- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.781
İnsallah canm her iki sonucunda güzel çikar umarim sagol :)canım gözünaydın maşallah sonuçlar iyi çıkmış.Darısı başımıza bizimde ayrıntılı hayırısyla güzel geçer inşlh
Geçmis olsun canmKızlar nasılsınız ?? ben 1 haftadır hastayım çok kötü faranjit oldum.İlk 2-3 gün gitmedim bekledim geçermi diye ama kötü yapmışım dahada arttı sonra kadın doğumcum mutlaka kulak burun boğaza git dedi ve 1 haftadır yatıyorum bir sürü ilaç verdi.Bugünde kızımı kontrole gittik çok şükür onunla ilgili bir sorun yok.Bende şeker yüklemesini haftaya yaptırcam inşallah.
Gözunaydin canm oglunada masallahh :)Kızlar.. Ben de dün yaptırdım şeker yüklemesini. Sonucu da dün yazamadım fırsat bulup. Açlık şekerim 74, yükleme sonrası 94 çıktı. Çok mutlu oldum. Akıntım olduğunu, kaşınma vs olmadığını söyledim. Önlem için 6 günlük vajinal fitil verdi. Dün gece sağolsun eşim yaptı. Bebeğimizi de gördük şükür. 35 cm-927 gr olmuş oğluşum ..çok poz verdi bu sefer bize.. Yerim onu.. Kan değerlerim düşüktü normale dönmüş. Ona da çok sevindim. Bu arada ben de johnson baby yağını kullanıyorum. Şimdilik çatlama yok.
İnşallah da olmaz
Gözunaydin canm oglunada masallahh :)
Bak gordun mu :) masallah turp gibisin yaa :)İnsallah canm her iki sonucunda güzel çikar umarim sagol :)
Gozun aydin seker :) hafi seker yuklemesi gectiTeşekkür ederiz teyzesi :)
çok saol canım...Geçmis olsun canm
Sagol canm ya inşallah herkesin iyi çıksın sonuçlari :)Bak gordun mu :) masallah turp gibisin yaa :)ne sekeri hadi gozun aydin canimm
Gozun aydin seker :) hafi seker yuklemesi gectipasayi da gordun bin massallah koca delikanli olmis yaw mevlam nazarlardan saklasin sizi
Tas gbi suanda ve midem eksiyo yemek borum yaniyo :/ soda ictim sade insiyi gelir yoksa uyuyamicam yarin kismetse gaviscon alcam belki fayda ederKizlar sizinde karnınız bazen taş gibi oluyormu..mesela su an benim sem sert ust tarafi mide kısmım özellikle :/
ay canim ya senin isin daha zor rabbim yardimcimiz olsun..benimde aksam uzeri tatli yedim serbetli cok az midem yandi saatlerce bende renie şurup kullaniyorum..azcik ayakta kalsam veya yemek yedikten sonra taş gibi oluyor esim bile şaşırıyor :/Tas gbi suanda ve midem eksiyo yemek borum yaniyo :/ soda ictim sade insiyi gelir yoksa uyuyamicam yarin kismetse gaviscon alcam belki fayda eder
Benim aksam yemegi kabusum oldu, nefes bile zor alıyorum, sanki lpg yüklü tank gibiyim :) hem şişkinlik hem gaz mahvetti, reflu de var, Renni surup içiyorum, çok zor bir durumKizlar sizinde karnınız bazen taş gibi oluyormu..mesela su an benim sem sert ust tarafi mide kısmım özellikle :/
Benim aksam yemegi kabusum oldu, nefes bile zor alıyorum, sanki lpg yüklü tank gibiyim :) hem şişkinlik hem gaz mahvetti, reflu de var, Renni surup içiyorum, çok zor bir durum
Amin canm.ay canim ya senin isin daha zor rabbim yardimcimiz olsun..benimde aksam uzeri tatli yedim serbetli cok az midem yandi saatlerce bende renie şurup kullaniyorum..azcik ayakta kalsam veya yemek yedikten sonra taş gibi oluyor esim bile şaşırıyor :/
benim bazen akşam yemeklerinden sonra oluyorKizlar sizinde karnınız bazen taş gibi oluyormu..mesela su an benim sem sert ust tarafi mide kısmım özellikle :/
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. .Tüm organları detaylı inceliyor..parmaklarına kadar tek tek sayıyor.. benim doktorum perinatolog du..ikiz bebek için toplamda 20 dk falan sürmüştür..cd veriyorlar..Bebeğin görüntüsü çok tatlı oluyorkızlar ayrıntılı ultrasyon nekadar sürdü nasıl oluyor ultrasyoın renkli oluyor dimi? resim verdilermi size? benimdebu hafta sonu Allahın izniyle bi atlatlatsak.
Kizlar sizinde karnınız bazen taş gibi oluyormu..mesela su an benim sem sert ust tarafi mide kısmım özellikle :/
kızlar ayrıntılı ultrasyon nekadar sürdü nasıl oluyor ultrasyoın renkli oluyor dimi? resim verdilermi size? benimdebu hafta sonu Allahın izniyle bi atlatlatsak.
ay canım çok saol Allah razı olsun inşallah güzel geçerHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. .Tüm organları detaylı inceliyor..parmaklarına kadar tek tek sayıyor.. benim doktorum perinatolog du..ikiz bebek için toplamda 20 dk falan sürmüştür..cd veriyorlar..Bebeğin görüntüsü çok tatlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?