- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.661
Kizlar ben 40i cikana kadar asla sampuan kullanmayi dusunmuyorum. Ne marka olursa olsun icinde kimyasal var ve bebiklerin ciltleri cok hassas. Ayrica ne kirleri var ki, sadece duru su ile cokda guzel temizlenir. Deterjansiz temizlik olmadigini saniyoruz ama o hassas ciltlere zarar vermektense birakin kirlinkalsinlar. Ayrica dogdugunda da yikatmayacagim sadece islak pamuk ile kanlari sildirecegim. O sivi bebegin cildi icin cok onemli. Lutfen islak mendilde kullanmayin 2 3 ay altini degistirirken. Suyla islatilmis pamuk en guzeli. Benim fikirlerim tabi bunlar :)Adno yok canim markayla alakali birsey degil..ne kadar masum olursa olsun onun köpük kivamina gelmesi icin ayri bir madde kullaniliyormus
ben sebamed aldim bakalim artik deneye deneye ogrenicez çünkü her bebege her bez ve bakim ürünü iyi gelmiyormus malum :)
Bugun iki gun gecikmeli olarak ikinci doz aşımı vurulucam inşallah
Saglik ocaklari nedense morel bozmaya birebir canini sıkma tekme atmis iste kuzucugun Allah korusun canm.Saglik ocagina gittim aşı için gitmez olaydim..once tansiyonu olctu 13 11 cikti (normaldede doktorum haftada iki defa olc demisti hep olcuyorum en fazla 13 9 ciktigi olmuştu o da iki kez ) sonra idrar yapalim dedi cubugu soktu neyse enfeksiyon yok ama protein kaçağı +1 dedi varmis yani ne demekse Gebelik zehirlenmesi olabilirmis en kötü ihtimal
...sonra kalp atislarini dinleyelim dedi sag tarafa koydu cihazı onuda bulamadi..cuma gunu kontrolden sonra bir sorun yok derse doktorunuz aşıyı vururuz dedi..ben tabi bir kötü oldum ordan ciktim basladim aglamaya sinirlerim bozuldu..birsey olmadığını biliyorum cunku daha orda beklerken tekmeliyordu kuzum.hastanemi aradim hemsiremle konuştum anlattım durumu korkma onlar doğru sonuc vermiyor istersen gel dedi veya yakin bir hastaneye git icin rahat etsin dedi...eve geldim gayet normal tekmeleri çok şükür..
güle güle kullansınlar Inş. Sen de foto paylaşırsan bize fikir olur çok iyi olurdu cnm.Saglik ocaklari nedense morel bozmaya birebir canini sıkma tekme atmis iste kuzucugun Allah korusun canm.
meleklercenneti bizde iki tane sallanan kücuk besik aldik odaya aldigimizda onlara koyariz dedik senin paylastiklarin da guzel anakucagi
Hiç moralini bozma canım. .bizim bir arkadaşa da kalp atışı duyulmuyor kalbi durmuş olabilir demişler meğer aleti acmamis. .zaten meleğin sana kendini hissettirmis Allah in izniyle bişi olmaz.. bana da ilk aşı da gittiğimde orda bi hemşire ikiz bebek çok durmaz temmuzda dogurursun deyip moralimi bozmustu..bazen ne dediklerini bilmiyorlarSaglik ocagina gittim aşı için gitmez olaydim..once tansiyonu olctu 13 11 cikti (normaldede doktorum haftada iki defa olc demisti hep olcuyorum en fazla 13 9 ciktigi olmuştu o da iki kez ) sonra idrar yapalim dedi cubugu soktu neyse enfeksiyon yok ama protein kaçağı +1 dedi varmis yani ne demekse Gebelik zehirlenmesi olabilirmis en kötü ihtimal
...sonra kalp atislarini dinleyelim dedi sag tarafa koydu cihazı onuda bulamadi..cuma gunu kontrolden sonra bir sorun yok derse doktorunuz aşıyı vururuz dedi..ben tabi bir kötü oldum ordan ciktim basladim aglamaya sinirlerim bozuldu..birsey olmadığını biliyorum cunku daha orda beklerken tekmeliyordu kuzum.hastanemi aradim hemsiremle konuştum anlattım durumu korkma onlar doğru sonuc vermiyor istersen gel dedi veya yakin bir hastaneye git icin rahat etsin dedi...eve geldim gayet normal tekmeleri çok şükür..
Amin canm insallah.güle güle kullansınlar Inş. Sen de foto paylaşırsan bize fikir olur çok iyi olurdu cnm.
BoyleAmin canm insallah.
Canim boyle benimkiler sunny baby marka
Benimde raporum çıktı temmuzda gidicem bakalım.blowholeost: 41600151 .!.:2015 şubatta başladı ama eski hastasıyım oranın 2013 tarihten beri ordaydım.
Güle güle kullan bende böyle 2 tane beşik alicam hem tekerlekli evin içinde yer degistirebilirim hemde çok yer kaplamaz ne kadara aldın
Amin canm sagol fiyati 229 tl canm ben bitane aldim bundan benzer ablamin da vardi oda verdi bana bide oyun parki gelecek kuzenimden Allah yatirmayi nasip etsin insallah.Güle güle kullan bende böyle 2 tane beşik alicam hem tekerlekli evin içinde yer degistirebilirim hemde çok yer kaplamaz ne kadara aldın
canım güle güle kullansınlar paşalar:) fiyatı nedir bende arayıştayım nasipse bayram sonrası alıcaz Allahım kullanmayıda nasip etsin
229 tl canm Amin insallah sagol :)canım güle güle kullansınlar paşalar:) fiyatı nedir bende arayıştayım nasipse bayram sonrası alıcaz Allahım kullanmayıda nasip etsin
çok mantklı cnm bnde öle dicm dr uma.önce açılk tokluk baklsın sonra gerekrse yapılsın.Canlar, açlık kan şekerim iyi çıktı, doktorumuz şeker yüklemesine gerek yok dedi, kurtuldum çok şükür
Cnm ilk sayfada cinsiyet ve koymayı düşünülen isimler yazıyor istersen fikir olur oradan bakabilirsin. Benim kız bebek ama biz de tam karar veremedik henüz.Mrb kızlar? Bebegınıze hangi ısmı koyacaksınız suan 25 haf.dayım hala kararsızım erkek bebeğimın cinsiyeti .. Bi kac ısım aklımda ama kararsızım berat,berk, yağız,erdi, :-?
ilk sy da güncellenmemiş cnm baktım da pek isim yok;(muşMrb kızlar? Bebegınıze hangi ısmı koyacaksınız suan 25 haf.dayım hala kararsızım erkek bebeğimın cinsiyeti .. Bi kac ısım aklımda ama kararsızım berat,berk, yağız,erdi, :-?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?