- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.641
Güle güle kullansın canım kuzucuğun bizde çilekten sipariş verdik temmuzda teslim edicekler inşallah ...:)Kızlar hayırlı gecelerbiz de bugün çilekten bebek odası siparişini verdik. .Rabbim nasip kısmet ederse bayramdan sonra gelecek..Bu tatlı telaşlar hiç bitmesin Rabbim isteyen herkese evlat duygusunu yaşatsın
Canim bende kestirdim cok uzundu uzule uzule kestirdim gorumcemde kestirmisti bir yasinda oglu suan o kestirince bisey olmaz heralde dedim ama boyatmak zararligünaydın kızlaaar herkes iyi mi? Hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Malum kestirme fln diyenler oluyo. Bnm uzun baya ve duşta çok yoruluyorum artık. Gerçi dışarı kuaföre de gidemiyorum henüz izin yok Doktorda, evde yatıyorum ama yine de paylaşmak istedim sizle.
batıl olduğunu düşünsem de canıma yetmedikçe kestirmeyi düşünmüyorum canım çok takılmıyosan kestir tabiki ne doktorlar ne hocalar bu inanışla ilgili doğrudur demiyo kişinin kendisiyle ilgiligünaydın kızlaaar herkes iyi mi? Hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Malum kestirme fln diyenler oluyo. Bnm uzun baya ve duşta çok yoruluyorum artık. Gerçi dışarı kuaföre de gidemiyorum henüz izin yok Doktorda, evde yatıyorum ama yine de paylaşmak istedim sizle.
bende kestirmek istiyorum uzadı dediğin gibi yoruluyorum Ama biryandanda 3 ay daha dayan diyorum.Benim doktorum saç boyatmaya 3 aydan sonra izin verdi ama onada cesaret edemedim tabiki....günaydın kızlaaar herkes iyi mi? Hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Malum kestirme fln diyenler oluyo. Bnm uzun baya ve duşta çok yoruluyorum artık. Gerçi dışarı kuaföre de gidemiyorum henüz izin yok Doktorda, evde yatıyorum ama yine de paylaşmak istedim sizle.
Inşallah canım meleklerimiz cilek kokulu rüyalarla uyansin yataklarindanGüle güle kullansın canım kuzucuğun bizde çilekten sipariş verdik temmuzda teslim edicekler inşallah ...:)
Maşallah canım sağlıkla büyüsün meleğinKızlar günaydın, doktordan geldik, çok şükür herşey yolunda, 740 gr olmusuz ben de 3 kilo almışım, yarın sabah açlık kan şekerine bakılacak ona göre gerek görülürse şeker yüklemesi yapılacakmış
Geçmiş olsun canım maalesef o sancılar bende de var..hatta bir aksam erken doğum sancısı sandım. .gerçekten insanı korkutuyor..ben de şampuan bebek yağı vs olarak unibaby aldım..arkadaşlarım çok memnun..yalnız pisik önleyici krem konusunda kararsizim..sürekli forumları okuyorum..mustela ve sudocrem arasında kaldım..günaydın bacılarr. dün gece kalp krizi sandığım bi gaz sancısıyla kıvrandım eşim de yoktu dua ede ede gezindim bazen aşırı sancı geliyo bi yöntem bulmam lazım buna gazlı hiçbişey yiyip içmiyorum ama oluyo yine de. köpük şampuanı konusunu okudum bize unı baby i tavsiye ettiler kullananlar masum markalardan biri de o. alışveriş de aylık şeklinde devam ediyo ben en sona kıyafetleri bıraktım
Maşallah canimKızlar günaydın, doktordan geldik, çok şükür herşey yolunda, 740 gr olmusuz ben de 3 kilo almışım, yarın sabah açlık kan şekerine bakılacak ona göre gerek görülürse şeker yüklemesi yapılacakmış
günaydın kızlaaar herkes iyi mi? Hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Malum kestirme fln diyenler oluyo. Bnm uzun baya ve duşta çok yoruluyorum artık. Gerçi dışarı kuaföre de gidemiyorum henüz izin yok Doktorda, evde yatıyorum ama yine de paylaşmak istedim sizle.
toplamda canım,çok kilo almadım,görenler 25 haftalık olduğuma pek inanmıyor ama bundan sonra alırım galibagözünaydıın maşallah canım 3 kilo derken toplamda mı bu ay mı anlamadım?
Anladim canm doğrudur :) bende 1 hafta sonra ikinci dozu vuruncam simdiden gecmis olsun canmAdno yok canim markayla alakali birsey degil..ne kadar masum olursa olsun onun köpük kivamina gelmesi icin ayri bir madde kullaniliyormus
ben sebamed aldim bakalim artik deneye deneye ogrenicez çünkü her bebege her bez ve bakim ürünü iyi gelmiyormus malum :)
Bugun iki gun gecikmeli olarak ikinci doz aşımı vurulucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?