2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Benim 2 hafta sonra ama ciddi ben de korkuyorum. Bu ay neredeyse 3 kilo aldim. Fazlaca meyve tuketmeye basladim sanirim ondan kaynaklaniyor. Uffff koorkuyorum ya
bende korkuyorum.Bende haftaya kontrole gitçem sanırım dr. haftaya yaptır dicek.Vallahi kucağımıza almadan sanırım bu korkular bitmicek....

Canim ben cumartesi 12 saatlik yolculuk yaptım 2 saatte bir durup 15 dk yurudum allahın izniyle bişey olmaz. 32 haftalik ken de geri ist dönecem nasipse

kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı bizim var kan uyuşmazlığı testinde ilk aylarda sorun görmedi dr ama bi iğne yapılması gerekiyomuş 28.haftada bilgisi olan var mı ?

kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı bizim var kan uyuşmazlığı testinde ilk aylarda sorun görmedi dr ama bi iğne yapılması gerekiyomuş 28.haftada bilgisi olan var mı ?

Bizde de kan uyusmazligi var. Doktor dogumdan sonra igne dedi ama 28.haftayi ilk kez duydum. Persembe kontrolum var 24+5 bi sorayim bakayim ne dicek

Bizde de kan uyusmazligi var. Doktor dogumdan sonra igne dedi ama 28.haftayi ilk kez duydum. Persembe kontrolum var 24+5 bi sorayim bakayim ne dicek
benim bi arkadaşımdada kan uyuşmazlığı var onun doktoruda asgu86 nın dr. gibi 20. haftalarda bi iğne olması gerektiğini söylemiş.Sen mutlaka araştır sor canım ...

benim bi arkadaşımdada kan uyuşmazlığı var onun doktoruda asgu86 nın dr. gibi 20. haftalarda bi iğne olması gerektiğini söylemiş.Sen mutlaka araştır sor canım ...

Aaa cok tesekkur ederim cnm ya sorayim bakalim ne dicek. acaba tedaviyle hamile kaldim diye mii surrekli panik, surrekli merak. Hayirlisiyla kucagimiza alsak pitirciklarimizi

sor canım bu bebeğin kanı pozitifse anneye geçme riskini önlemek için yapılıyomuş genelde ilk gebelikte risk görmüyolarmış bizede en başta test yaptılar sonra dosyada yazdığı için kan uyuşmazlığınız var diyip devamlı tekrarlıyolardı ama bugün intte denk geldim acaba iğne zamanını beklemek için mi devamlı gündemde tuttular.kendi doktoruma sorucam bende haftaya inşallah

esunger53 ; ayak şişmesi dolaysıyla genişlemesi, numara da ayaklar sığmayınca mecburen büyüdü çalıştığım için gün boyu ayakkabı ,içinde dinlenemiyor ve şişiyor. İnşallah eski halimize döneriz :) Alışverişini çok erteleme ayaklardan dolayı ben çok fazla dolaşamıyorum. Çoğunu hallettik gibi, darısı başına :)

adno28 canım, ben de ayak şişmesi şimdilik, çok uyku ve ağrı problemim yok, inşallah olmaz da, yumurcaklar için herşeye katlanıyoruz...

Naber kizlar nasilsiniz :) biz ufak ufak aliyoruz minige biseyler. Avent in 240lik cam biberonunu, lansinoh manuel gogus pompasi ve lansinoh gogus ucu kremi aldim. Uni baby islak havlu 3lu indirime girmisti onu aldim. Alt acma bezi aldim. Braun un dijital alindan atesolcer, tirnak makasi aldim. Ve yine ufak tefek bir kac parca esyasini aldim.sizler neler yaptiniz.bayrama memlekete gidicez. Dönüşü ordan da bebek arabasi oto koltugunu alalim diyoruz.yatagina da bakicaz. LListe cok ama kafam karisik ama olsun tatli kosturmalar tatli telaslar di mi :))

Benimde sampuanlar yaglar kaldi sampuani köpük alicam hem bereketli hemde daha iyi oluyor ablam mustellanin köpuk sampuanini 1 sene ye yakin kullandi nerdeyse sende nerdeyse bitirmişsin alisverisi iyi olmus o liste hic bitmez inanki dogduklarinda illa biseyler daha cikar iyi gunlerde kullan insallah canm

Yaa ben daha onlara hic girmedim :) alisverisimiz bitmedi kizzz daha coook sey var da nerden baslayacagimi sasiyom surekli :))) gule gule kullan tum esyalarini seker. Mustela kopuk sampuani hic duymamistim hemen bakiyorum canim

Iyi geceler canlar
köpük sampuan almadan bir araştırın derim çünkü onda kimyasal madde daha çok oluyormus kimyager arkadaşım söylemisti...köpük sampuan jöle kopuk boya vs...

Iyi geceler canlar
köpük sampuan almadan bir araştırın derim çünkü onda kimyasal madde daha çok oluyormus kimyager arkadaşım söylemisti...köpük sampuan jöle kopuk boya vs...
Benim dedigim özellikle hassas tenli bebekler icin canm her markanin bilemem ama mustela cok iyi bir ürün bebeklerde konagi önluyor arkadasin dogru diyordur icinde kimyasal olan markalar vardir diger sivi sampuanlar da yeni doganlar icin pek tavsiye etmiyorlar ama arastirmali tabiki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…