2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

tamam canım çok saol, yanıma alıyım bende flash

kızlar ayrıntılı ultrasyon nekadar sürdü nasıl oluyor ultrasyoın renkli oluyor dimi? resim verdilermi size? benimdebu hafta sonu Allahın izniyle bi atlatlatsak.
Benim yarim saat surdu canm renkliydi evt sanirim hastaneye gore de degisiyo bazilarinin daha uzun sürebiliyormus .
İnsallah sonucun cok guzel cikar canm

Cok guzel olmus canım, Rabbim kavuşmayı nasip etsin, kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba

ayy canm çok güzl güle güle kullan herkese nasip olsun bu mutluluk

Çok güzelmiş canım..Güle güle kullanın. .mışıl mışıl uyusun paşa.

Kixlar bebislere nevresim takimi uyki seti bunlari nerelerden aliyorsunuz ya da alacaksiniz ya da aldiniz? Internetten alan var mi?? Veya site tavsiyesi verebilecek olan??

Canim hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullandırsın. bende çok beğeniyorum ama kısa süreli yatıcak ondan sonra bidaha alınır diye tereddütte kaldım herhalde park yatak alıcam.

Kixlar bebislere nevresim takimi uyki seti bunlari nerelerden aliyorsunuz ya da alacaksiniz ya da aldiniz? Internetten alan var mi?? Veya site tavsiyesi verebilecek olan??
Ben almadım oda takımı ile birlikte verdiler canım. . Ama alacak olsaydım funnababy den alırdım modelleri çok güzel..internet sitesine de bakabilirsin..Ayrıca hellobaby mağazasında da var ürünleri..

Kızlar çok teşekkürler hepinize.. halide25 nevresim takımımı english home dan indirimden aldım. Bir de annem yaptırdı bir takım. Şimdilik yeter diye düşündüm
halide25 yine yorgan ve yastığını da kaz tüyü aldı annem aynı yerden.. İki tane de pamuk yastık yaptırdı.

Kizlar benim gibu gece kuşu olan varmi oglusum bile uyudu ben hâlâ cin gibiyim..sabah ezandan sonra uyuyorum 4 5 saat uyuyup yine kalkiyorum..iki gündür sıcaktan uyuyamiyorum zaten

Kizlar benim gibu gece kuşu olan varmi oglusum bile uyudu ben hâlâ cin gibiyim..sabah ezandan sonra uyuyorum 4 5 saat uyuyup yine kalkiyorum..iki gündür sıcaktan uyuyamiyorum zaten
Canım ben de ayni durumdayım uyku düzenim bozuldu, dün günün aydinlandigini izledim, sıcak desen daha bi bunaltıyor, napcaz bilmiyorum

Canım ben de ayni durumdayım uyku düzenim bozuldu, dün günün aydinlandigini izledim, sıcak desen daha bi bunaltıyor, napcaz bilmiyorum
Aynen canim tüm düzenim bozuldu..evim cok sicak oluyor arakat ve aksama kadar yatak odam ve salonum güneş icinde..vantilatorun karsisinda uykuya anca dalabiliyorum hasta olmaktanda korkuyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…