- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.621
bende korkuyorum.Bende haftaya kontrole gitçem sanırım dr. haftaya yaptır dicek.Vallahi kucağımıza almadan sanırım bu korkular bitmicek....Benim 2 hafta sonra ama ciddi ben de korkuyorum. Bu ay neredeyse 3 kilo aldim. Fazlaca meyve tuketmeye basladim sanirim ondan kaynaklaniyor. Uffff koorkuyorum ya
Canim ben cumartesi 12 saatlik yolculuk yaptım 2 saatte bir durup 15 dk yurudum allahın izniyle bişey olmaz. 32 haftalik ken de geri ist dönecem nasipseSelamlar kizlar iyi guzel haberler aldığımız bir hafta olsun hepimiz icin inşallah
size bir sorum var :)
Bayramda allah izin ederse memlekete gitmeyi düşünüyoruz annem abim ve ben esimin izni yok bırakıp dönecek..yolumuz 2,5 saat..ama içimdede bir korku var ister istemez allah korusun yolda felan bisey olurmu veya orda ne bileyim işte...cuma gunu doktoruma sorucam zaten..bayrama allah nasip ederse 7 aylik olucam 28 haftalik :/ gitme amacimizda babamin kabrini ziyaret evdede mevlut okutmayi dusunuyoruz felan.. cok kararsiz kaldim gitsemmi gitmesemmi
kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı bizim var kan uyuşmazlığı testinde ilk aylarda sorun görmedi dr ama bi iğne yapılması gerekiyomuş 28.haftada bilgisi olan var mı ?
benim bi arkadaşımdada kan uyuşmazlığı var onun doktoruda asgu86 nın dr. gibi 20. haftalarda bi iğne olması gerektiğini söylemiş.Sen mutlaka araştır sor canım ...Bizde de kan uyusmazligi var. Doktor dogumdan sonra igne dedi ama 28.haftayi ilk kez duydum. Persembe kontrolum var 24+5 bi sorayim bakayim ne dicek
ben yaptırdım canım....Kızlar Uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı?
benim bi arkadaşımdada kan uyuşmazlığı var onun doktoruda asgu86 nın dr. gibi 20. haftalarda bi iğne olması gerektiğini söylemiş.Sen mutlaka araştır sor canım ...
sor canım bu bebeğin kanı pozitifse anneye geçme riskini önlemek için yapılıyomuş genelde ilk gebelikte risk görmüyolarmış bizede en başta test yaptılar sonra dosyada yazdığı için kan uyuşmazlığınız var diyip devamlı tekrarlıyolardı ama bugün intte denk geldim acaba iğne zamanını beklemek için mi devamlı gündemde tuttular.kendi doktoruma sorucam bende haftaya inşallahBizde de kan uyusmazligi var. Doktor dogumdan sonra igne dedi ama 28.haftayi ilk kez duydum. Persembe kontrolum var 24+5 bi sorayim bakayim ne dicek
Günaydın Nasılsıniz çok şükür ben iyiyim ayak şişmesi dışında I ilgazardahan06 benimde ayak nuumaram büyüdü koca göbek koca ayaklı bi hatun oldum çok şükür hele Bi doğsunlar eski halimize döneriz daha hiçbişey almadım kuzularima bayramdan sonra toptan alışveriş yapacağım inşallah agirlasmam
Ah ah bana sor :) sikayet etmiyorum ama cok sirt agrim var onumde daha 2 bucuk ay var Allahim dayanma gucu versin agarlastim iyice alisverisi iyiki yapmisik inanki uzun yol yuruyemiyorum ama olsun paşalarim için herseye katlanirim ben Allahim izniyle insallah hepimizin evlatlari saglikla dunyaya gelsin .
Amin
Bol bol uyumaya calisiyom :) çok yorulacağiz belki ama onlar icin herseye katlaniriz bizler..adno28 canım, ben de ayak şişmesi şimdilik, çok uyku ve ağrı problemim yok, inşallah olmaz da, yumurcaklar için herşeye katlanıyoruz...
Benimde sampuanlar yaglar kaldi sampuani köpük alicam hem bereketli hemde daha iyi oluyor ablam mustellanin köpuk sampuanini 1 sene ye yakin kullandi nerdeyse sende nerdeyse bitirmişsin alisverisi iyi olmus o liste hic bitmez inanki dogduklarinda illa biseyler daha cikarNaber kizlar nasilsiniz :) biz ufak ufak aliyoruz minige biseyler. Avent in 240lik cam biberonunu, lansinoh manuel gogus pompasi ve lansinoh gogus ucu kremi aldim. Uni baby islak havlu 3lu indirime girmisti onu aldim. Alt acma bezi aldim. Braun un dijital alindan atesolcer, tirnak makasi aldim. Ve yine ufak tefek bir kac parca esyasini aldim.sizler neler yaptiniz.bayrama memlekete gidicez. Dönüşü ordan da bebek arabasi oto koltugunu alalim diyoruz.yatagina da bakicaz. LListe cok ama kafam karisikama olsun tatli kosturmalar tatli telaslar di mi :))
ne zaman yaptırdın canım ?ben yaptırdım canım....
Yaa ben daha onlara hic girmedim :) alisverisimiz bitmedi kizzz daha coook sey var da nerden baslayacagimi sasiyom surekli :))) gule gule kullan tum esyalarini seker. Mustela kopuk sampuani hic duymamistim hemen bakiyorum canimBenimde sampuanlar yaglar kaldi sampuani köpük alicam hem bereketli hemde daha iyi oluyor ablam mustellanin köpuk sampuanini 1 sene ye yakin kullandi nerdeyse sende nerdeyse bitirmişsin alisverisi iyi olmus o liste hic bitmez inanki dogduklarinda illa biseyler daha cikariyi gunlerde kullan insallah canm
Benim dedigim özellikle hassas tenli bebekler icin canm her markanin bilemem ama mustela cok iyi bir ürün bebeklerde konagi önluyor arkadasin dogru diyordur icinde kimyasal olan markalar vardir diger sivi sampuanlar da yeni doganlar icin pek tavsiye etmiyorlar ama arastirmali tabiki..Iyi geceler canlar
köpük sampuan almadan bir araştırın derim çünkü onda kimyasal madde daha çok oluyormus kimyager arkadaşım söylemisti...köpük sampuan jöle kopuk boya vs...
Amin canmKızlar hayırlı gecelerbiz de bugün çilekten bebek odası siparişini verdik. .Rabbim nasip kısmet ederse bayramdan sonra gelecek..Bu tatlı telaşlar hiç bitmesin Rabbim isteyen herkese evlat duygusunu yaşatsın
2015 şubatta başladı ama eski hastasıyım oranın 2013 tarihten beri ordaydım.ne zaman yaptırdın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?