2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar hayırlı geceler biz de bugün çilekten bebek odası siparişini verdik. .Rabbim nasip kısmet ederse bayramdan sonra gelecek..Bu tatlı telaşlar hiç bitmesin Rabbim isteyen herkese evlat duygusunu yaşatsın
Güle güle kullansın canım kuzucuğun bizde çilekten sipariş verdik temmuzda teslim edicekler inşallah ...:)

günaydın kızlaaar herkes iyi mi? Hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Malum kestirme fln diyenler oluyo. Bnm uzun baya ve duşta çok yoruluyorum artık. Gerçi dışarı kuaföre de gidemiyorum henüz izin yok Doktorda, evde yatıyorum ama yine de paylaşmak istedim sizle.

Canim bende kestirdim cok uzundu uzule uzule kestirdim gorumcemde kestirmisti bir yasinda oglu suan o kestirince bisey olmaz heralde dedim ama boyatmak zararli

günaydın bacılarr. dün gece kalp krizi sandığım bi gaz sancısıyla kıvrandım eşim de yoktu dua ede ede gezindim bazen aşırı sancı geliyo bi yöntem bulmam lazım buna gazlı hiçbişey yiyip içmiyorum ama oluyo yine de. köpük şampuanı konusunu okudum bize unı baby i tavsiye ettiler kullananlar masum markalardan biri de o. alışveriş de aylık şeklinde devam ediyo ben en sona kıyafetleri bıraktım

batıl olduğunu düşünsem de canıma yetmedikçe kestirmeyi düşünmüyorum canım çok takılmıyosan kestir tabiki ne doktorlar ne hocalar bu inanışla ilgili doğrudur demiyo kişinin kendisiyle ilgili

bende kestirmek istiyorum uzadı dediğin gibi yoruluyorum Ama biryandanda 3 ay daha dayan diyorum.Benim doktorum saç boyatmaya 3 aydan sonra izin verdi ama onada cesaret edemedim tabiki....

Kızlar günaydın, doktordan geldik, çok şükür herşey yolunda, 740 gr olmusuz ben de 3 kilo almışım, yarın sabah açlık kan şekerine bakılacak ona göre gerek görülürse şeker yüklemesi yapılacakmış

gözünaydıın maşallah canım 3 kilo derken toplamda mı bu ay mı anlamadım?

Geçmiş olsun canım maalesef o sancılar bende de var..hatta bir aksam erken doğum sancısı sandım. .gerçekten insanı korkutuyor..ben de şampuan bebek yağı vs olarak unibaby aldım..arkadaşlarım çok memnun..yalnız pisik önleyici krem konusunda kararsizim..sürekli forumları okuyorum..mustela ve sudocrem arasında kaldım..
B beyazbulut16 ben saçlarımı kestirdim canım. .hatta 3 aylık falan hamileydim. Allahin izniyle aklına kötü şeyler getirme biseycik olmaz..

Gunaydin annecikler. Ben sabah bulanti ve inanilmaz sirt agrisiyla uyandim. Zaten rahat uyku cekemiyorum hic ama sirtim feciiiii. Neyse bugunlerimize sukur diyoruz her zamanki gibi kuzucanlar iyi olsun da ben de b ay 2.5 kilo almisim ya inanamadim kendime. 2 gundr meyveyi azaltttim ama meyve disinda abarttigim bi sey yok baktigimda. Kilo almak degil seker olayi korkutuyo beni bi de hatirliyo msunuz carpintidan bahsetmistim bazen cosuyo diye. Inanin meyveyi azaltinca gecti. Meyvedeki seker pek masm degilmis onu anladim.
Sac kestirmede de ben normalde 2 3 ayda bir onler uzun arkala kisa kestiririmm ama simdi annem kayinvalidem surekli kizim kestirme diyip duruyo batiil inanc evet ama insan yine de bi rkuyo. Neyse hayirisi3 ay kaldi saglikla gelsin minikler kestirirz.

Ben de kestirmiştim 3 aylıkken. Doğuma yakın toparlatıcam tekrar.. Batıl inançlara takılmayın o kadar.. O işler saç kestirmekle olsaydı...

gunaydin guzel annislerrr:*bnmde bu kac gundr sancm oluyo.sanrm normal rahm buyuyo die.isllh bse olmadan sag salim alurz bebsleri kycagmiza.

Adno yok canim markayla alakali birsey degil..ne kadar masum olursa olsun onun köpük kivamina gelmesi icin ayri bir madde kullaniliyormus
ben sebamed aldim bakalim artik deneye deneye ogrenicez çünkü her bebege her bez ve bakim ürünü iyi gelmiyormus malum :)
Bugun iki gun gecikmeli olarak ikinci doz aşımı vurulucam inşallah

Anladim canm doğrudur :) bende 1 hafta sonra ikinci dozu vuruncam simdiden gecmis olsun canm

Kızlar ev tipi ana kucağı almayı dusunuyormusunuz, sonuçta yatağından alıp odaya falan getirdiğimizde sallanan beşik tarzı bişeye ihtiyac olur, alan varsa fikir verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…