2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlar biz bebisimizin besigini siparis ettik allah nasip ederse inşallah agustosun son haftasi getirecekler..uyku setinde iki secenek arasinda kararsiz kaldim sizce hangisi daha hoş ?

Krem mi beyazmi :/

Eklentiler

• 20150702_163752.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 20150702_163748.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 20150702_163722.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 20150702_163717.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar biz bebisimizin besigini siparis ettik allah nasip ederse inşallah agustosun son haftasi getirecekler..uyku setinde iki secenek arasinda kararsiz kaldim sizce hangisi daha hoş ?
Hayirli olsun canim. Mevlam agiz tadi can sagligi ile yavrunun kullanmasini nasip etsin insallah

Sagolun canlar rabbim icinde kuzularimizi saglikla yatirmayida nasip eder inşallah.
bende beyaz demiştim zaten besigimizde düz beyaz istedim orta yerine sadece yapistirip cikarabilecegim gemi resmi olucak.

English home a bakmanı tavsiye ederim canım. Çok güzel nevresim takımları var. Hem de indirimde. Hatta internet sitesinde daha da ucuz.

Kızlar.. Mutlu Pazarlar.. Yarın kontrolüm var. Açlık şekerine de bakılacak. İnşallah yüksek çıkmaz da yüklemeden yırtarım. Bu arada akşam yedikten sonra çok fena olanlar dikkatimi çekti. Aralıklı sık yiyince kötü olmazsınız. Ben akşam az çorba az yemek az salata o da canım isterse yiyiyorum.tatlı makarna pilav onları aylardır yemiyorum. Unuttum nasıl bişiydi onlar.. Özledim akşamları da mutlaka yürüyüş gerekiyor. Gerginliği azaltmada birebir..

Bende gecen ay gelmisti sarimsi sivi oc camasirimda gordum sonra kabuk bağlar gibi oldu soyuldu..sutyende hava almazsa daha cok oluyor ben taktigim zaman göğüs ucuna pamuk bez parcasi koyuyorum

Kizlar bu arada bebislerin kiyafetlerini ne zaman yıkayıp yerlestirmeyi dusunuyosunuz ? Bugun e bebekden sivi deterjan aldim baby mee nin kullananlar memnunmus güvenilirmis zaten cok cok az kullanmayi düşünüyorum

Ben eylulde yikamayi uttulemeyi dusnuyorummm. Ben de e bebekten haci sakirinkini aldim. Ablam da onu kullaniyo memnunum dedi bi de biz deneyelim.
sıvı olsun kalıntı kalmasın dediler banada..artik deneye deneye gorucez :)
Eylüle birakmam sanirim ben zaten eylül sonu Sezeryan olursam alırlar ağustos sonu beşik gelmeden yıkar ütüler yerlestiririm allah nasip ederse inşallah

Kizlar bu arada bebislerin kiyafetlerini ne zaman yıkayıp yerlestirmeyi dusunuyosunuz ? Bugun e bebekden sivi deterjan aldim baby mee nin kullananlar memnunmus güvenilirmis zaten cok cok az kullanmayi düşünüyorum
Bayramdan hemen sonra bebek odası gelecek canım..ben de ağustosta yıkayıp, utuleyip yerlestirmeyi düşünüyorum..ikiz oldukları için eylül de olacak büyük ihtimalle doğum..

Benim ikiz oldugu icin malum erken den hazirlamaya basladik yikadim utuledim hepsini 1 haftami aldi bizim cok oldu kiyafet dolaplarina yerlestirdim bidaha yapamam diye suanda tekil bir gebenin 9 aylik karnina sahibim hacisakir toz sabun aldim ama Roxy den daha memnun kaldim hem toz sabun hemde kokusu cok hos tipki yeni dogan bebek kokusu gibi fiyatida ekonomik tavsiye ederim.
7.aydan sonra cantamida hazir edicem kismetse

Son düzenleme:
Bayramdan hemen sonra bebek odası gelecek canım..ben de ağustosta yıkayıp, utuleyip yerlestirmeyi düşünüyorum..ikiz oldukları için eylül de olacak büyük ihtimalle doğum..
Benimde bir aksilik olmazsa eylul 20 falan ins.dayanirlar ve dayanabilirim Allah yardim etsin ikiz gebelik zor

Senin karnin nasil ? Cok buyudumu ? Ben aksamlari rahat uyuyamiyorum esim diyo kamplumbag gibi oldun zor dönüyom zor kalkiyom hele yemekten sonra tabiki aglanmiyorum hamdolsun bugunlerime ama olagan seyler bunlar dayanacagiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…