- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.721
Canim bence beyaz. Bi de bunlari nerden aliyosun? Netten mi?Krem mi beyazmi :/
Hayirli olsun canim. Mevlam agiz tadi can sagligi ile yavrunun kullanmasini nasip etsin insallahKizlar biz bebisimizin besigini siparis ettik allah nasip ederse inşallah agustosun son haftasi getirecekler..uyku setinde iki secenek arasinda kararsiz kaldim sizce hangisi daha hoş ?
Bence beyaz daha güzel krem koyu geldi banaKrem mi beyazmi :/
Canim gule gule kullan insallah bencede beyaz guzelKrem mi beyazmi :/
Yok canim besigi aldigimiz yerden cekmistim karar verebilmek icinCanim bence beyaz. Bi de bunlari nerden aliyosun? Netten mi?
ewt canm bendede arada geliyor ii bşey sütümüz olcak işllh bol bol :)Bu arada canlar dün akşam göğsümde hafif süte benzer sıvı geldi, sizde de oldu mu bu durum
bendede gelmis sanirim. Sefaf birsey. gogsumun uzerinde kabuk baglamisti.Bu arada canlar dün akşam göğsümde hafif süte benzer sıvı geldi, sizde de oldu mu bu durum
sıvı olsun kalıntı kalmasın dediler banada..artik deneye deneye gorucez :)Ben eylulde yikamayi uttulemeyi dusnuyorummm. Ben de e bebekten haci sakirinkini aldim. Ablam da onu kullaniyo memnunum dedi bi de biz deneyelim.
Bayramdan hemen sonra bebek odası gelecek canım..ben de ağustosta yıkayıp, utuleyip yerlestirmeyi düşünüyorum..ikiz oldukları için eylül de olacak büyük ihtimalle doğum..Kizlar bu arada bebislerin kiyafetlerini ne zaman yıkayıp yerlestirmeyi dusunuyosunuz ? Bugun e bebekden sivi deterjan aldim baby mee nin kullananlar memnunmus güvenilirmis zaten cok cok az kullanmayi düşünüyorum
Kizlar bu arada bebislerin kiyafetlerini ne zaman yıkayıp yerlestirmeyi dusunuyosunuz ? Bugun e bebekden sivi deterjan aldim baby mee nin kullananlar memnunmus güvenilirmis zaten cok cok az kullanmayi düşünüyorum
Benimde bir aksilik olmazsa eylul 20 falan ins.dayanirlar ve dayanabilirim Allah yardim etsin ikiz gebelik zorBayramdan hemen sonra bebek odası gelecek canım..ben de ağustosta yıkayıp, utuleyip yerlestirmeyi düşünüyorum..ikiz oldukları için eylül de olacak büyük ihtimalle doğum..
Senin karnin nasil ? Cok buyudumu ? Ben aksamlari rahat uyuyamiyorum esim diyo kamplumbag gibi oldun zor dönüyom zor kalkiyom hele yemekten sonra tabiki aglanmiyorum hamdolsun bugunlerime ama olagan seyler bunlar dayanacagiz insallahBayramdan hemen sonra bebek odası gelecek canım..ben de ağustosta yıkayıp, utuleyip yerlestirmeyi düşünüyorum..ikiz oldukları için eylül de olacak büyük ihtimalle doğum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?