- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.761
birazdan icicem halidecim 50 cclik sonuclar yarin ins.guzel cikar
bak gordun mu cok sevdin tadini de mi :)) hmmm enfessss :)))Yaptirdim kizlar sonucum yarin alinacak nasipse kutu kola gibi bisey di ictigim elma aromali asitli tadi gayet guzeldi :)
Bunaltici havada cok iyi geldi :)))bak gordun mu cok sevdin tadini de mi :)) hmmm enfessss :)))
Oh oh massallah massallah :) sonucun da iyi cikar insallah kuzu :)Bunaltici havada cok iyi geldi :)))
Hayirli olsun gule gule kullan seker :) daha dogrusu kullansin minik :)Ins sonuclarin da guzel cikar cnm. Hayirlisiyla ben de krtlsam.
Park yatak almistikkk o da geldiiii kurduk tekrar topladik. Ins hepimiz aldigimiz her seyi saglikla huzurla kullaniriz
Tesekkur ederiz neseli teyzosHayirli olsun gule gule kullan seker :) daha dogrusu kullansin minik :)
insallah canm sagol :) sizde güle güle kullanin canm insallah...Ins sonuclarin da guzel cikar cnm. Hayirlisiyla ben de krtlsam.
Park yatak almistikkk o da geldiiii kurduk tekrar topladik. Ins hepimiz aldigimiz her seyi saglikla huzurla kullaniriz
Oh oh massallah massallah :) sonucun da iyi cikar insallah kuzu :)
Gözünaydın canım..testinin iyi çıkmasına çok sevindim. Ben henüz yaptirmadim ama sanırım ben de yüksek çıkabilir çünkü canım hep şekerli bişiler yemek istiyor ve arada yiyorum maalesef.. benim de karnımda çatlaklar başladı özellikle alt kısımda fark ettim..Hepinize hayirli sabahlar arkadaslar seker yukleme testim iyi çikti çok şükür darisi yaptircaklarin basina ins.iyi sonuclariniz çikar hersey yolunda yanliz karnim çatlamaya basladi yanlardan ve altlardan hemde bayag krem sursemde fayda etmemis zaten hastnedekiler 6 ay deyince sasiriyorlar saniyorlar doguma geldigimi bende demiyom ikiz diye:) Allah yardımcımiz olsun hepimizin havalar cok sicak
Gözünaydın canım..testinin iyi çıkmasına çok sevindim. Ben henüz yaptirmadim ama sanırım ben de yüksek çıkabilir çünkü canım hep şekerli bişiler yemek istiyor ve arada yiyorum maalesef.. benim de karnımda çatlaklar başladı özellikle alt kısımda fark ettim..
Hadi gözün aydın olsun canım, sırada hangi test var benim hiç bilgim yok:) Ha birde benim de göğsümde çatlak var hafifCok sagolun hepiniz insallah sizinde iyi cikar bende cok tatli yedim bu aralar meyve olsun falan ama iyi cikti bence tamamen yapiyla alakali gönlünüzu ferah tutun.
Canim catladi artk bebe yagi etki etmez diye dusunuyorum kafami da takmiyom bebisler iyi olsunda varsin catlasin :)
sagol canm test yok baska benim bildigim sadece 2.doz tetonoz asim varHadi gözün aydın olsun canım, sırada hangi test var benim hiç bilgim yok:) Ha birde benim de göğsümde çatlak var hafif
canım gözünaydın maşallah sonuçlar iyi çıkmış.Darısı başımıza bizimde ayrıntılı hayırısyla güzel geçer inşlhCok sagolun hepiniz insallah sizinde iyi cikar bende cok tatli yedim bu aralar meyve olsun falan ama iyi cikti bence tamamen yapiyla alakali gönlünüzu ferah tutun.
Canim catladi artk bebe yagi etki etmez diye dusunuyorum kafami da takmiyom bebisler iyi olsunda varsin catlasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?