayatımda böyle bir ishal, bağırsak ve midede gaz ilk defa görüyorum. Pirinç lapası, patates haşlama ve bol su ile atlattım. Nezle ile mücadele ediyorum. Allahtan yatağa düşürmedi beni. Ortalıkta da ishal ve grip salgını varmış bu arada acilde dediler. Ne yaptıysam kendim yaptım. Soğuk su, terleme, cereyan, zayıf giyinme, hepsi bir olunca kendi sonumu hazırlamış oldum.. Dikkat edin kendinize. Dün ve bugün daha iyiyim. En azından iştahım yerinde. Dün pampişime tulum bile aldım o kadar yani
Gecmis olsun canm aman dikkat.Kızlar.. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum. Birkaç gündür şiddetli nezleyim.ilaç alamıyorum tabi. Burun tıkalı. Öksürük hapşırık.. Bu arada ctesi günü de sayısını artık aklımda tutamadığım bir ishal.gece yarısı acilde serumla biten bir ctesiydi. Ben hayatımda böyle bir ishal, bağırsak ve midede gaz ilk defa görüyorum. Pirinç lapası, patates haşlama ve bol su ile atlattım. Nezle ile mücadele ediyorum. Allahtan yatağa düşürmedi beni. Ortalıkta da ishal ve grip salgını varmış bu arada acilde dediler. Ne yaptıysam kendim yaptım. Soğuk su, terleme, cereyan, zayıf giyinme, hepsi bir olunca kendi sonumu hazırlamış oldum.. Dikkat edin kendinize. Dün ve bugün daha iyiyim. En azından iştahım yerinde. Dün pampişime tulum bile aldım o kadar yani
Canim 2.5 saatlik yoldan birsey olmaz ama sen yinede doktoruna danış Benim ablam dogumuna 20 gun kala 4 saatlik yola gitti Allahin izniyle bisey olmadi :)Selamlar kizlar iyi guzel haberler aldığımız bir hafta olsun hepimiz icin inşallah
ay canım, bende kontrole gidince söyliyim dr. bariBenimde çok uyusuyor dr bana b12 vitamini verdi olabiliyomus hamilelikte
Ben iki haftada bir is icin 4 saatlik ucusla Londraya gidiyorum. Doktor onay verdikten sonra 2,5 saatlik yol cerez gibi :)Selamlar kizlar iyi guzel haberler aldığımız bir hafta olsun hepimiz icin inşallah
cnm bnmdede aynu sorun var soluma yatiyorm uzun uzun yatamiyrum sag tarftada raht edemiyrm srt ustude :)ama herseye ragmn onun harektlerni hssttkce hc uyumasamda olur diyorum:)))Günaydınn bacılarım nasılsınız..Tatlı tatlı şikayetlerim arttı benim de Rabbim şikayetten saymasın geceleri uykum bölünüyo kaç kere çünkü soluma yatıyorum yarım saat sonra leğen kemiğimin ağrısıyla sağa dönüyorum öyle de fazla yatamıyorum 5 dk sırtüstü yatayım diyorum kızım istemiyo :) eskiden 20 kere dönüyosam şimdi 50 olmuştur :) Allah uykusuzluğa hazırlıyo bizi bence. bu arada haftasonu yatağı gönderemeyen mağazaya gittik herşeyde bi hayır var paramızı iade ettiler istediğim yatak da intte indirime girdi ordan sipariş verdik bugün nasipse gelcek. hepimize hayırlı haftalar olsun sağlıkla inşallah
cnm 21haftalikkn memlkete gittm 6saatlik yol.bnde cok korktm endslndm ama cok sukur bse olmadi.dr um 2saatte bi mola vererek gdn dedi.smdi bayrmda yine gidicz islh bse olmadan gder gelrz.Selamlar kizlar iyi guzel haberler aldığımız bir hafta olsun hepimiz icin inşallah
Cuma günü benimki canimkızlar şeker testi yaptırdınız mı...benim sonucum yüksek çıktı
50 lik içtim 164 çıktı çikolota tatlı hiç de aram yok ama meyve çok yiyordum yarın tekrar 100lük yapılacakkızlar şeker testi yaptırdınız mı...benim sonucum yüksek çıktı
Insallah yuksek cikmaz yarinda50 lik içtim 164 çıktı çikolota tatlı hiç de aram yok ama meyve çok yiyordum yarın tekrar 100lük yapılacak
Allah içinize sindirsin yavrun mutlu mesut sağlıkla yatsın inşallah yatağında...günaydıın kızlar ayın 8 inde kendi doktoruma dönücem artık bakalım şeker yüklemesi isteyecekmi büyük ihtimal ister diye düşünüyorum bu ara meyveyi kıstım tatlı canım istemiyo zaten başından beri. bu arada dün kızçemin yatağı geldi kurduk ve öylece baktık kaldık eşimle bi garip olduk Allahım içine sağlıkla yatırmayı nasip etsin evimiz ilk kez böyle heyecanlar yaşıyo arka odamızın bi anlamı var artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?