2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Yaptirdim kizlar sonucum yarin alinacak nasipse kutu kola gibi bisey di ictigim elma aromali asitli tadi gayet guzeldi :)

Ins sonuclarin da guzel cikar cnm. Hayirlisiyla ben de krtlsam.
Park yatak almistikkk o da geldiiii kurduk tekrar topladik. Ins hepimiz aldigimiz her seyi saglikla huzurla kullaniriz
Hayirli olsun gule gule kullan seker :) daha dogrusu kullansin minik :)

Hepinize hayirli sabahlar arkadaslar seker yukleme testim iyi çikti çok şükür darisi yaptircaklarin basina ins.iyi sonuclariniz çikar hersey yolunda yanliz karnim çatlamaya basladi yanlardan ve altlardan hemde bayag krem sursemde fayda etmemis zaten hastnedekiler 6 ay deyince sasiriyorlar saniyorlar doguma geldigimi bende demiyom ikiz diye:) Allah yardımcımiz olsun hepimizin havalar cok sicak

Günaydın gözün aydın şeker çıkması kötü o nu yeme bunu yeme insan sinir oluyor benimde karnım çatlamış alt tarafı kızında 18 kilo almıştım hiç catlamamistu biseyde surmemistum şimdi malesef üzüldüm ama yapacak bişey yok

Gözünaydın canım..testinin iyi çıkmasına çok sevindim. Ben henüz yaptirmadim ama sanırım ben de yüksek çıkabilir çünkü canım hep şekerli bişiler yemek istiyor ve arada yiyorum maalesef.. benim de karnımda çatlaklar başladı özellikle alt kısımda fark ettim..

adno28 cok gecmis olsn cnm. Cook sukur krtldunn darisi basimiza insallahh. Ben catlaklar icin bebe yagi suryrum. Suan icin bi sey yok insallah da olmaz. Aklinizda blunsn belki isinize yarar kizlar

Cok sagolun hepiniz insallah sizinde iyi cikar bende cok tatli yedim bu aralar meyve olsun falan ama iyi cikti bence tamamen yapiyla alakali gönlünüzu ferah tutun.
Canim catladi artk bebe yagi etki etmez diye dusunuyorum kafami da takmiyom bebisler iyi olsunda varsin catlasin :)

Hadi gözün aydın olsun canım, sırada hangi test var benim hiç bilgim yok:) Ha birde benim de göğsümde çatlak var hafif

Kızlar nasılsınız ?? ben 1 haftadır hastayım çok kötü faranjit oldum.İlk 2-3 gün gitmedim bekledim geçermi diye ama kötü yapmışım dahada arttı sonra kadın doğumcum mutlaka kulak burun boğaza git dedi ve 1 haftadır yatıyorum bir sürü ilaç verdi.Bugünde kızımı kontrole gittik çok şükür onunla ilgili bir sorun yok.Bende şeker yüklemesini haftaya yaptırcam inşallah.

canım gözünaydın maşallah sonuçlar iyi çıkmış.Darısı başımıza bizimde ayrıntılı hayırısyla güzel geçer inşlh

Kızlar.. Ben de dün yaptırdım şeker yüklemesini. Sonucu da dün yazamadım fırsat bulup. Açlık şekerim 74, yükleme sonrası 94 çıktı. Çok mutlu oldum. Akıntım olduğunu, kaşınma vs olmadığını söyledim. Önlem için 6 günlük vajinal fitil verdi. Dün gece sağolsun eşim yaptı. Bebeğimizi de gördük şükür. 35 cm-927 gr olmuş oğluşum ..çok poz verdi bu sefer bize.. Yerim onu.. Kan değerlerim düşüktü normale dönmüş. Ona da çok sevindim. Bu arada ben de johnson baby yağını kullanıyorum. Şimdilik çatlama yok. İnşallah da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…