2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Geçmis olsun canm

Gözunaydin canm oglunada masallahh :)

Tas gbi suanda ve midem eksiyo yemek borum yaniyo :/ soda ictim sade insiyi gelir yoksa uyuyamicam yarin kismetse gaviscon alcam belki fayda eder
ay canim ya senin isin daha zor rabbim yardimcimiz olsun..benimde aksam uzeri tatli yedim serbetli cok az midem yandi saatlerce bende renie şurup kullaniyorum..azcik ayakta kalsam veya yemek yedikten sonra taş gibi oluyor esim bile şaşırıyor :/

Kizlar sizinde karnınız bazen taş gibi oluyormu..mesela su an benim sem sert ust tarafi mide kısmım özellikle :/
Benim aksam yemegi kabusum oldu, nefes bile zor alıyorum, sanki lpg yüklü tank gibiyim :) hem şişkinlik hem gaz mahvetti, reflu de var, Renni surup içiyorum, çok zor bir durum

Amin canm.
Esimde bana sasiriyor telkinde bulunuyo az kaldi dayan diye

kızlar ayrıntılı ultrasyon nekadar sürdü nasıl oluyor ultrasyoın renkli oluyor dimi? resim verdilermi size? benimdebu hafta sonu Allahın izniyle bi atlatlatsak.

kızlar ayrıntılı ultrasyon nekadar sürdü nasıl oluyor ultrasyoın renkli oluyor dimi? resim verdilermi size? benimdebu hafta sonu Allahın izniyle bi atlatlatsak.
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. .Tüm organları detaylı inceliyor..parmaklarına kadar tek tek sayıyor.. benim doktorum perinatolog du..ikiz bebek için toplamda 20 dk falan sürmüştür..cd veriyorlar..Bebeğin görüntüsü çok tatlı oluyor

Kizlar sizinde karnınız bazen taş gibi oluyormu..mesela su an benim sem sert ust tarafi mide kısmım özellikle :/

Benim de karnım bazen taş gibi sertleşiyor. Yemekten değil. Bazen bazı yerler sivrilip sertleşiyor bebeğin hareketlerine bağlı. Sert ve sivrilen yer sanırım ya kafası ya da totosu. :)

Ayrıntılı ultrasonda her şeyine bakılıyor canım. 15-20 dakika sürüyor. Flash ya da cd götür. Kaydını al. Resimlerini renkli de veriyor. Şimdiden hayırlı kontroller.

ay canım çok saol Allah razı olsun inşallah güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…