- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.681
cok guzelms cnm gule gule kullan.bnde cokcok begeniyorum bu modellrihttp://www.minimoda.com.tr/Baby-Tech-Sarayli-Ahsap-Besik-Ceviz,PR-6495.html
Kızlar.. Biz de bu beşikten aldık..tekerlekli sallanıyor.. Eşim kurduğunda fotosunu atarım.. 400 e aldık. Oyun parkımız da var. Daha nolsun.
açlık kaç çıktı canmCanlar, açlık kan şekerim iyi çıktı, doktorumuz şeker yüklemesine gerek yok dedi, kurtuldum çok şükür
79 çıktı canımaçlık kaç çıktı canm
kizlar 2 hafta oncesine kadar baya istahim acikti doydgumu anlamiyodum.smdi ise pek istahm yok hamile kalmadan onceki gibi yiyorm..szdede oldu mu bole.
Bendede çok istah yok normal yiyiyorum kendim pek kilo almadim sadece koca bi karnim var :)kizlar 2 hafta oncesine kadar baya istahim acikti doydgumu anlamiyodum.smdi ise pek istahm yok hamile kalmadan onceki gibi yiyorm..szdede oldu mu bole.
Ben de 9 kilo almisim canimSlm kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız ben 7 kilo aldım biraz fazla galiba.çok yemiyorum ama sürekli evdeyim hareket az.bu arada akıntınız oluyor mu.bende hep vardı ama son zamanlarda arttı.şeffaf ve kokusuz olduğu için çok ciddiye almadım ama kontrolde dr sorucam .iyi geceler
Ben de 9 kilo almisim canimakintim da var.ozellikle ayakta durup yoruldugumda rengi sari oluyo. Ama gun icinde su seklinde
geçmiş olsu n üzülme inş. Düzelir ya hepimize dua ediyorum.Kızlar akinti için Dr fitil verdi. Şeker yüklemesi yapıldı kan verip duruyorum. Suyum yine fazlaymis üst sınırda dedi dr cok moralim bozuldu ogleden sonra Prof gidecem ins
Sağolasıngeçmiş olsu n üzülme inş. Düzelir ya hepimize dua ediyorum.
bmde 7kilo aldm hareketsizm ewdeym hep.eger akintin seffaf kokuszsa korkma dedmsti dr um.bnm sarmsi oluyodu ftl kullandm smdi iyi gbiSlm kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız ben 7 kilo aldım biraz fazla galiba.çok yemiyorum ama sürekli evdeyim hareket az.bu arada akıntınız oluyor mu.bende hep vardı ama son zamanlarda arttı.şeffaf ve kokusuz olduğu için çok ciddiye almadım ama kontrolde dr sorucam .iyi geceler
canm gegecms olsun moralini bozma dzelir .Allah yardmcimiz olsunKızlar akinti için Dr fitil verdi. Şeker yüklemesi yapıldı kan verip duruyorum. Suyum yine fazlaymis üst sınırda dedi dr cok moralim bozuldu ogleden sonra Prof gidecem ins
Geçmis olsun canm insallah duzelir tez vakitteSağolasın
Düzelir inşallah moralini bozmaKızlar akinti için Dr fitil verdi. Şeker yüklemesi yapıldı kan verip duruyorum. Suyum yine fazlaymis üst sınırda dedi dr cok moralim bozuldu ogleden sonra Prof gidecem ins
benimde aynı canım çok gezince durduğumda rengi sarı oluyorBen de 9 kilo almisim canimakintim da var.ozellikle ayakta durup yoruldugumda rengi sari oluyo. Ama gun icinde su seklinde
B beyazbulut16 efsane bunlar; takılma bunlara. Ben kestirdim yaklaşık 2 ay oldu, çok rahatladım darısı başına :)günaydın kızlaaar herkes iyi mi? Hamilelikte saç kestirmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Malum kestirme fln diyenler oluyo. Bnm uzun baya ve duşta çok yoruluyorum artık. Gerçi dışarı kuaföre de gidemiyorum henüz izin yok Doktorda, evde yatıyorum ama yine de paylaşmak istedim sizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?