2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar.. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum. Birkaç gündür şiddetli nezleyim.ilaç alamıyorum tabi. Burun tıkalı. Öksürük hapşırık.. Bu arada ctesi günü de sayısını artık aklımda tutamadığım bir ishal.gece yarısı acilde serumla biten bir ctesiydi. Ben hayatımda böyle bir ishal, bağırsak ve midede gaz ilk defa görüyorum. Pirinç lapası, patates haşlama ve bol su ile atlattım. Nezle ile mücadele ediyorum. Allahtan yatağa düşürmedi beni. Ortalıkta da ishal ve grip salgını varmış bu arada acilde dediler. Ne yaptıysam kendim yaptım. Soğuk su, terleme, cereyan, zayıf giyinme, hepsi bir olunca kendi sonumu hazırlamış oldum.. Dikkat edin kendinize. Dün ve bugün daha iyiyim. En azından iştahım yerinde. Dün pampişime tulum bile aldım o kadar yani

Selamlar kizlar iyi guzel haberler aldığımız bir hafta olsun hepimiz icin inşallah
size bir sorum var :)
Bayramda allah izin ederse memlekete gitmeyi düşünüyoruz annem abim ve ben esimin izni yok bırakıp dönecek..yolumuz 2,5 saat..ama içimdede bir korku var ister istemez allah korusun yolda felan bisey olurmu veya orda ne bileyim işte...cuma gunu doktoruma sorucam zaten..bayrama allah nasip ederse 7 aylik olucam 28 haftalik :/ gitme amacimizda babamin kabrini ziyaret evdede mevlut okutmayi dusunuyoruz felan.. cok kararsiz kaldim gitsemmi gitmesemmi

canım doktorun riskli bi durum varsa zaten gitme diycektir normalde 2.5 saatlik bi yol için bu aylarda sakınca görmüyolar ama sen içinde huzursuzluk hissedersen yol boyunca gerileceksen gitme. bence doktorun cevabı seni yönlendirir zaten

Canım dr bana bayramdan sonrası için tatil seyahat vs.. yasakladı. .ama benim ikiz gebelik..yolun çok uzun değil. .kendini de orda fazla yormazsan Allahın izniyle hiçbişey olmaz. .gitmeden zaten dr.un genel kontrollerini yapacaktır..o senin için en doğru kararı verir. .

Geçmiş olsun canım..inşallah gribi de en kısa sürede atlatırsın..Allah şifa versin. .

Gecmis olsun canm aman dikkat.

Canim 2.5 saatlik yoldan birsey olmaz ama sen yinede doktoruna danış Benim ablam dogumuna 20 gun kala 4 saatlik yola gitti Allahin izniyle bisey olmadi :)

Ben iki haftada bir is icin 4 saatlik ucusla Londraya gidiyorum. Doktor onay verdikten sonra 2,5 saatlik yol cerez gibi :)

cnm bnmdede aynu sorun var soluma yatiyorm uzun uzun yatamiyrum sag tarftada raht edemiyrm srt ustude :)ama herseye ragmn onun harektlerni hssttkce hc uyumasamda olur diyorum:)))

cnm 21haftalikkn memlkete gittm 6saatlik yol.bnde cok korktm endslndm ama cok sukur bse olmadi.dr um 2saatte bi mola vererek gdn dedi.smdi bayrmda yine gidicz islh bse olmadan gder gelrz.

Benim 2 hafta sonra ama ciddi ben de korkuyorum. Bu ay neredeyse 3 kilo aldim. Fazlaca meyve tuketmeye basladim sanirim ondan kaynaklaniyor. Uffff koorkuyorum ya

50 lik içtim 164 çıktı çikolota tatlı hiç de aram yok ama meyve çok yiyordum yarın tekrar 100lük yapılacak
Insallah yuksek cikmaz yarinda
bana direk 75 lik yapacak...benimde tatliyla meyveyle aram yok ama bu ara cikolata felan yiyorum bebegin hareketini hissetmeyince felan :/
stresimiz hic bitmeyecek bundan sonra ne var acaba diye dusunmeden edemiyor insan :/

günaydıın kızlar ayın 8 inde kendi doktoruma dönücem artık bakalım şeker yüklemesi isteyecekmi büyük ihtimal ister diye düşünüyorum bu ara meyveyi kıstım tatlı canım istemiyo zaten başından beri. bu arada dün kızçemin yatağı geldi kurduk ve öylece baktık kaldık eşimle bi garip olduk Allahım içine sağlıkla yatırmayı nasip etsin evimiz ilk kez böyle heyecanlar yaşıyo arka odamızın bi anlamı var artık :)

Allah içinize sindirsin yavrun mutlu mesut sağlıkla yatsın inşallah yatağında...
Hamile kaldığımdan beri hayat farklılaştı sırf onu düşünüp ona göre hareket eder olduk.Eşim şimdi odasını boyucakmış stickerlar alcakmış onun hevesinde:))) Allah bu güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…