2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar.. Günaydın.. Şeker yüklemesi yaptırdım. İkinci tahlil için bekliyoruz. İnşallah bişi çıkmaz.

Cnm gunaydin insallah bi sey cikmaz. Ben cok merak ediyorm sabah 7de kahvalti yapmaya alistim randevum 8de nasil oluyo bu yukleme olayi cok mu uzn suruyo. Doktor 50lik yuklicez dedi ama ayrinti sormadim

Günaydın kızlar
adno28 evet canım karnım büyüdü önümde top gibi bir karnım var..geceleri iki yastikla yatıyorum..yemekten sonra fena oluyorum özellikle akşamları..@melegimgelsin Güle güle kullan canım çok sekermis. Çok da kullanışlı görünüyor..@masum_cat inşallah güzel sonuçlar alırsın..ben daha yaptirmadim doktorum henüz bişey demedi..sizleri okudukça ben bile heyecanlaniyorum..inşallah olumsuz birşey çıkmaz. .

kızlar bu şeker yükleme testi kafamı çok karıştırıyor, bir yandan yaptırmak istemiyorum çünkü ciddi bir problem görmüyorum kendimde şeker ile ilgili, diğer yandan bir zararı olur mu endişesi kaplıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Canım doktorum, şeker yüklemesine karar vermeden önce açlık kan şekerine baktı, 92nin üzerinde çıkarsa yapalım dedi, 79 çıkınca şeker yüklemesine gerek yok dedi

bende bugun doktora sorucam yaptir derse yaptircam

Cnm gunaydin insallah bi sey cikmaz. Ben cok merak ediyorm sabah 7de kahvalti yapmaya alistim randevum 8de nasil oluyo bu yukleme olayi cok mu uzn suruyo. Doktor 50lik yuklicez dedi ama ayrinti sormadim
Bana doktorlarin 50 lik yuklemesi cok sacma geliyor yuksek cikarsa bir daha 100 luk yaptiriyolar..bu yuzden benim doktorum hastalarinin hepsine direk 75 lik yapıyormus.
50 lilik yüklemede ac karnina ve ictikden bir saat sonra veriyorsun o kadar..75 likde uc kez 100 lukde 4 kez aliniyormus

Canım doktorum, şeker yüklemesine karar vermeden önce açlık kan şekerine baktı, 92nin üzerinde çıkarsa yapalım dedi, 79 çıkınca şeker yüklemesine gerek yok dedi
Bende bunu doktoruma sormustum gebelik sekerinin acligin dusuk cikmasiyla alakasi olmadigini söyledi..arkadasiminda aclik 80 cikti seker yuklemesi 175 çıkmış mesela :/

Acikcasi ben simdiye kadar yaptirmayacagim diyodum. Kac doktora sordum belki varsa ona gore diyett uygulaman gerekir bebegin sagligi icin gerekli dedi. Ama inanilmaz stresliyim ben cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama pffff bi de ben hammilelikten beri sekerli yedigim her sey midemi bulandiriyo nasil icicem diye dusunuyoruum ahh ahh

Evet canim bebegin sagligi için birde allah korusun erken doguma neden oluyormus varsa ve onlem alinmazsa..
bende aynen senin gibiyim basindan beri sekerli diye meyveyi bile zorla yiyorum ama icmesi kolay zaten sprite gibi yapmislar hafif asitli ve kola kutusu gibi zaten icmekde ben zorlanmadim sadece ikinci kani alirken midem bulandi bayginlik hissi gibj birsey oldu hatta istifra edicem dedim hemsirelerde korktu..ama benim damar yolu tikandi damarlarim ince oldugu icin onu acmak icin solisyon gönderdiler sanirim o yuzden bulandi sonra ayri ayri delmek zorunda kaldilar her alista :) aman dedim ona raziyim yeterki midem bulanmasin

Kizlar korkmayin hicbir sey yok seler yuklemesinde. Melegimgelsin benim de aclik 84 cikti ama yine de 75lik test yapildi. Sekerli ve limonluydu benim ictigim su kizlar ve inanin hic de kotu degildi tadi. Hmm hatta lezzetliydi bile diyenilirim sakin olun yeter. Ben de ilk giderken korkmustum hele bu canan karatay felaket tellali gibi insanlari korkutuyor ama korkmayinnn Mevlanin izniyle bisey olmaz.

Benim de şekerim 165 çıktı. Öncesinde zaten ko trolsüz kilo aldığım için doktorum diyetosyene göndermişti. Diyet de değişti haliyle. 3 gündür programa uyarak besleniyorum ve cok daha rahat uyuyorum, geceleri sıkışmıyorum hiç çok şükür.

birazdan icicem halidecim 50 cclik sonuclar yarin ins.guzel cikar

merhaba kızlar bişey sorucam size ben 8 aylık evliyim ve bugüne kadar hiç korunmadık herkesin istediği gibi bizde çocuk istiyoruz aslında daha bi senem dolmadı fakat benim eşimin benden yaşı büyük olduğu için eşim çok istiyo genel olarak yumurtalıklarıma ve rahimime baktırmıştım temiz çıktı sadece sol yumurtalığımın çatlamadığını sölemişti doktorum daha önceden kasık fıtıgı amelyatı geçirmiştim ama engel olmadığını söledi bugün devlet hastanesinde bi dr gittim bana sadece çocugu olmayanlar için hastaneler var oraya git burda perişan olursun dedi çok uzun oldu neyse sorum şu kızlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi hastane var mı toplam ne kadara yaptırdınız siz ve 1 sene dolmadan bakıyolar mı

bzde bi senenin dolmasını bekledi dr sonra tüm tahllleri yaptı.bilmiyorm yaparlar mı başka dr lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…