2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar ev tipi ana kucağı almayı dusunuyormusunuz, sonuçta yatağından alıp odaya falan getirdiğimizde sallanan beşik tarzı bişeye ihtiyac olur, alan varsa fikir verebilir mi
meleklercenneti ; ana dizi diye birşey var biz ondan almayı düşünüyoruz. Sallanıyor kullanışlıya benziyor aklında bulunsun :)

Şeker yüklememizi yaptirdik biraz bulanti yapti bende ama çok şükür yokmuş normal çıktı değerler..oglusum 850 gram olmuş 5 günde önden gidiyomusuz...bende 3,5 kilo almışım..idrarimda temiz çıktı çok şükür..beni o korkutan hemşireye gittim aslinda benim aile hekimi doktorumun hemşiresi değildi, dedim hani protein kacagi vardi beni siz nasil korkuttunuz şoka soktunuz benimle nasıl ukala ukala konusuyor tartışıyor bir gormeniz lazimdi esimde yanimdaydi..istediginjz yere şikayet edin bilmem ne peki dedim kendi doktoruma indim durumu anlattim..eşimle bimere sikayet dilekçesi yazdik..Sağlık bakanliginida ariycaz ve ilçenin toplum sagligi merkezinede gidip şikayet edicem

Canim oncelikle cok sukur gozunuz aydin bir sey cikmamis. Ve haklisin sonuna kadar her yere sikayet ederdim ben de sanirim. Zaten tedavi ile hamile kalmisiz bin bir turlu korku icimizi yerken insanlarin sacma salak tavirlarini kesinlikle cekme.uyuz oldum kadina

meleklercenneti canim benim bi arkadasim salincak seklindeki mama sandalyesini almis. Cok memnun. Salona getirdiklerinde bebisi ona koyuyor ve cok kullanisli oldugunu soyluyor. Ben de öyle bir sey almayi dusunuyorum tatlim. Resmini yukledim bakarsin sen de..

Eklentiler

• 176590177_tn30_0.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 44
Aynen canim ordada dedim zaten tup bebek olduğunu biliyorlar zaten başından beri stres icindeyimm.ben zaten siki takipteyim ne zaman be yapmam gerektigini hangi testleri yaptirmam gerektigini gunu gunene takip ediyorum..birde bana sen beni dinlememissin diyerek demedigi seyi dedim diyor..benim iyiligim icin soylemis soylemese dahami iyi olurmuş daha neler neler en son dedim siz ne kadar ukalasiniz ben boyleyim hic degismeyede niyetim yok gerizekali sanki ben sana değiş dedim..ben burda idrar kalp dinleme felan istemiyorum bundan sonra yaptirmiycam dedim sonra diger hemsire bana o zamab kagit imzalayin istemiyorum diye getirdi kagit kalem..tabiki yazmadim.esim diyor akli sira şikayet edicez diyince kagit imzalatip kendisi zaten istemedi dilekce yazdi diyecekler dedi bizi cahil gorduler herhalde.eşim kök sökturucem ona diyor

Yuh yaaa ne dusuncesiz anlayissiz insanlarr canim bi de isin kurdu olmuslar baksana hemen de yolunu bulmaya calisiyorlar. Saglikcilar insanlarin sagliklari ile ilgilenip hastaya gerekli tedavi ile guleryuzu gostermek zorunda ama bazi manyaklar iste boyle kucuk daglari ben yarattim moduyla hastaya eziyet ediyorlar. Saglik mudurlugu sikayet bolumu var. Oraya da mail atarak durumu bildir canim

Ben zaten hadi mübarek gün deyip etmemistim ama bugunki tavri hepten sinirlerimi ziplatti..yani esim yanimda olmasa anlatsam anlamazdi onun küstah tavrini.saglik bakanligi şikayet hattini aradim ettim size donus yapilacak dediler dinleyen adam bile şaşırdı nasip yani kalp atisini dinleyip yok deyip hemen doktora yonlendirmedimi diyo hayir dedim cuma kontrol oldugunu soylemistim ondan sonra doktor sorun yok derse gel asini yapalim dedi dedim..bugunde soyleyince inkar ediyor ben size gidin dedim diyor dedim..senin dedigin yer aynj yermi acaba ?

Gözunaydin canm cok sukur iyi cikmis darisi bana sikayet etmekle en dogrusunu yapiyorsun boyle ukala tipleri aldirmak lazim görev basindan! Allaha havale et.

Gözunaydin canm cok sukur iyi cikmis darisi bana sikayet etmekle en dogrusunu yapiyorsun boyle ukala tipleri aldirmak lazim görev basindan! Allaha havale et.
Sagol canim sonuclarimin iyi cikmasina bile sevinmeden strese soktu yine beni allahin cezasi..zaten ordada dedim hayir bana yaptiniz baska hamileye yapmayin yok yere korkutmayin.saglik bakanligida aradi beni iki diyalog oldugu icin idari islem baslatamiyoruz felan filan dedi..bakalim bimerden ne cevap gelicek.herhalde gizli kamerayla felan girmem lazimdi odaya.al birini vur ötekine.allaha havale ettim zaten.

Senin testin ne zaman ve kaclik yuklencek.gitmeden bi kac gun once dikkat et sekerli seyler yeme meyveyi kısıtlı ye :) insan korkuyor ya inşallah herkesin normal cikar seninde

Sagol canm sali gunu doktor randevum var carsambada yaptiririm insallah normal cikar canm

Sanirim ayni yer olmasa da sikayet degerlendirildikten sonra benim dedigim saglik midirlugu sikayet birimi sorusturmayi yurtuyor. Ama icin rahat etmedi ise bir de oraya mail atabilirsin. Bulundugun ilin saglik mudurlugu sayfasina gir.orada vardir bilgiler canim

mrb kızlar ya bnm akşam yemeğnden sonra felaket bi şişkinliğim oluyo karnm nasl geriyo patlıcak gibi.sabaha bşe kalmıyor rahatlıyo.szde durumlar nasl?.bazn kızım tekmelerken vajinamda hssddiyom ayağı ordan çıkacakmş gibi korkutuyo bni

Aynı durumdayım canım, akşam yemek yemek kabusum oldu, nefes almakta bile zorlanır oldum, o tekme olayı bende de oluyor, vajinadan hissediyorum, bi terslik mi var diye düşündüm ama sanırım normal görünüyor

canım bende geçen hafta aile hekiminde sinir ettiler seni anlıyorum bende öyle sinirlerimi bozdular. kaydımı değiştirdim. başka sağlık ocağına. sağlık bakanlığı 184 hattı arayabilirsin şikayet hattı.

Aynı durumdayım canım, akşam yemek yemek kabusum oldu, nefes almakta bile zorlanır oldum, o tekme olayı bende de oluyor, vajinadan hissediyorum, bi terslik mi var diye düşündüm ama sanırım normal görünüyor
Sizde bide beni düşünün cok yersem nefes alamiyom aksamlari az yemek sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…