2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kizlar 2 hafta oncesine kadar baya istahim acikti doydgumu anlamiyodum.smdi ise pek istahm yok hamile kalmadan onceki gibi yiyorm..szdede oldu mu bole.

kizlar 2 hafta oncesine kadar baya istahim acikti doydgumu anlamiyodum.smdi ise pek istahm yok hamile kalmadan onceki gibi yiyorm..szdede oldu mu bole.
Bendede çok istah yok normal yiyiyorum kendim pek kilo almadim sadece koca bi karnim var :)

Slm kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız ben 7 kilo aldım biraz fazla galiba.çok yemiyorum ama sürekli evdeyim hareket az.bu arada akıntınız oluyor mu.bende hep vardı ama son zamanlarda arttı.şeffaf ve kokusuz olduğu için çok ciddiye almadım ama kontrolde dr sorucam .iyi geceler

Ben de 9 kilo almisim canim akintim da var.ozellikle ayakta durup yoruldugumda rengi sari oluyo. Ama gun icinde su seklinde

Kızlar akinti için Dr fitil verdi. Şeker yüklemesi yapıldı kan verip duruyorum. Suyum yine fazlaymis üst sınırda dedi dr cok moralim bozuldu ogleden sonra Prof gidecem ins

bmde 7kilo aldm hareketsizm ewdeym hep.eger akintin seffaf kokuszsa korkma dedmsti dr um.bnm sarmsi oluyodu ftl kullandm smdi iyi gbi

ben de hep yattığım için 6.5 kilo aldım;( yaz meyveleri süper haliyle bol bol yiyordum.oh! Ama Çook yememek gerektiğini geç anladım! Hafta ya şeker yüklemesi var 1.5 haftadır hamur işi + meyvayı azalttı m bakalım.çikolata fln aram yok ztn..bundan sonra da dikkat edeceğim inş.

Sanırım kiloda ben ondeyim 13 kilo aldım akıntı bende de oluyor su gibi çok ayakta durunca daha fazla geliyor haftaya dr gidicem bakalım ne dicek

B beyazbulut16 efsane bunlar; takılma bunlara. Ben kestirdim yaklaşık 2 ay oldu, çok rahatladım darısı başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…